Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 180 - News, Sport, Lifestyle


OWN

493 bezichtigingen

gallery_3251_43_6120.gif

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Update MacAfee geeft opstart-loop

Het anti-virusbedrijf MacAfee is deze week opzichtig in de fout gegaan door een update uit te brengen waardoor de pc zichzelf blijft herstarten. Het probleem komt voor bij Windows XP met Service Pack 3 waarbij het bestand svchost.exe als virus wordt gezien. Blijkbaar achtte MacAfee de update niet belangrijk genoeg om even op Windows XP te testen, terwijl het besturingssysteem nog steeds veel gebruikt wordt. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe update beschikbaar.

GTAGames.nl afbeelding

FC Oss degradeert naar Topklasse



Na een spannende strijd onderaan de Jupiler League is het toch FC Oss geworden dat naar de Topklasse degradeert. De club heeft hetzelfde aantal punten als Telstar, maar het doelsaldo is stukken slechter. FC Oss is de eerste club in veertig jaar die uit het betaald voetbal degradeert, zoals werd afgesproken bij het creëren van de nieuwe Topklasse. Deze klasse komt tussen het betaald voetbal en de hoogste divisies van het amateurvoetbal in, zodat het weer mogelijk is om naar betaald voetbal te promoveren danwel te degraderen, zoals in veel andere landen gebruikelijk is. Er is overigens nog een kleine kans dat FC Oss niet degradeert: als een andere club uit de Eerste Divisie failliet gaat, neemt de KNVB wellicht een ander besluit.

Slaap tijdens het leren

Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat je tijdens het leren van nieuwe stof het beste tussendoor een dutje kan doen. Hierdoor verwerk je de stof beter dan als je wakker blijft en doorleert. Het wordt sowieso afgeraden om de nacht voor een toets langer wakker te blijven om door te leren: je kan beter gaan slapen, hoe vaak je ook aan de stof denkt als je nog wakker bent. Tijdens het slapen wordt de stof die je zojuist hebt geleerd, verwerkt door je hersenen, bijvoorbeeld in de vorm van dromen. Hierdoor kan je tijdens de test beter presteren.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...