Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - Game On


Dutchy3010

746 views

blog-33831-1159187111.jpg

SamShine heeft tot dus ver nog niks van zich laten horen dus ook deze week neem ik (SummerBase) het weer van SamShine over. Er is weer heerlijk veel nieuws dus geniet van de nieuwtjes rond de games van tegenwoordig. Zelfs een GTA game staat volop in de schijnwerpers, als dat niet een goed teken is weet ik het ook niet meer. Ik wens een ieder hierbij veel plezier bij het lezen van de nieuwe Game On!

---

GTA - Vice City Stories!

Vice City Stories is dan echt een feit, het komt uit op de Playstation Portable en zal in Oktober verkrijgbaar zijn. Er zijn al diverse wetenswaardigheden boven water gekomen en die ga ik jullie nu vertellen. Er komt een Rocketlanchter, Watervliegtuig, verrekijker, Jetski en nog veel meer handige artikelen in GTA VCS. Daarnaast kun je ook zwemmen in het verbeterde en helderde water. Ook komt er een compleet nieuwe verhaal lijn dan Vice City, maar dat was ook al het geval bij Vice City Stories. Wel speelt Vice City Stories zich af in 1984 dat is namelijk 2 jaar eerder dan Vice City (1986). En Victor Vance de bekende persoon die in de intro van Vice City word neer geschoten is de hoofdrol speler van Vice City Stories tevens is Victor Vance de gebroeder van Lance Vance. Ook is al duidelijk dat Lance Vance zijn stem weer word ingesproken door Philip Micheal. Ook komt de wapen expert Phil Cassidy weer voor in deze gta. Bekende gebouwen zoals Malibu Club en het huis van Diaz komen ook weer in deze game. Ook is er iets heel nieuwe bekend s’nachts is het drukker op straat dan overdag. Dit om de realistische gevoelens te realiseren. Het spel verschijnt 20 oktober 2006 in de winkels en is tot dus ver alleen beschikbaar voor de Psp.

- - -

Waarschijnlijk geen Disc- drive op de Playstation 4

De PlayStation 3 is nog niet eens uit, en er is al informatie die een feit blijken te zijn over de PlayStation 4 bekend.

In een interview hint Phil Harrison, president van Sony Computer Entertainment, naar een PlayStation 4 zonder fysieke disc-drive aan boord.

In het interview, dat plaatsvond met Wired Magazine over digitale distributie van videogames, geeft Harrison aan dat de PS4 wellicht gebaseerd zou kunnen zijn op digitale distributie, zowel voor games als media content. "We moeten het business model veranderen. We moeten een nieuwe manier vinden om de consument te bereiken", waren de woorden van Harrison.

Kart Rider, een Koreaanse game die gratis te downloaden is, is waar Harrison naar verwees. Upgrades en uitbreidingen kunnen na het downloaden van de game tegen betaling verder worden gedownload. Momenteel spelen meer dan twaalf miljoen mensen deze game.

Volgens Harrison is dit hét model voor games in de toekomst. "Het zou me verbazen als de PS4 een fysieke disc-drive heeft", besloot hij in het interview. Hoewel Harrison dus niet bevestigt of kenbaar maakt dat de PS4 officieel geen disc-drive bevat, laat hij wel duidelijk weten dat Sony wel toekomst ziet in online distributie van videogames. "Only time will tell."

- Geschreven; Pietje II - Bron: Futuregaming -

---

Dit was de Game On voor deze week weer, het is iets anders dan normaal maar ik denk dat jullie hier weer genoeg lees voer aan gehad hebben, ik hoop dat het leuk was. Als SamShine er volgende week weer niet is neem ik het weer van hem over. Tot volgende week!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...