Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - De Snuffelaar


Dutchy3010

383 views

blog-33831-1159185284.jpg

Bier Helm

De Bier liefhebbers krijgen het maar met de paplepel in de mond geschoven, en dat laatste schijnt ook nog waar te wezen. De uitvinder van de Sumo-Opblaas pop uit het eerste nummer zijn kei, maar dan ook kei en kei hard terug gekomen en ze hebben een wereld knaller neer gezet. De enige echt Officiële Bier helm is vanaf dit moment een echt fenomeen onder de kenners. Als je naar de kleur kijkt kun je echt eerlijk waar zeggen dat het prachtig is, die rode kleur geeft een perfecte voldoening. Aan de twee zijkanten van dit unieke Gadget kun je twee flesjes Bier zetten. Schuif de daarvoor bestemde rietjes in de halzen van de flesjes en zet de fel gekleurde en prachtige helm op en drink als een beest. Wij van 'Oceans Weekly News' zijn weer niet verantwoordelijk voor enige schade bij trauma’s door het voor schut staan met deze genante noch prettige helm. Natuurlijk wil je hem 'hier' niet bekijken.

Flexibel Toetsenbord

Ik heb wel eens een klasgenoot horen klagen dat zijn zusje een pak met Besmeurde Cornflags over zijn toetsenbord had gesmeerd. Natuurlijk durfde hij het besmeurde toetsenbord niet schoon te maken dus liet hem drogen en maakte het na een tijd schoon. Na het schoon maken bleek het hele toetsenbord kapot te zijn, maar op dit moment kom ik met een serieuze Gadget en die hebben we nog niet echt veel gezien in de Gadget wereld. Het Flexibele toetsenbord, ben jij wel zo'n persoon die altijd alles smerig maakt en het liefst zo makkelijk mogelijk weer schoon krijgt dan is het flexibele toetsenbord echt een must have voor jou. Heb je weer eens Cola of melk over je liefste Schat (Toetsenbord) gemorst gooi hem in de was, drie keer draaien en als je klaar bent kan je weer opnieuw beginnen. De knoppen zijn waterdicht en dus tevens vuil afstotend. Ben jij het enige persoon die dit mooie en toch lelijke en niet efficiënte product aanschouwt, dan mag die persoon alleen 'hier' kijken.

SchokPen

Als jij iemand flink te grazen wilt nemen weten de meeste eigenlijk niet echt wat ze moeten doen. De een maakt een enorme rotzooi in zijn/haar kamer de andere doet het op een totaal niet handige manier. Die totaal niet handige manier kwam ik ook laatst nog tegen toen een vriend het bij een andere vriend deed, hij gaf namelijk zijn schokpen aan die ander vriend en op het moment toen die andere vriend op het knopje drukte om de pen schrijf klaar te maken kreeg de andere vriend een schok over zich heen. Het was echt zo grappig om te zien, want hij had compleet niks door. Ben jij ook zo'n stout en zeker niet een aardig persoon neem je vrienden of je vriend/vriendin in de zeik door deze briljante pen met turboschok aandrijving. Kijk ook 'hier' voor een compleet en actueel prijs overzicht van deze zeldzame schok pen.- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...