Jump to content

Graphics Blog

  • artikelen
    96
  • reacties
    45
  • bezichtigingen
    21158

Graphicus uitgelicht - Week 31


Kloep

251 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

29p4svk.jpg

ww16jl.jpg

Welkom bij Graphicus Uitgelicht! Een rubriek waar we elke week een ander lid aan de tand voelen en hem vragen stellen met betrekking tot Graphics!

Deze week was @.Levi. het slachtoffer!

@.Levi. is een grote naam in de graphics fora. Administrator en organisator van vele contesten, zoals Commercial Touch en het Signature Contest 2009, 08, 07, 06 zorgen voor zijn grote naam.

Ook zorgen de Photoshop skills van @.Levi. ervoor dat hij bekend is, want als we eerlijk zijn, zijn creaties zijn niet bepaald lelijk te noemen! Zo stort @.Levi. zich niet op één onderdeel, maar hopt hij van Signature's tot Rendering tot Foto Manipulatie tot iets wat ik nu nog waarschijnlijk vergeten ben!

Om toch maar even in een paar voorbeelden te geven dat .Levi.'s werkjes niet bepaald misselijkmakend zijn, een kort overzicht van bepaalde graphics van .Levi.!

post19251205871331.th.png levicolortagwl8.pngpost19251225486214.th.png

post19251232821232.th.png





2n6apzd.jpg

3. Ben je op dit moment nog steeds actief met graphics, waarom wel of waarom niet?

Iets minder actief dan voorheen helaas. Dat komt met name omdat ik haast geen signatures meer maak die over het algemeen sneller klaar zijn en wat makkelijk om te maken dan grote art waar vaak meer tijd in gestoken moet worden. Verder freelance ik af en toe en zorg ik voor logo’s en passende huisstijlen voor bedrijven. Ik maak alleen de laatste tijd te weinig voor mijzelf als hobby. Het ligt een beetje aan de inspiratie en niet altijd komt het even goed uit.

4. Wat vond je vroeger leuk om te maken, en vind je nu leuk om te maken? (Signature's, Wallpaper's, etc, etc.)

Signatures! Dat waren de populairste creaties die je kon creëren. Het is trouwens ook een hele goede oefening om te beginnen met signatures. Je leert omgaan met zoveel factoren in Photoshop. Op een gegeven moment beheers je bijna alle uithoeken van het programma wel een beetje. Als je dat punt bereikt en dat ook zo voelt, dan is jouw moment aangebroken een stapje verder te gaan. Ik heb die stap al lange tijd geleden genomen en was erachter gekomen dat photomanipulations (foto manipulatie) iets is wat ik erg graag doe. Vaak zijn dat grotere werkjes dan de signatures hier op het forum.

justanordinaryguy.png



11ryouc.png

Dit was Graphicus Uitgelicht voor deze week, volgende week kies ik weer een willekeurig lid uit voor Graphics Uitgelicht. Tot volgende week!

2aaajva.jpg

292qquo.jpg

1. Wanneer kwam je in aanraking met graphics (en door wie kwam dat)?

Sinds het begin van mijn registratie (11 december 2004) zag ik her en der al leden in de weer met kleine ontwerpjes die we signatures noemen. Ik had geen flauw benul hoe zoiets precies werd gemaakt. Na iets meer verdiepen in de materie en Slimm die ook op het forum is geregistreerd Adobe Photoshop binnen had, moest ik het ook hebben! Om duidelijk antwoord op je vraag te geven. Ik kwam in aanraking met graphics door de leden hier op het forum.

2. Wanneer ben jij begonnen met het maken van graphics?

Begin 2005 ben ik langzaam gaan oefenen, met veel moeite hoor! Adobe Photoshop is heel anders dan Paint en ik houd al niet zo van ingewikkelde programma’s. Na veel vragen en tutorials volgen wist ik langzaam mijn weg binnen het programma te vinden.

ironman2fq1.png
9iwzux.jpg

5. Wat vind je het mooiste design van jezelf?

Ik heb wel een aantal favorieten maar er is er een waar ik toch wel erg trots op ben. Deze heeft me overigens ook wat tijd gekost om te maken, maar het eindresultaat gaf een zeer brede smile op mijn gezicht. :*D Het is namelijk een photomanipulation van een sinaasappel in een uitgescheurd blikje. Het blikje was van zijn origineel gewoon dicht, hier heb ik effecten aan toegevoegd en compleet veranderd.

Origineel:

796691218813543.jpg

Bewerkt:

blikjephotomanipulation.png

6. Welk design van iemand op dit forum vind jij het mooist?

Er is al zoveel laten zien in ons Graphics fora en leden zijn vergeleken vroeger al stukken beter geworden. Ik heb even moeten zoeken maar dit is een creatie die ik toch wel erg mooi vind. De reden waarom ik voor dit ontwerp heb gekozen is omdat het erg dicht bij mijn eigen stijl ligt, namelijk photomanipulation. Het is misschien niet helemaal perfect, het sfeertje is alleen erg goed en het idee is leuk neergezet. Ik waardeer het als een designer verder denkt in zijn ontwerp en dat zie ik hier in terug. Ik kies ook voor dit ontwerp omdat tussen die duizenden signatures geen mooiste uitgekozen kan worden. Onmogelijk!

Gemaakt door -Matthijs- (klik hier voor het topic)

Zie onderstaand het resultaat:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...