Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - Peil Mee!


Dutchy3010

315 views

blog-33831-1159189051.jpg

Deze 'Peil Mee!' zal er iets anders uit gaan zien dan jullie normaal gewend zijn.Omdat Thabit afwezig is, verzorg ik, Pietje II, deze rubriek.

Veel plezier!

-----

Lance Dance's poll, die hij deze week geopend heeft in het GTA San Andreas General, gaat over de 'Favoriete GTA Stad?'.

Uit de 35 stemmen die tot nu toe geteld zijn, blijkt dat er maar één laatste plaats is. Er zijn maar liefst nul mensen die gestemd hebben op Liberty City. Kennelijk geeft er niemand om deze grauwe stad.

Maar er is een gedeelde één-nalaatste plaats. Maar liefst twee mensen hadden gestemd op 'Liberty City, maar dan in een ander tijdperk' en op 'Vice City, maar dan in een ander tijdperk', elk één persoon op één categorie. Op de derde plek komt 'San Andreas, maar dan in een ander tijdperk', met maar liefst twee hele stemmen. Dan nu de eerste en tweede plaats, iedereen is positief over Vice City en San Andreas, en het blijkt moeilijk te zijn om uit deze twee te kiezen. Op twee is uiteindelijk Vice City met maar liefst 15 stemmen geëindigd. San Andreas is op een haartje na, 16 stemmen, op één geëindigd.

Hieruit blijkt dus dat Vice City en San Andreas ongekend populair zijn bij de GTA fans, met maar een verschil van één stem staat San Andreas momenteel op één.

Dan is er nog een soortgelijkige poll door brbgtaplayer gestart in het Onzin Forum, namelijk over 'Zou je in een van de steden van GTA willen wonen?'.

Met een totaal aantal stemmen van 33, hebben maar liefst drie mensen gestemd op 'Nee, saai!'.

Met een gedeelde derde plaats hebben er maar liefst zes mensen op 'Misschien' gestemd, evenals er zes mensen op 'Ja, leuk!' gestemd hebben. Maar liefst zeven nuchtere mensen hebben gestemd op 'Veel te gevaarlijk!', maar er kan niemand tippen aan de elf razend enthousiaste mensen die op 'Ja, vet!' hebben gestemd.

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Pietje II

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...