Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - Interviews


Dutchy3010

475 viewsblog-33831-1159186257.jpg

Deze week zijn er weer 3 interviews. Ook de komende weken zullen het er waarschijnlijk drie zijn. Die drie zijn als volgt uitgekozen:

- De eerste kies ik zelf uit. Dit is naar mijn mening een belangrijk persoon voor GTAForum, het maakt niet uit waarin. Ik zal ook telkens mijn keuze proberen te beargumenteren.

- De tweede kan je jezelf voor opgeven. Dit doe je door een PM/PB naar mij te versturen. Uit die PM/PB's wordt iemand geloot, die vervolgens geïnterviewd wordt. Wordt je niet gekozen? Dat is jammer, maar je aanmelding verhuisd vanzelf mee naar volgende week: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

- De derde is een redactielid van OWN.

RonaldVC

Ook deze week heb ik dus weer iemand uitgekozen voor een interview. Deze keer is het RonaldVC die ik uitkies. Hij is net gepromoveerd tot moderator, en alles verloopt soepel in zijn fora. Reden genoeg om hem uit te kiezen voor dit interview!

Hoe lang zit je per dag op gtaforum?

Dat is de laatste tijd nogal verschillend. Vanwege mijn werk heb ik niet zoveel tijd meer, maar 's avonds een paar uurtjes, op vrije dagen natuurlijk wat langer en in het weekend als ik tijd heb ben ik ook op het forum te vinden.

Best veel dus. Kan je concluderen dat je verslaafd bent?

Niet meer. Er is een tijd geweest dat ik constant op het forum wilde rondhangen, dat is nu niet meer. Ik moest echt afbouwen zegmaar. Maar nu ik moderator ben probeer ik wel regelmatig online te zijn (in ieder geval elke dag) om de boel in de gaten te houden.

Over moderator gesproken, je bent net gepromoveerd tot moderator van de GFXfora. Wat was je eerste gevoel toen je het werd?

Een leuk gevoel was dat. Toen ik gevraagd werd moderator te worden voelde ik me wel vereerd. Het gevoel dat de crew het vertrouwen in mij heeft voor deze functie. Dat is gewoon een lekker gevoel. Nog steeds voelt het lekker..

Dus je hebt het erg naar je zin als moderator?

Zeker weten. Vooral in het GFXfora, waar ik toch wel erg in geïnteresseerd ben. Momenteel is het iets rustiger daar, maar dat komt eigenlijk wel goed uit, omdat mijn collega .Levi. nu op vakantie is. Heb ik mooi de tijd om te wennen aan de functie.

Zijn er ook nadelen te bedenken aan het moderatorschap?

Hm, moet ik even over nadenken.. Tot nu toe is er niets wat me niet bevalt aan de functie. Ik ben dan ook net begonnen, wie weet kan ik je daar over een paar maandjes wel antwoord op geven. Misschien ook niet…

Wat is het leukste en ergste wat je op het forum hebt meegemaakt?

De leukste momenten zijn voor mij toch wel de promotiereeks geweest. Van lid naar Superlid, Megalid, en uiteindelijk moderator. Die promoties zie ik als bevestiging van goed vertrouwen van mijn kant. Je weet zelf hoe het voelt om Superlid te worden.. Tja, en een slecht of naar moment kan ik eerlijk gezegd niet bedenken. Ik heb nog niet iets negatiefs meegemaakt in mijn tijd op het forum..

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Google. Zoals velen hier. Ik was op zoek naar iets voor Vice City, en kwam hier terecht. Ik heb me geregistreerd en ben vervolgens blijven hangen.

Waarom ben je blijven plakken?

Ja, weet ik niet eigenlijk.. Chronische verveling wellicht? In de tijd dat ik me registreerde had ik niet zo gek veel te doen dus heb ik maar besloten het forum een beetje te leren kennen en andere mensen proberen te helpen met vragen. Ik begon het steeds leuker te vinden en eigenlijk is het forum uitgegroeid tot een leuke hobby van mij.

Hopelijk blijf je nog heel lang plakken... Hoe zie jij de toekomst van GTAForum?

Iedereen heeft wel door dat het forum een beetje rustiger is geworden. Eigenlijk is het toe aan een nieuwe impuls. Maar dat komt vanzelf als de nieuwe GTA's uitkomen. Nog dagelijks komen er nieuwe leden bij, en ik denk dat dat aantal alleen maar zal groeien. De toekomst van het GTAForum zit wel snor, het groeit nog steeds, en dat zal denk ik ook niet veranderen.

Positief dus. Hoe zal jij reageren als ineens het doek valt voor GTAForum?

Ik zou het erg jammer vinden natuurlijk. Hoe zou ik reageren, onbegrip, ik zou wel willen weten waarom het forum er ineens niet meer zou zijn. Tegelijkertijd zie ik dat niet zo snel gebeuren. Kort maar krachtig antwoord..

Wanneer ben jij meestal online? Zit je liever overdag als 's avonds online?

De laatste tijd ben ik meestal 's avonds online, na mijn werk, en na het eten lekker op het forum rondneuzen.. Daarnaast maakt het me niet zoveel uit op welk tijdstip ik online ben, meestal is het 's avonds wat actiever op het forum dus gaat mijn voorkeur toch wel daar naar uit..

Wat is jouw langste tijd achter elkaar op het forum?

Hm, ik heb het nooit bijgehouden. Maar als ik een vrije dag heb zit ik best wel lang achter elkaar op het forum. Niet altijd actief, maar online kan je me soms wel van 9 tot 17 zien, bij wijze van spreken dan..

Wat vind je nou het allerleukste aan het forum?

Op de eerste plaats natuurlijk de gezelligheid, het is een hobby van me geworden, en ik heb het altijd gewoon naar mijn zin op het forum. Daarnaast natuurlijk nu ik moderator ben, de functie bevalt me erg goed, en het is erg leuk om te doen.

Heb je ooit een warn gehad?

Nee, nog nooit.

Je staat in de lijst met medewerkers op Wikigta. Wat heb je daar allemaal gedaan?

Als crewlid van het GTAforum krijg je automatisch een account op Wikigta. Ik sta wel tussen de medewerkers, maar ik ben het eigenlijk niet. Of ik in de toekomst nog werkzaamheden voor Wiki ga doen, ben ik nog niet uit. Ik moet daar natuurlijk wel tijd voor hebben. Iets waar ik nog over nadenk..

Heb je wel eens wat gedaan voor GTAGames?

Ik heb een paar keer een Vice City savegame gedaan voor GTAGames. Maar daar blijft het wel bij. Verder doe ik niet veel met GTAGames, hier en daar een verwijzing er naar toe voor downloads, maar zelf heb ik er nog nooit wat van gedownload.

Heb je al wel eens een award of contest gewonnen?

Een award heb ik niet gewonnen. In de tijd dat die gehouden werden was ik nog gewoon lid, en bovendien nog maar iets van twee maandjes of zo. Een contest, tja, ik heb wel een keer mijn screen op GTAGames gehad, van de Picture Of The Week Contest. Verder nog nooit een contest gewonnen.

Wie zijn jouw grootste maten op het forum?

Iemand waar ik vanaf het begin dat ik lid was goed contact mee had is GTA-Sheep. Hij is toch wel mijn grootste maat op het forum, hij heeft mij al vaak geholpen, privé en forum 'related'. Nog steeds hebben we veel contact, en binnenkort gaan we een keer een biertje drinken met z'n tweeën, iets wat al een poosje op de planning staat, maar door omstandigheden steeds uitgesteld is. Daarnaast kan ik het goed vinden met Mazzeltje, die ik al een paar keer in het "echt" ontmoet heb. Dizzee, regelmatig spreken we elkaar op msn, van hem heb ik het meeste geleerd van Photoshop, waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben. En .Levi., waarmee ik, nu ik moderator ben, veel gezellige gesprekken heb, hij heeft me op weg geholpen en hij is iemand waar je echt op kan bouwen.

En er zijn natuurlijk wel meer mensen waar ik regelmatig gezellige gesprekken mee heb, het zijn voornamelijk de SL+ waar ik het meeste contact mee heb.. De één wat minder, de ander wat meer.

Hoeveel en welke forummensen ken jij in het echt?

Mazzeltje, zoals ik al zei, is de enige persoon die ik in het echt ontmoet heb, dat was zeer gezellig. En ik ben zeker dat we elkaar nog vaak treffen. GTA-Sheep heb ik vooralsnog alleen aan de telefoon gesproken, maar daar komt hoop ik snel verandering in.

Als je iemand van het forum mocht kiezen om volgende week een interview mee te zien, wie had je dan gekozen?

Lantyz zou ik wel eens willen interviewen. Waarom? Lantyz is iemand waar ik relatief weinig vanaf weet, en het lijkt me leuk om te weten hoe het nou allemaal begonnen is. Tenslotte is het wel mijn werkgever hier op het forum.

Met deze interessante keuze zijn we aan het einde gekomen van de forumvragen.

Wat is je favo muziek/band?

Een favoriete band heb ik niet echt. Mijn muzieksmaak is best wel breed. Ik hou toch wel het meest van House/Elektro, een beetje clubmuziek. Niet te commercieel.. Daarnaast luister ik ook graag naar hele andere muziek, Nelly Furtado, James Blunt.. Erg verschillend dus, dat ligt ook erg aan mijn stemming op dat moment. Iets wat ik niet zo graag hoor zijn rapnummers, techno, en klassieke muziek...

Is je 'eetsmaak' ook zo uiteenlopend?

Ja best wel, iets waar ik absoluut niet van hou is voedsel dat uit de zee komt, maar voor de rest ben ik overal wel voor te porren..

Heb je ook nog lievelingseten?

Voor spareribs mag je midden in de nacht wakker maken, dat is toch wel mijn lievelingseten..

Wat is je favoriete drankje?

Smirnoff ICE. Dat was drie jaar geleden al zo, en dat is het nog steeds. Af en toe een Sambuca gaat er ook wel in.

Wie is je sportheld?

Ik ben een groot fan van Ronnie 'o Sullivan, één van de beste snookerspelers van de wereld. Maar een echte sportheld zoals jij dat noemt heb ik niet..

Ronnie 'o Sullivan ken ik wel.. Ben jij een snookerfan?

Ja, ik snooker en pool zelf ook, tja, en of je het een echte sport kan noemen, ik vind van wel. Het is absoluut geen conditiesport, maar je moet absoluut talent hebben om een beetje op niveau te kunnen snookeren. Ik vind het heerlijk rustgevend om een snookerpartij te kijken, en ik bewonder voornamelijk Ronnie 'o Sullivan omdat hij linkshandig net zo goed speelt als rechtshandig. Dat kan alleen maar één persoon in de wereld, en dat is hij.

Zeker vind ik snooker een sport. Speel je ook nog andere sporten?

Nee, verder doe ik té weinig aan sport. Ik mountainbike nog wel eens, maar dat doe ik ook te weinig. Als het straks weer wat kouder is fiets ik weer meer, ik vind het fijner om mezelf warm te fietsen in plaats van dat ik van de fiets glij van het zweet..

Volg je ook sport op tv? Als de 'Tour de France' bijvoorbeeld?

De tour heb ik nauwelijks gevolgd, voornamelijk omdat ik de tijd ervoor niet had. Het WK heb ik wel gevolgd, ik denk dat ik twee of drie wedstrijden daarvan niet gezien heb.. Voor de rest kijk ik toch wel altijd even Studio Sport..

Ben je nog op vakantie geweest deze vakantie?

nee, wegens tijdgebrek ben ik daar niet meer aan toe gekomen. In de winter staat nog wel wat gepland, maar 100% zeker dat het doorgaat is het nog niet..

Wat is je favoriete vakantieland?

Er zijn een hoop landen waar ik nog graag naar toe wil. Australië bijvoorbeeld, of Canada. In de landen waar ik al geweest ben, was het in Tunesië toch wel het leukst..

Wat is de mooiste/leukste film die je ooit gezien hebt?

Zo, dat zijn er een hoop. Ik verzamel films, en er is geen één die ik heb die ik niet leuk vind. Maar uitblinkers zijn toch wel Casino, The Godfather, Pulp Fiction, Sin City, Heat, Devils Advocate, en nog veel meer. Ik ben groot fan van Al Pacino, Robert de Niro, en Quinten Tarantino, dus films van één van hun is voor mij altijd goed.

En games? Welke games speel je veel?

Ik ben niet zo'n gamefreak. GTA Vice City is mijn favoriet. Daarnaast speel ik wel San Andreas. Maar dat spel kan niet tippen aan Vice City. Vice City is in mijn ogen de beste uit de hele GTA reeks.

Nou de afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik vind OWN een leuk initiatief. Je kan zien dat er veel tijd ingestoken wordt, en het is erg leuk om te lezen. Ik zou zeggen; ga er vooral mee door, want het is echt een aanwinst voor het forum.

Ik vond het interview erg prettig. Leuke vragen en ik heb er met plezier eraan meegewerkt.

Bedankt voor de medewerking!

Graag gedaan :Y.

Bling

Deze week zijn er zeker weer een aantal PM’s binnengekomen voor een aanmelding. Helaas betekent dat ook erg veel afvallers. Deze gaan automatisch mee naar de volgende ronde.

Toch is er ook één gelukkig persoon: Bling. Bling heeft de loting gewonnen, en daarom is hij de geluksvogel dit interview te mogen doen!

Sinds wanneer ben je actief op GTAForum?

Ik registreerde mij op zaterdagochtend 2 Juli 2005.... dit was echter alleen omdat ik wat wou downloaden van Gtagames. Enkele maanden later (27 december 2005) kwam ik erachter dat er naast Gtagames ook nog het Gtaforum bestond. Sinds die dag (27 december 2005) ben ik tot op heden bijna dagelijks actief hier.

Al een behoorlijke tijd, ooit eraan gedacht om te stoppen?

Nee, nog nooit. Ik probeer juist alleen maar actiever te worden, het wordt namelijk steeds leuker hier. Je leert steeds meer mensen kennen en de tijd die ik dagelijks op het forum beleef is geweldig. Ik stop er dus zeker weten niet mee.

Waarom ben je eigenlijk blijven plakken op GTAForum?

Voornamelijk door de vele leuke contacten met andere leden. Voor de rest vind ik het leuk om mensen te helpen en ik praat gewoon graag met mensen die ongeveer dezelfde interesses hebben als ik. Natuurlijk speelt mijn verslaving ook een rol (hoe langer op het forum, hoe erger het wordt).

Met welke leden heb je dan veel contact?

Ik heb het meeste contact (vooral via msn) met:

Typhoon -- FlyingDutchman -- Summerbase -- Svenie -- Dutchy3010 -- VforV -- General Lee -- Ruurd31 en Quinton. Maar dat zijn dan de mensen waar ik veel contact mee heb. Er zijn natuurlijk ook veel anderen waar ik contact mee heb, maar met deze toch een stuk meer.

Heb je ook een beste forummaatje?

Toen ik Svenie net kende was hij mijn beste forummaatje, maar toen ik de rest leerde kennen (die ik net noemde) kreeg ik met de meesten van hen ook heel veel contact dat het moeilijk is om nu 'een beste forummaatje' te kiezen.

In welke fora kom je het meest? En in welke minst?

Ik kom het meest in de San Andreas, Vice City en GTA III fora. Daarnaast kijk ik ook vaak in het superleden fora en neem ik zo af en toe wel eens een kijkje in het Upcoming GTA fora. In de rest van de fora's kom ik zelden tot nooit.

Hoe vaak en hoe lang ben je online?

Dat verschilt dagelijks. Op een normale schooldag is dat ongeveer 2 a 3 uur per dag. In de vakantie kan dat wel oplopen tot 10 uur per dag.

Zou je zonder GTAForum kunnen, aangezien je er elke dag heel lang opzit?

Ik zou er vast wel zonder kunnen als ik bijvoorbeeld op vakantie ben of op een andere plek waar geen computer in de buurt is met internet. Maar als ik thuis ben en de computer staat uit... dan zet ik hem op de één of andere manier automatisch aan en voordat ik het weet is GTAForum opgestart.

Wat zou je doen als GTAForum niet meer bestond?

Hmm , daar heb ik nooit echt over nagedacht. Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Misschien kijk ik wat de rest doet, bijvoorbeeld een ander forum opzoeken.

Even totaal iets anders, je bent vrij recent Superlid geworden (29 juni). Wat was jouw gevoel daarbij?

Op dat moment was ik er natuurlijk erg blij mee, ik wist even niet wat me overkwam. Op dit moment ben ik er al aan gewend en probeer zelfs al een beetje op weg te komen naar mijn volgende promotie.

Ben je veranderd op het forum sinds je Superlid bent geworden?

Sinds ik Superlid geworden ben probeer ik steeds actiever te worden door steeds vaker online te zijn. Verder heb ik nu ook meer en leukere contacten met andere leden dan voorheen.

Wat vind je van het promotie-gebeuren? Vind je dat het bevorderend is voor de sfeer of dat het juist vijandigheid maakt tussen de leden?

Absoluut niet vijandig. Ik vind het een soort beloning voor je goede daden hier op het forum en natuurlijk ook voor de sfeer.

Wat vind jij van de gangs en corporations?

Een goede toevoeging aan het forum, hier kunnen de leden over allerlei dingen praten. Het is een soort van privé plekje (vooral de corporations). Bovendien zorgt de gangs en corporations ervoor dat de leden van een bepaalde gang meer contacten met elkaar krijgen en dat bied het forum meer gezelligheid.

Zit je zelf bij een gang?

Ja, ik zit momenteel bij 'The Yakuza' en heb het tot nu toe erg naar mijn zin daar.

Hoe vind jij de crew van GTAForum?

Ik vind dat ze super goed werk leveren, alles loopt op rolletjes en wordt perfect verwerkt tot in de puntjes. Ik kan me eerlijk gezegd geen betere crew voorstellen.

Welke GTA vind je het leukste?

Ik vind GTA Vice City de beste GTA die er tot nu toe gemaakt is. Dit komt denk ik voornamelijk door het 80's sfeertje en de boeiende verhaallijn. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd naar GTA Vice City Stories die eind oktober uitkomt.

Sinds wanneer ben jij al fan van GTA?

Al redelijk lang. Sinds GTA Londen 1969 uitkwam (1999) kocht ik GTA1 en GTA Londen. Hierna volgde alle andere GTA's die ik bijna allemaal rond de release gekocht heb.

Wat is het leukste wat je op het forum hebt meegemaakt?

Dit interview :clown: en Mijn promotie tot Superlid en alle leuke contacten die ik gehad heb met forumleden sinds mijn registratie.

Heb je ook een dieptepunt gehad?

Nee, ik kan me eigenlijk eerlijk gezegd geen nare dingen herinneren die ik beleef heb op het forum. Ik hoop natuurlijk dat dit zo blijft.

In het echte leven heet je geen Bling, wat is jouw echte naam?

Mijn echte naam is: Juliën van Gurp (je spreekt mijn voornaam trouwens uit gewoon als Julian)

Hoe kom je dan aan je nickname op GTAForum?

Mijn eerste nickname was 'Julio'. Deze heb ik dus aan de hand van mijn echte naam gekozen. (die lijkt er namelijk een beetje op.) Mijn namechange naar Bling was omdat ik in het echte leven ook steeds vaker met 'Julio' werd aangesproken en op het forum dus ook. Je snapt vast wel dat je daar na een tijdje gek van wordt. Dus heb ik voor een namechange gekozen.

De namechange naar Bling was niet zozeer omdat ik van al die blingbling hou en ook niet elke seconde van de dag rap en hiphop luister. Maar ik vond het gewoon een mooie, korte en krachtige naam.

Een heel verhaal.. Zou je, als dat zou mogen, nog een naamchange doen?

Nee, ik ben tot op heden erg tevreden met mijn nieuwe nickname. Ik heb er nog nooit aan gedacht dat ik een andere naam zou willen hebben. Ik ben er dus erg tevreden mee.

Na de forumvragen namen we even een break, aangezien Bling zijn hond eten moest geven. Gelukkig, kan ik ook even rusten. Wat wordt je moe van interviews afnemen zeg…

Welk pretpark vind je het leukste van Nederland/België?

Lol. Ik ben een paar keer in Sixflags geweest (ik zou niet weten hoe dat nu heet). Ik ben ook wel eens in Hellendoorn geweest maar dat vond ik lang niet zo leuk als Sixflags.

Welke dierentuin vind je het leukst? (dus bijv. Blijdorp, Apenheul, Beekse Bergen etc)

Hmm... ik kom eigenlijk nooit in dierentuinen. De enigste 2 dierenparken waar ik geweest ben zijn: Auwehands Dierenpark en Dierenpark Emmen, verder ben ik ook ooit eens in het Apenheul geweest. Maar als ik tussen deze moet kiezen dan ga ik voor 'Auwehands Dierenpark' omdat dit het grootste dierenpark is met de meest verschillende dieren. (volgens mij )

Welk tvprogramma kijk je het meest?

Overdag kijk ik vaak naar de programma's op MTV. (Zoals: Roomraiders, Pimp my Ride, Punk'd, etc. etc) Ook kijk ik veel naar muziekclips op TMF.

‘s Avonds kijk ik vaak naar films. Meestal actie en humoristische films.

Als je zo vaak films kijk, heb je dan ook een favoriete film?

Nee, ik heb niet echt een favoriete film. Ik vind wel films waar Sylvester Stallone en Eddy Murphy inzitten altijd erg leuk om naar te kijken.

Heb je een grote voorbeeld?

Nee ook niet eigenlijk. Ik doe gewoon alles zoals ik het wil, ik zie wel wat het leven me te bieden heeft.:D

Dat is een optimistisch antwoord, ben je zelf zo optimistisch over het leven?

Eigenlijk wel, niet altijd maar meestal wel. Ik vind eigenlijk dat iedereen dat moet zijn.:puh: Maar wel op een positieve manier natuurlijk.;)

Nu we het toch over het leven hebben, heb je een levensdoel?

Ik hoop later een goede baan te kunnen krijgen zodat ik veel geld ga verdienen. Ook hoop ik een leuk gezin te kunnen stichten, maar het belangrijkste is natuurlijk of ik gezond en gelukkig ga worden.

Het ideale beeld dus. Doe je aan goede voornemens aan het begin van het jaar?

Nee eigenlijk niet. Ik ben al een lief braaf engeltje, dus ik heb eigenlijk niks om te verbeteren. :engel:

Aan zo'n braaf engeltje heb ik niets meer te vragen :puh:. Behalve dan de afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik zit zelf niet in de Oceans, maar de verhalen die ik hoor erover zijn allemaal erg positief. Ik geloof dat jullie een erg gezellige gang hebben en alles goed geregeld is. Ik vond het trouwens erg leuk om aan dit interview deel te nemen en ik wens jullie daarom ook veel succes met jullie gang en hopelijk blijft jullie gang net zo gezellig en leuk als hij nu is.:Y

Bedankt voor het interview!

Graag gedaan!

TheGuardian

In de derde, en tevens laatste categorie, gaat een OWN-redacteur een interview aan. Deze week is dat TheGuardian. Hij is de redacteur van de rubriek ‘Grappenhap’.

Je bent een redacteur van OWN. Vind je het leuk om te doen?

Jazeker, heb altijd ook veel lol erin om dat hele artikel te maken. het leuke eraan is, dat ik ook wel eens inzendingen krijg. Zo weet je dat er wel wat mensen je categorie leuk vinden. In mijn geval grappenhap dan

Wat vind je zo leuk aan dit forum?

Hmm, goeie vraag. Sinds me registratie heb ik er wel leuke dingen aangevonden. Ik vind de mensen er best heel gezellig. Ook hebben ik ook een druk pb verkeer met paar mensen, zodat je toch altijd bezig bent op gtaforum. Ook zijn er zoveel leuke topics waar je op kan reageren. Een goede bezigheid, en ook een leuke dus.

Sinds wanneer ben je echt actief op GTAForum?

Sinds mei. Ik had rond april 2005 het forum ontdekt, en pas tegen november 2005 besloot ik dan om te reageren, en ik was er direct verslaafd aan. Na de gtaforum awards die ook echt superleuk waren, ben ik gestopt, en dan rond mei 2006 was ik helemaal terug, net op dezelfde dag met SummerBase. Dankzij hem en zijn pb’s ben ik dus ook terug op gtaforum beginnen posten. En zo werd ik ook actiever en actiever dus.

Is SummerBase dan je beste maat op het forum? Of zijn er ook nog anderen waar je goed mee op kunt schieten.

SummerBase is idd me beste maat, maar ik heb er nog veel andere. Dutchy3010 (jij dus) , Pietje II, Jowx, GTA-Sheep, Yohan en nog wel andere. Ook de mensen op me respect lijst, ben ik goed bevriend mee

En natuurlijk ook nog andere, maar deze in het bijzonder.

Wat was het leukste moment uit jouw GTAForum-geschiedenis?

Hmm, ik denk de terugkeer van me op mei 2006. Die dag was ik jarig, werd ik ook nog eens terug actief op het forum, ik kreeg van paar mensen die me van ervoor nog kende felicitaties, en leerde toen die dag ook Summerbase kennen.

Waarom kwam je, na zo'n lange periode, toch weer actief op het forum?

Ik was me hotmail aan het bekijken, en zag een bericht van Ruurd31 met gefeliciteerd. Hij had me namelijk felicitatie voor me verjaardag gestuurd omdat hij me nog kende van ervoor. Ook dat waardeer ik nog erg. Ben daardoor terug op het forum gekomen, en zo in contact gekomen met Summerbase, en zo maar actiever en actiever geworden op het forum.

Dit was dus duidelijk een hoogtepunt. Heb je ook een dieptepunt gehad?

Ja die heb ik gehad. Gelukkig maar 1 keer. Ik had ruzie met een goede vriend van me op het forum, ondertussen weer in orde. Normaal heb ik nooit ruzie met iemand op dit forum gehad, dus dat was natuurlijk een treurig dieptepunt voor me..

Meer vertel ik er liever niet over, was nogal moeilijk moment toen voor me en ook wel beetje pijn.

In welke fora kom je echt nooit?

Hosted sites & Hosted projects

Heb daar volgens mij zelfs nog nooit gepost, misschien wel eens 1 keer gekeken, maar meer niet denk ik.

Speel je zelf nog veel GTA? Zoja, welke?

Ik speel het nog wel. Ik speel op dit moment 2 GTA's door mekaar als ik eens wat tijd heb. Namelijk San Andreas en GTA III.

Je hebt net een naamswijziging gehad, van slimmeke1 naar TheGuardian. Waarom deed je dat?

Ik speelde habbo, en ben daar heel bekend. SummerBase herkende me daar ook van, en daardoor ben ik ook vrienden met hem geworden

Ik ben VIP op habbo, ben er mod en hulp mod geweest, dus iedereen kent me er echt. Omdat ze veel info zochten over me, ook via google, vonden ze me zelfs op gtaforum, en stalkte ze me zelfs via daar om vrienden te worden. Toen deed ik naamswijziging, zodat ze me niet meer konden vinden. Als PatrickW dit leest, nog eens bedankt voor de naamswijziging!

Hoe kwam je op je nicknames?

Hmm, nou stel je wel echt een moeilijke vraag

Nou, slimmeke1 had ik gevonden, omdat ik nogal een gestoorde kerel eigenlijk ben, en dus ook niet echt een slimmerik ben. Daarom maakte ik toen als grap: "Ik was zo dom om deze naam te kiezen."

Het was enkel voor een site bedoelt, maar uiteindelijk gebruikt ik deze nickname bijna overal.

TheGuardian nam ik omdat ik vroeger als moderator hulp mods moest trainen op habbo. Dan was ik dus een soort Guard

En heb er maar TheGuardian van gemaakt voor op dit forumpje.

Ken je mensen van het forum persoonlijk?

Nee, jammer genoeg nog niet, maar dat gaat in de toekomst bij paar mensen wel veranderen. Als ik vind dat het er tijd voor is.

Wie zou je graag in het 'echt' willen ontmoeten?

Hmm, denk Dutchy3010, summerbase, Pietje II en GTA-Sheep, Jowx mischien ook nog wel. Andere misschien ook nog wel, maar dan wel als de tijd er voor rijp is.

Wie van de crew waardeer jij het meest?

GTA-Sheep zeker en vast, heb er hele goede contact mee, en helpt me hele tijd. Ook levi helpt me vaak, maar GTA-Sheep toch meer.

Eigenlijk waardeer ik iedereen van de crew enorm, ze doen allemaal hun taak voor het forum, en werken dus eigenlijk ook vrijwillig.

Hoe vaak zit je op GTAForum?

Vaak, ook al heb ik het druk nu in de horeca, ik kom toch elke dag online, en ben er toch zeker 4 uur actief van.

Vind je jezelf verslaafd?

Ja, vroeger was ik er nooit zo vaak.

En vanwaar ineens die switch?

Ik leer steeds meer en meer leukere mensen kennen. En ben dus ook meer met die mensen bezig. En voor je het weet, ben je dan uren bezig op gtaforum.

Ook word er zo vaak gepost, dat ik die telkens maar moet bij lezen (die ik in elk geval nieuwsgierig van ben) dat ik dus echt wel weet wat te doen.

Tot zover de forumvragen…

Niet slimmeke1, noch TheGuardian is je echte naam. Wat is je echte naam dan wel?

Mijn echte naam is Gert

Kort maar krachtig.

Wat zijn jouw hobby's?

Fietsen, pc en vrienden. Niet veel, maar heb er toch altijd me bezigheden mee.

Wat vind jij het lekkerste eten?

Hmm, spaghetti en frietjes. Ik moet me reputatie als Belg nog behouden hé.

Wat voor werk doe je? Je zei daarstraks iets over horeca...

Ja, ik volg een leercontract als kelner/ober.

Zit je nog op school?

30 dagen op een jaar

Dus 1 dag school, 4 dagen werken.

Op school moeten we dagverslagen etc. inleveren.

Wat is jouw lievelingsprogramma?

Ik kijk weinig naar televisie, dus heb ook niet echt een lievelingsprogramma.

Een lievelingsfilm dan?

Hmm, dan kies ik voor On houre Photo.

Waar zou je nog eens heen willen op vakantie?

Ik ga vaak naar buitenland, toch kies ik deze keer nog steeds voor Belgie waar ik woon. Maar dan wel de Ardennen

Ik was er met vrienden geweest, en was de meest lolligste en leukste vakantie die er was.

Je gaat binnenkort toch nog op vakantie? Waarheen?

Nou, als alles goed is ga ik naar Oostenrijk Mountainbiken in de bergen. Maar dat hangt ervan af. Ben nu heel moe van elke week maar in die horeca te staan, dus misschien blijf ik gewoon gezellig in dit Belgenlandje uitrusten en luieren.

Wat is je lievelingsdier?

Een hond zeker en vast.. Heb veel gebeurtenissen met honden gehad, kreeg er altijd heel veel liefde van, en zijn altijd onafscheidelijk. Een hond staat zeker helemaal aan de top bij me. Zeker weten.

Die kan je ook eten.. In Japon of zo... Zal je dat ooit doen?

Neeeeeee zeker en vast niet.. Ik mag er niet aandenken.. Brrr..

Heb je zelf huisdieren?

Ik heb er gehad, maar na de dood van me 2de hond, wil ik even maar zonder huisdier zitten.

Zou jij ooit meedoen aan een show als Fear Factor?

Ja en nee.

Ik durf veel uitdagingen. Ook van Fear Factor, maar toch zijn er sommige die ik toch niet zou uitvoeren denk ik.

Hoe ziet jouw droomvrouw eruit? Zowel van karakter als van uiterlijk...

Zoals me vriendin..

Me vriendin is bijzonder knap, en een bijzonder knap karakter. Dus ik heb het zeker getroffen. Ze is gevoelig, luisterend oor, een leuke gezellige babbelkous. Echt een schat van een meisje.

Ze heeft lang bruin haar, en ook heel zachte handen en beetje bruine huid van de zon Het karakter is voor mij heel belangrijk, niet het uiterlijk..

Wat zou jij eerder kiezen? 'Mooi en dom' of 'Slim en lelijk'?

Misschien is keuze 2 dan wel lelijk, maar ze is wel slim en denkt logisch na.

Dus dan keuze 2. Want keuze 1 mag dan wel knap zijn, maar als ze niet logisch wilt nadenken of zo, of zich dom houd, hoef ik ze ook niet.

Lees je veel?

Niet echt, hoewel als ik er tijd voor heb ik het wel wat doe. Kan moeilijk altijd werken of achter pc zitten hé.

Wat voor soort boeken lees je allemaal

Hmm, spannende boeken eigenlijk. Ook boeken over geschiedenis met echt spannend avontuur erin vind ik leuk. Geschiedenis haat ik eigenlijk, maar leuke spannende verhalen zijn dan weer leuk te lezen.

Wat is je schoenmaat?

42.

Ik vond het weer wel genoeg geweest voor dit interview :Y.

Bedankt voor je medewerking!

graag gedaan, was gezellig.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...