Jump to content

Graphics Blog

  • artikelen
    96
  • reacties
    45
  • bezichtigingen
    21161

Welkom!


Kloep

324 bezichtigingen

vrrjvd.jpg

Bij deze kan ik jullie welkom heten bij het eerste item van de Graphics Blog! Als allereerste wilde ik even -Matthijs- en .Levi. bedanken voor het meedenken en helpen met de ideeën voor deze blog. Daarnaast ook GwnHugo, voor het maken van deze banners!

Zoals sommige van jullie wel zullen weten, valt de Graphics Scene dood op het forum. In dit topic is dit te bekijken. In het derde bericht kwam BoerBanaan met het idee om een blog te beginnen met wekelijkse overzichten. Ik heb dit verder uitgewerkt en overlegd met .Levi. en -Matthijs-. En hier is dan het eerste resultaat te zien.

Nog niet veel interessants te zien? Klopt! Elke zondagavond zullen de overzichten geplaatst gaan worden. Hieronder kun je bekijken welke overzichten er allemaal zullen komen.

53terk.jpg

Resources: Elke week zal er een pack met resources komen te staan.

Showroom: Alle nieuw geplaatste designs van die week met een korte beoordeling. Zo zorgen we er voor dat elk design minimaal 1 beoordeling krijgt.

Contests: Hier komt een overzicht van alle lopende contests. Bij elke contest komt een korte inleiding te staan (geschreven door de oprichter zelf) en verschillende data. Zo kun je gemakkelijk en snel bekijken welke contests er allemaal bezig zijn.

Arena: Hier komt een overzicht van alle lopende wedstrijden in de betreffende week. Daarnaast ook verschillende andere informatie, zoals het lijstje in de hoofdpost (voor als er nog geen tegenstander is).

Tutorials: Hier komt elke week een tutorial te staan. Elke tutorial komt van GTAForum, in sommige gevallen zal er een andere zijn gemaakt.

Aanvragen: Hier komen alle open aanvragen te staan. Daarbij wordt ook het lijstje uit de hoofdpost erbij geplaatst. Zodra er 2 weken niet meer in het topic is gepost, komt hij ook niet meer in deze blog. De interesse in een design zal er dan namelijk wel uit zijn. Mocht er weer een bericht worden geplaatst, komt hij uiteraard weer terug in de blog.

Graphicus uitgelicht: In dit item gaan we eens goed kijken naar de huidige, en de oude Graphics leden. Hierin zal onder andere een mini-interview komen te staan met een aantal interessante vragen.

fkcqph.jpg

Het belangrijkste doel van de blog is dat we bekendheid gaan creëren. Dit doen we door Graphics samen te vatten in bovenstaande overzichten. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke contests er op dit moment bezig zijn.

2uiai4w.jpg

Mochten jullie nog ideeën hebben voor deze blog, mijn postvak staat er altijd voor open!

awz7f6.jpg

Hoofdredactie: Kloep

Redactie: flippie13

Zoals je ziet zijn er voorlopig twee medewerkers. Of dit later nog meer gaat worden is niet bekend. Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je je altijd aanmelden door mij een Persoonlijk Bericht te sturen.

8 reacties


Recommended Comments

Ikzelf heb het idee dat die extra aandacht wel eens zou kunnen helpen. Ook kunnen we hiermee nieuwe leden werven en er zo voor zorgen dat de Graphicsscene bekender wordt, leden kunnen hier kijken om te kijken wat er allemaal gaande is.

Wat bedoel je precies met een medewerker in het zonnetje zetten? :7

Link to comment

Ik weet niet echt of dit leven zal brengen in de graphics forum hoor. Je neemt gewoon dingen uit de topics die er al zijn, wat is er zo goed aan :S en je eigen mening geven over sigs kan je in mijn mening net zoals alle andere leden in het desbetreffende topic doen :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...