Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 176 - Wienish' Column


OWN

345 bezichtigingen

10p530k.gif

Deze rubriek is geschreven door Wienish.

Het kan dus toch nog!

Wienish die een weekje niet zeikt in zijn column, admins die zijn excuses aanbieden en geen zielige typetjes die de revue passeren. Mogen we dat ook nog eens een weekje meemaken!

Terwijl ik afgelopen week een dag gestressed thuiskwam, kreeg ik een tip van iemand, waar ik tegenin ging, wat me uiteindelijk accountblokkade opleverde. Een klein half uur later kreeg ik iets wat ik in twee en een half jaar nooit verwacht had; persoonlijk excuses van een admin. Juist ja, de mensen waar ik normaal niet veel woorden aan vuil wil maken verdienen nu toch wel even een applausje.

Normaal dwalen er elke week wel weer wat mensen naar GTAForum om onbewust het failgehalte van het forum omhoog te helpen, maar deze week kan ik dus mooi niet klagen over alles wat ik heb gezien.

We kunnen zelfs nog lachen om de grappen. Op de zaterdagmorgen is de humor al grootschalig aanwezig en zelfs crew speelt mee in een spelletje om een naamchange van iemand die zichzelf Kneusje noemt. Of de humor rondom het topic om de tijd resets, dat de tijd weer eens 5 minuten voor loopt, iedereen vind er de nodige creaties op.

En dan was er nog Grand Theft Auto TOM, of beter gezegd, zijn zus. Niemand zul je daar over horen klagen, dus mij ook niet. Sterker nog: Mandy, de groeten van GTAForum!

Natuurlijk was het niet alleen feest op het forum, maar ook buiten de computer. Deze week zijn er weer temperaturen van 20 graden bereikt, misschien net 2, 3 weken nadat het nog een paar keer vies gevroren heeft. Iedereen kan weer 'met zonder jas' naar buiten, in een T-shirtje op de fiets naar school en geen problemen met gladheid door nat wegdek, sneeuw of ijs.

Voor sommigen zit de examenweek erop, dus voor hun is de stress ook weer een beetje weg. Kunnen die ook weer genieten van de rust.

Ja, zulke weken zouden er meer moeten zijn. Weken waarin het forum echt een eenheid is, met vooral vrienden, inplaats van vijanden. Vooral grappen in plaats van woordwisselingen en vooral lof.

Mensen, pak een pilsje, ga in de tuin zitten en geniet van het zonnetje. Het wordt eindelijk zomer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...