Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 184 - Gang Journal


OWN

326 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

2lar8g.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

De wekelijkse update over gangs, corporations en clans!

Een rondje door...

GTAGames.nl afbeelding
Universal Inc. is de jongste gang van GTAforum, maar doet zich voor alsof het al maanden operatief is. De gang is opgezet met het doel de sfeer en waarde van de gangscène omhoog te brengen. Een mooie doelstelling waar vanaf het begin af aan is gewerkt, want er werd meteen een heuse contest met grote prijzen gestart. Hoewel winnaar Beagle het een worst zal zijn, vonden de organisators de contest niet helemaal geslaagd, zo lieten ze vorige week nog exclusief aan OWN weten. Ondanks dat Universal Inc. geen concept heeft in de vorm van bijvoorbeeld een role-playing-game (RPG) zoals bij The Royal Guardian, mag je niet veronderstellen dat het dezelfde weg heeft ingeslagen als De Wilde Ganzen. Niet alleen de ledenlijst heeft minder geblokkeerde leden, ook het concept biedt veel potentie. Bij Universal Inc. wordt het namelijk gewaardeerd om iets te organiseren, binnen de gang en daarbuiten. Dit sluit perfect aan bij de eerder genoemde doelstelling. Een gewaagde doelstelling, want menig lid heeft al geprobeerd de gangscène te verbeteren, maar naar verluid zonder resultaat.

Is het dan allemaal goud wat er blinkt? Nee. Tenminste, geen goud. Wel veel vrouwelijk schoon waarmee de leden rondlopen. Het is jammer dat het zeer bekende logo van Universal Inc. vol over de vrouwen heen geplakt is, waardoor je altijd weer met reclame zit als eens een keer wat moois wil bekijken. Een ander positief punt is het beheer van een eigen blog, waarmee ze veel ruimte voor zichzelf creëren. De mogelijkheden hiervan zijn enorm, maar moeten ze wel benutten om leden vast te houden en met een goede reputatie overeind te blijven. Dat is de uitdaging voor de komende tijd die op de rust van leader KillerZero86 en co-leaders Visser23 en Kloep liggen.

1274101068-070.png

zaterdag 29 mei *** 15.00 uur *** SA:MP *** informatie

Maken de clans ruimte voor RDR?

GTAGames.nl afbeelding
De multiplayerclan Death Incorporated heeft haar vleugels uitgeslagen. Sinds deze week hebben ze, net als LibertyKillerZ, de beschikking over een eigen subforum in de multiplayersectie van GTAforum. Daarnaast heeft leider Jacky-2007 een blog gestart, of eigenlijk meerdere gezien de afgesloten blogs. Hoewel de uitbreiding in eerste instantie voordelig is voor de leden, wordt gehoopt dat de hele multiplayersectie een boost krijgt. Of kan Read Dead Redemption daar wellicht een handje mee helpen? Met de release van Red Dead Redemption en de opening van het bijbehorende subforum rijst namelijk de vraag op wanneer er meetings in RDR worden georganiseerd door een van de GTA clans. Bij LibertyKillerZ zijn ze daar in ieder geval al wel mondjesmaat mee bezig, waar leden inmiddels vragen om de multiplayerfuncties van het spel uit te proberen. De primeur was echter voor de Zoepketel, dat donderdag de eerste RDR meeting organiseerde. Het was een groot succes volgens coördinator Bierbuikje, die zich verheugt op de volgende meeting.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...