Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN 4 jaar - Forumview


OWN

411 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_8697.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Kloep is Megalid!

Het heeft even geduurd, maar op 12 juli werd er weer iemand gepromoveerd op het forum. Ditmaal was het de beurt aan @Kloep om een groen jasje aan te trekken. Wij vroegen hem naar zijn reactie op deze feestelijke gebeurtenis, die midden in zijn vakantie in Zuid-Frankrijk: "Ik stond eens in de E-Leclerc te Limoux. Ik keek voor de grap even of er daar toevallig een onbeveiligde WiFi verbinding hing. En ja hoor, die was er. Hij was alleen wel erg traag, het enige wat ik kon bekijken was de titel van de PB, meer heb ik niet kunnen bekijken. Ik was er wel blij mee. Na jarenlang (lees 2) vechten voor deze positie heb ik hem behaald en ik geef hem niet meer uit handen! (Admins, dit is geen uitdaging :@) Een aantal dingen zijn bijzonder handig, waaronder mijn postvakruimte die al aardag vol kwam te zitten. En natuurlijk kan ik eindelijk mijn eigen berichten verwijderen, voorals ik maar weer eens iets belachelijks doms plaats. :D" Van harte gefeliciteerd, Kloep!

I-cer staat vanaf heden bekend als R2D2 @R-fl3x.

GTAGames.nl afbeelding
Sprunk & Co

Op 23 juli werd het forum een blog rijker: @Sprunk richtte samen met @Flitskikker en @Galiorix de blog Sprunk & Co Computertips op, waarin de drie computerfreaks wekelijks tips en/of artikelen zullen plaatsen. Ook grafisch ziet de blog er netjes uit. De eerste editie, de proefeditie, hebben de heren inmiddels achter de rug en waarschijnlijk komt zondagavond een gloednieuwe editie.

Ik zag 2 beren..

GTAGames.nl afbeelding
LSDesign wint OTP #2

Bij de multiplayercontest Own The Points heeft @LSDesign op 10 juli succesvol naar de winst gegrepen, voor @Leontjuuh-gta. Bij OTP worden verschillende events in GTA: San Andreas gehouden die punten opleveren. Diegene met de meeste punten wint. Een derde editie is inmiddels aangekondigd voor 28 augustus, maar de datum is nog wel onder voorbehoud.

Signature van de Week

2yjv89g.png

De prachtige afbeelding is deze week de signature van @.Senne. In zijn handtekening heeft hij naast de signature ook nog de volgende tekst geplaatst:

O green world,

Don't desert me now

Bring me back to fallen town

Where someone is still alive

Fighting for something new in this

When no one needs the heart of me and I'll

Get out somewhere other than me before...

Deze tekst komt uit het nummer O Green World van Gorillaz. Wij vroegen @Visser23[/b] om een reactie: "Een mooie signature die een prachtige uitstraling geeft. Het kleurverschil in de signature zelf is erg mooi gedaan. De regendruppels die erop zitten lijken met echt, waardoor het er super uitziet. De border vind ik een stuk minder. Voor deze signature in zo'n border veel te groot en veel te saai. Zwart is misschien wel de kleur die erbij hoort, maar dan 1 of 2px en niet meer. Tekst is wel goed. 8/10."

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...