Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - Lid van de Week


Dutchy3010

473 views

blog-33831-1159185938.jpg

Elke week wordt er gekeken naar iemand die uitblinkt op het forum. Deze week is dat GTA-Sheep geworden. Hij is heel erg veel online en helpt aardig wat mensen uit de brand in de GTA-Fora. Daarnaast vervuld hij zijn taken als Global Moderator erg goed.

Gefeliciteerd, je wordt nu gekroond tot derde lid van de week… Wat vind je daarvan?

Ja, dat is absoluut een hele eer. Ik kijk wel eens stiekem in het forum van de Oceans en vind het een hele leuke corporation... Absoluut leuk dat ik ineens het Lid van de Week mag zijn.

Je bent heel de dag door online, hoe krijg je dat voor elkaar?

Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik een kantoorbaan heb en dat mijn baas het geen punt vindt dat ik (en collega's) op internet zitten. Zolang het werk af is en alles lekker loopt is er niets aan de hand.

In welke fora kom je het meest en in welke het minst?

Qua persoonlijke voorkeur kom ik het meest in het SA forum omdat ik dat het allerleukste spel van de reeks vind. Het minst vaak kom ik in het modding-deel van het forum. Maar ik probeer als Global Moderator overal te komen....

Nu we het toch over jouw functie hebben... Ben je trots op je huidige functie?

Ja, enorm trots. Het is absoluut een eer om op zo'n groot en populair forum Global Moderator te zijn en toch deel uit te maken van de crew. Bovendien vind ik het ook leuk om te doen. Alles lezen, alles weten, nieuwsgierig schaap :D.

Hoe ben je Global Moderator geworden?

Ik heb tijdens de Forum Awards van december 2005 een aantal forumawards gewonnen en na de bekendmaking hiervan vonden de admins dat global moderator wel iets voor mij was. Natuurlijk hadden ze dat al eerder bedacht en waren de uitslagen in de Awards meer een bevestiging dat ze het juist hadden.

Hoe voelde het toen je bericht kreeg dat je Global Moderator zou worden?

Was wel raar. Ik was ML en was wel thuis met iedereen (raar om zelf te zeggen natuurlijk), maar Joriz kwam ineens vragen of ik geïnteresseerd was. Ik twijfel dan altijd wel een beetje over mezelf, maar uiteindelijk is het toch wel goed gekomen (toch?????). Ik heb in ieder geval mijn draai gevonden....

Het is zeker goed gekomen. Heb je ooit al eens gedacht te stoppen met je huidige functie?

Nee, helemaal niet. Ik kom iedere dag nog steeds met plezier op het forum en vervul ook mijn taken met plezier. Natuurlijk heb ik wel eens een rotdag, maar stoppen: nee hoor.

Gelukkig maar... Zijn er dan helemaal geen nadelen te bedenken aan het Global Moderator zijn?

Nou euh... Ik zou er zo snel geen 1 weten eerlijk gezegd. Dat klinkt dom, maar ja. Je hebt heel veel contact met iedereen en mijn mailbox zit redelijk vol iedere dag. Maar da t is juist leuk. Een specifiek aandachtsgebied heb ik niet, dus ik kan lekker overal heen fladderen. En als er echt een verschrikkelijk moeilijke beslissing genomen moet worden hoef ik die niet eens alleen te nemen maar bespreken we dat binnen de crew en komen samen tot een oplossing. Geweldig. En de werkzaamheden zelf zijn over het algemeen prima te doen. Heel soms krijg ik per PM wel eens een boos lid over de vloer, maar meestal is iedereen blij om me heen.

Ik neem aan dat je in het echte leven geen Schaap heet. Wat is je echte naam dan wel?

Nee, geen schaap. Niet qua voornaam en niet qua achternaam. Ik heet in het echt Danny.

Hoe ben je dan op je nickname gekomen?

Ooit in een grijs verleden had ik op chatboxen etc de nickname Schaapje. Die heb ik eigenlijk altijd gehouden en op het forum zocht ik een naam. Schaapje in het engels is Sheep (engels was beter dacht ik gezien GTA) en GTA ervoor gezet... Klaar:D. En schaapjes: ik vind die beesten geweldig!!!

En het is natuurlijk een naam die blijft hangen... Nog nooit aan een naamswijziging gedacht?

Nee...ik ben van mening dat een forum/chatbox etc pas leuk wordt als je wat mensen leert kennen. en als je om de zoveel tijd van naam wijzigt gaat dat niet erg lukken vrees ik. Daarbij: ik vind het een leuke naam.

Wie van de crew waardeer je het meest?

Tsja... Ieder lid van de crew heeft zijn kwaliteiten en ze zijn allemaal goed in wat ze doen. Maar ik spreek niet iedereen even vaak natuurlijk. Ik heb veel contact met PatrickW en ik waardeer hem erg om wat hij is en wat hij doet. Maar ook Lantyz gooit hoge ogen en qua moderators doen RonaldVC en Mathias (Matiscus) het erg goed. Maar ik wil niemand te kort doen hoor, we hebben op dit moment een geweldige crew!

Wat heb je allemaal gedaan voor Wikigta?

Ik heb de collectables en de Unique Jumps SA gedaan, check de pagina's op ABN etc en hou me nu bezig met alle vindplaatsen.

Vind je het leuk om aan Wikigta mee te helpen?

Ja, is een erg leuk tijdverdrijf 's avond om door SA heen te lopen op zoek naar alle winkels ofzo en die dan op WikiGTA te zetten. Is best lekker gevoel als die map af is met alle links goed enzo. Is toch een beetje werk van jezelf wat "eeuwig" wordt bewaard, maar ik steek er best veel tijd in.

Heb je al wel eens werk verricht voor Gtagames?

Nee, eigenlijk niet. Heel eerlijk gezegd kom ik daar ook maar weinig. Het forum en WikiGTA zijn mijn 2 lievelingsplekken en de downloads op GTAGames doe ik meestal toch niet. Maar het blijft natuurlijk de "moedersite".

Sinds wanneer ben je echt actief op GTAForum? Gelijk na de registratiedatum (16 augustus 2005)?

Ja, ik werd lid omdat ik een vraag had ergens over en werd daar direct vriendelijk mee geholpen door iemand. Later deed Arne (Dizzee) nog een savegame voor me en ben ik blijven hangen.

Hierbij, dank aan Dizzee worshippy.gif! Het is dus vrij snel gegaan, aangezien je nog niet zo heel lang op GTAForum zit...

Ja, het ging vrij snel ja. Ik werd op gegeven moment (300 posts geloof ik) SL en 3 dagen later al ML. En op 31 december dus Global Moderator. Dat is allemaal redelijk vlot gegaan inderdaad.....

Wie van de forumleden heb je wel eens in het echt ontmoet?

Kort maar hevig: helemaal niemand nog.

Nog? Dat klinkt als een verandering binnen aanzienbare tijd...

Nou ja, niet met een duidelijk aanwijsbare datum. Maar er was/is sprake van een forum dagje uit, ik ben voornemens RonaldVC eens te gaan bezoeken.

Hoe zou jij het vinden als morgen GTAForum niet meer bestaat?

Tsja.... Dat zou best vervelend zijn en dan moet ik op zoek naar een nieuwe hobby 8) . Maar ik denk niet dat het zover komt gezien de vele enthousiaste bezoekers gelukkig.

Wie is je beste maat van het forum?

Maten zoals IRL heb je hier natuurlijk niet, maar ik heb erg veel contact met RonaldVC en die heeft me ook erg gesteund in een wat moeilijke periode. Dus dat is echt mijn forummaatje dus...... Maar ik heb verschrikkelijk veel contact met eigenlijk het halve forum.

Het halve forum... Hoeveel MSNcontacten heb je dan?

Ik ben niet zo'n chatter op MSN dus ben maar zelden online. Dus de meeste gesprekken gaan gewoon per PM.

Wie zou jij graag in het volgende interview zien?

Een interview met Nandrodavids lijkt me wel interessant. Hij is een erg aardige jongen met een eigen mening die hij vanzelfspreken op het forum als moderator niet overal kan uiten. Zou leuk zijn als we hem ook eens vanuit een andere kant zien.

Tot zover de forumvragen

Lust je graag vlees?

Ja, ik ben een echte vleeseter. Ben ook dol BBQ. Ik eet ook altijd eerst mijn vlees op en dan pas de aardappelen en groente. Die mogen ze ook wel afschaffen...zolang er maar vlees blijft :D.

En schapenvlees?

Ook.... Lamsvlees is heerlijk (koteletjes), maar een wat ouder schaap vind ik wat te sterk smaken.

Heb je huisdieren? Schapen?

Nee, geen schapen, want ik woon op 7 hoog. Dan wordt het erg lastig om wat gras te pakken te krijgen. We hebben 3 katten...

Ben je een dierenliefhebber?

Ja, ik hou erg van dieren, vooral dus van schapen en katten. Maar ik ga in vakanties ook graag naar dierenparken etc toe. Noorder Dierenpark te Emmen (Pinguïns ) en de Apenheul…

Heb je wat met pinguïns?

Die vind ik erg leuk. De manier van lopen, de geluiden die ze maken. En in Emmen mag je er gewoon tussendoor lopen en ze aaien (als zij dat ook willen). Dat maakt het wel leuk.

Wat zijn nou jouw lievelingsdieren: schapen, katten of pinguïns?

1. schaap

2. kat

3. plingpling

Naar welke muziek luister je graag?

Nederlandstalig (maar dan meer Acda & De Munnik, Van Dikhout etc), top40 en de klassiekers van vroeger: Fleetwood Mac, Supertramp, Queen…

Luister je veel naar muziek?

Op mijn werk de hele dag, thuis maar weinig (alleen mp3 op de PC soms). En in de auto erg veel natuurlijk.

Wat zijn je hobby's?

Achter de PC zitten, autorijden, films kijken, modelbouw. Achter de PC zitten is een echte hobby... Lekker op het forum, op WikiGTA en een game spelen. Autorijden spreekt voor zich en verder hou ik me in de wintermaanden bezig met modelbouw: ik kan weken bezig zijn met een vliegdekschip of zo.

Wat is het ergste wat je ooit op school uitgehaald heb?

Oeps... We hebben ooit met een paar jongens het lulletje van de klas in de kleedkamer na de gymles aan de verwarmingsbuizen vastgebonden. Was de 1 na laatste les op vrijdagmiddag en natuurlijk wilden we hem na de laatste les losmaken. Helaas: we vergaten het compleet en uiteindelijk heeft de politie hem zondag pas ernstig verzwakt gevonden. Daar ben ik niet echt trots op.

Was je een braaf jongetje op school of juist niet?

Oh, over het algemeen was ik wel een braaf kind. Meestal goede cijfers, 1 keer blijven zitten en met een goed eindexamen van school gegaan. Natuurlijk wel eens wat uitgehaald, maar over het algemeen een aardig joch.

Wat heb je voor opleiding gedaan?

Ik ben begonnen met VWO en toen ik in de 4e bleef zitten had ik zoiets van: oke, bekijk het maar, ik doe lekker HAVO. Dat heb ik afgemaakt en toen wilde ik graag bij de marine (officier). Maar: dan moest ik weer VWO hebben. Dat heb ik daarna dan maar weer gedaan.... Zonde van een jaar. :puh: En daarna (marine toch maar niets geworden) 2 jaar HEAO gedaan en toen gaan werken....

Wat is je lievelingsfilm?

Dat zijn er eigenlijk 7...

Dan geef je er 7.. :clown:

De 6 Star Wars delen. worshippy.gif Geweldig worshippy.gif. En de Blues Brothers. Ik heb hier 700 DVD's staan... Ben dol op films kijken.

Heb je een levensmotto?

Nee, niet echt: zo plezierig mogelijk door het leven rollen denk ik. Positief denken en jong blijven, van geest dan. :D

Je hebt dus een optimistische kijk op het leven?

Ja, absoluut...het leven is leuk, ondanks dingen die een beetje en soms heel erg tegenzitten. Er zijn hele nare dingen soms, maar tegelijkertijd ook weer leuke dingen. En ik richt me meestal op die laatste doelgroep. :Y Ben ook echt vrijwel nooit chagrijnig.

Doe je aan goede voornemens aan het begin van het jaar?

Nee, meestal niet. Vaak alleen het jaar weer net zo leuk maken als het vorige. Ik ben dit jaar overigens wel gestopt met roken (maar dan op 23 januari) na 20 jaar stevig gerookt te hebben. Daar ben ik nog steeds wel trots op :Y.

Geloof je in alternatieve geneeskunde?

Nou, ik geloof best dat er mensen baat bij hebben, maar dat zit meestal gewoon tussen je oren denk ik. Persoonlijk ben ik meer van naar de dokter, penicilline erin en weer door met je leven..... Maar accupunctuur en zo werkt wel (al is dat niet echt alternatief meer geloof ik).

Wat voor consoles heb je?

In de auto? :puh: Even serieus, ik heb alleen een PC.

Wat vind je het lekkerste bier?

Mithos (Grieks), Palm (Belgisch) en Amstel.

Houd je ook nog van andere alcoholische dranken naast een biertje?

Ach... Ik LUST alles, van likeuren tot en met Strohrum, maar ik drink eigenlijk alleen maar bier. Een wijntje bij het eten (als we visite hebben) hooguit en 1 slok champagne op oudejaarsavond. That’s it. En Smirnow Ice, dat gaat wel..... Ik drink dus altijd bier en heeeeeeeeeeeeeel soms een wijntje of een Smirnov.

Even over sport: Wat is je lievelingssport?

Om te doen vind ik eigenlijk alleen de sportschool leuk. Beetje rennen, beetje fietsen en wat met gewichten stoeien. En af en toe squashen. Om te kijken vind ik de Tour leuk en A1.....voetbal echt helemaal niet :N

Wie is je favoriete sportman?

Ik ben heeeeeeeeel hard aan het nadenken. Maar ik kan echt niemand verzinnen die de titel verdiend. Echt niet....

Wat is je eerste en favoriete gta?

Mijn eerste was GTA1 gewoon.... Maar dat vond ik dom. Daarna 2 en die vond ik ook dom. Uiteindelijk pas bij San Andreas weer ingehaakt en die vond ik geweldig... Dat is nog steeds mijn beste. En inmiddels ook GTA3 en Vice City (die ook prachtig zijn).

Heb je ook nog andere games die je wel eens speelt?

Ik speel nog CoD, Age of Empires, Settlers en Railroad Tycoon.

Hier het ABC van het leukste schaapje van het forum:

A Aarde

B BBQ.....lekker eten

C Chocolade

D Dutchy3010 natuurlijk

E Ezel

F Fanta

G GTA-Forum

H Hernia.....die had mijn vriendin laatst

I ICQ

J Joke, de naam van mijn moeder

K Kapper.....is dringend nodig

L Letsel, geen leuke onderwerp, maar mijn dagelijks werk

M Multipla, de allerlelijkste auto ter wereld, gemaakt door Fiat

N Noodweer

O Onderzoek

P Pizza (maar ik lust alleen Ham, Kaas, Uien)

Q Q-Music, de muziekzender die hier nu op staat

R RonaldVC

S Schaap natuurlijk :-D

T Tuinieren. Doe ik graag maar we wonen op 7 hoog

U Uithoorn

V Vliegdekschip

W Wokken (bij de chinees....geweldig)

X X-Ray.....laser dus

Y Ysjes...fout gespeld, maar wel lekker

Z Zo, gelukkig door deze lijst heen

We zullen er maar eens een eind aan breien :puh:. GTA-Sheep moet namelijk nog even de gang in de grondverf zetten om 12 uur ’s nachts. Dan komt natuurlijk de slotvraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik vind het OWN een erg leuk initiatief. Eerst was het toch een beetje concurrentie met de krant die een andere gang al had, maar jullie zijn er toch in geslaagd er een mooie eigen draai aan te geven. Zeker die aparte rubrieken zijn bijzonder fraai. Wat dat betreft mijn complimenten (en dat is niet omdat ik nu LVDW ben).

Bedankt voor het interview!

Deze rubriek werd tijdelijk overgenomen door Dutchy3010

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...