Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 190 - News, Sport, Lifestyle


OWN

488 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_29060.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Leraren moeten harder werken

De Hogeschool Rotterdam heeft maatregelen getroffen om toetsen sneller nagekeken te laten krijgen. De docenten deden daar zo lang over dat ze nu een maximale tijd hebben van een maand om een toets na te kijken. Doen ze er langer over, dan krijgen ze een negatieve beoordeling en daarmee geen jaarlijkse salarisverhoging. Vooral de studenten ergeren zich aan het langzame nakijkwerk van hun docenten, die het nu toch echt te bont hebben gemaakt.

Heftige crash Mark Webber

GTAGames.nl afbeelding
Na twee jaar naar saaie races zonder inhaalacties op het circuit van Valencia kijken, gebeurde er afgelopen zondag bij de Formule 1 eindelijk eens wat op het saaie circuit. Mark Webber reed tegen de langzaam rijdende Heikki Kovalainen op en werd de lucht in gelanceerd (zie filmpje hieronder). Eerder op de dag was op dezelfde plek ook een GP2-auto gelanceerd. Gelukkig hebben beide coureurs geen blijvende schade opgelopen; Webber kon enkele seconden later zelfs rustig uitstappen. De race werd gewonnen door Sebastian Vettel, voor Hamilton en Button.

Hitler-ringtone slecht idee

Een 54-jarige Duitser, die de oorlog zelf dus nooit meegemaakt heeft, loopt kans om een aantal jaren de bak in te gaan. Blijkbaar is de man fan van Hitler, want toen zijn mobiel in de trein afging, werden zijn landgenoten geconfronteerd met een beroemde toespraak van Hitler. Nadat 'Sieg Heil' uit de telefoon had geklonken, werd de politie ingeschakeld. De man werd gearresteerd en moest zijn telefoon met bij de ringtone passende afbeeldingen inleveren. Het zichtbaar dragen van nazi-symbolen is in Duitsland al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog verboden, maar verwacht wordt dat dit er ook onder gaat vallen.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...