Jump to content

Graphics Blog

  • artikelen
    96
  • reacties
    45
  • bezichtigingen
    21158

Showroom - Week 31


Kloep

249 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

ienmly.jpg

In dit item bekijken we alle geplaatste designs in de showroom en geven we daar een korte beoordeling bij. :)









































2s64rcn.jpg
2chxtn4.jpg

2 augustus

KickAss.png

De blokjes in de signature vind ik leuk gedaan, net zoals de tekst "Kick-Ass" op de achtergrond. De rest vind ik eigenlijk matig. Die drie verschillende kleuren is een leuk idee, maar het maakt de signature niet echt tot een goed geheel. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de renders. Probeer de volgende keer één onderwerp te bedenken, en blijf daarbij. ;)
jgmhwo.jpg

3 augustus

johncenajkcopy.jpg

De schaduwrand die je hebt gebruikt vind ik hierbij mooi staan. De tekst is in principe ook prima. Alleen dan komen we bij het middelpunt van de signature. John Cena is te veel ingeblend, waardoor hij te veel in de achtergrond verdwijnt. De achtergrond is ook aan de lege kant. Ik zou hem proberen wat op te vullen, misschien wat extra Light- of andere textures? Veel succes met Graphics verder! :)

3 augustus

dgxcopy.jpg

Lijkt erg veel op bovenstaande, alleen een paar dingen gewijzigd. Ik denk dat je net zo goed hier een versie 2 van had kunnen maken. De dubbele render vind ik niet echt geslaagd. Ik had liever gezien dat je van de achterste render de opacity iets lager had gezet. Dan valt hij iets minder op, en trek je de aandacht van je design wat meer naar één render toe, in plaats van het hele midden van je signature. Wel is de achtergrond wat meer opgevuld, en is hij zeker beter gelukt dan je bovenstaande. :)
14twsnp.jpg

3 augustus

2enq1hu.png

Ik vind hem niet heel erg geslaagd. De render is sterk oversharped, en de tekst is dat totaal niet. Daardoor krijg je geen mooie combinatie tussen je render en je tekst. De dikke rand boven en onder vind ik dan weer wel mooi staan, maar deze signature zal al een stuk beter worden als de render beter wordt.
b7i2xz.jpg

5 augustus

jokera.th.jpg

Over het algemeen een mooie wallpaper, lekker aan de rustige kant. Zoals met de meeste wallpapers zo is, is een wallpaper moeilijk op te vullen. Toch is dat aardig gelukt. De verticale balk ziet er netjes uit. De render had van mij wel ietsje groter gemogen. Dan komen we aan bij de tekst. Eerst viel hij me niet op, toen beviel me de wallpaper wel. Daarna zag ik de tekst, en die trok het hele niveau van de wallpaper naar beneden. Als die tekst wordt weggehaald waardeer ik hem een stuk meer.
25f4nso.jpg

6 augustus

deadmau5sig.png

Ik vind dit helemaal niks. De stockafbeelding is nog wel redelijk normaal, maar alle kleur en dergelijke is er uit gehaald. De tekst past er ook totaal niet bij, zorg dan dat je dat in dezelfde stijl doet als de rest van de signature. Ik moet ook zeggen dat ik weinig tips heb. Mijn enige tip is: vergeten deze hap, en doorgaan met Graphics!
1620b9k.jpg

6 augustus

narutov3.jpg

De eerste versie van dit design vond ik helemaal niks. De tweede begon er al meer op te lijken en de derder vind ik de mooiste van allemaal. De teskt is goed geplaatst en past qua kleurgebruik heel goed bij de achtergrond. De render komt echt naar voren, en dat trekt ook meteen je aandacht. De achtergrond is wel een beetje chaotisch, maar op de één of andere manier past dat er ook wel weer redelijk bij. Prima signature!
2v2gtqr.jpg

7 augustus

administrateur2copy.th.png

Graphisch zit het prima in orden, en het is natuurlijk een geweldig idee. Één klein minpuntje, en dat is de linkerkant van de lijn. Die is een beetje wazig. Voor de rest prima!

7 augustus

beatbb1.th.png

Over het algemeen een leuk logo. Aan één ding stoor ik me een beetje, en dat is de overgang van het logo naar het brede lint onderin. Voorderest is het prima gedaan en uitgevoerd. Heel mooi!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...