Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #199 - Grand Theft Weekly


OWN

347 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_8419.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

199.

Meer valt er toch niet te zeggen. Nog maar 7 nachtjes slapen en een Groot feest begint. 200e editie van de OWN.

Maar voor deze week houd ik het nog kort. Want deze week ga ik het eens hebben over GTA: Chinatown wars.

Era IV Deel 2

GTAGames.nl afbeelding
GTA: Cinatown wars kwam oorspronkelijk uit op 17 maart 2009 (VS) of 20 maart 2009 in Europa.

Oktober 2009 nog geport naar de PSP. Maar met betere Graphics. En 18 Januari 2010 naar de I phone. Nu is hij op 9 september ook nog eens goed geport naar de I pad. Hierdoor kan je CW op 5 verschillende apparaten spelen. (NDS, PSP, Iphone, Ipod touch, Ipad)

Het verhaal draait om Huang lee, Nadat zijn vader is vermoord moet hij een Antiek zwaard de "Yu Jian" Naar zijn oom Kenny in Liberty city vervoeren. Maar bij aankomst wordt hij meteen al beroofd en ze laten hem maar aan de vissen over. Omdat hij wraak wilt nemen blijft hij in Liberty city. Daar leert hij alle fijne kneepjes van het vak. Hij leert hoe je geld moet verdienen door middel van de drugs handel, maar ook leert hij de kunst van het vechten en schieten. Doordat hij de kopstukken van de Triads leert kennen komt hij er ook achter waar het zwaard is. Hij graaft diep in de onderwereld om zijn eer te herstellen en wat zakgeld te verdienen.

CW speelt zich af in Liberty city van GTA IV, Het grootse verschil is wel dat alle straten recht zijn en Alderny niet aanwezig is.

Je speelt het vanuit een isometrisch perspectief. Het lijkt ook alsof alles wordt gezien door de ogen van een vogel.

GTA:CW kent een redelijk aantal missies, 63 verhaallijn missies, 5 Missies hiervan zijn wel Exclusief voor de PSP, En na het behalen van 2 Guardian lions kan je via het internet nog eens 2 missies downloaden.

Naast de verhaallijn missies zijn er een hele hoop zij missies. De bekende Paramedic, vigilante, firefighter en taxi missies zijn ook van de partij. En net als in Iv zijn er random characters. Die geven je simpele kleine missies waar je soms een beetje geld voor kan verdienen.

Maar er zijn nu ook een hele hoop minigames. Zo is er een Tatoeage missie Waarin je tatoeages moet maken. Warehouse Raid waarin je een pakhuis moet binnendringen om een Busje met drugs te stelen.

Maar het grootste wat er in zit is het Drugs dealen. Je kan dan Drugs kopen en verkopen. Doe je het goed dan kan je hiermee flink veel winst maken. Maar doe je dit fout dan Kan je zo blut zijn.

GTAGames.nl afbeelding
CW kent 23 verschillende wapens in 10 categorieën. Dit zijn van simpele Tazers tot zware grondmijnen. Standaard wapens zoals Pistolen, revolvers en shotguns die in de vorige gta's zijn voorgekomen vind je ook hier terug. Maar er zijn een paar wapens die je nog nooit eerder hebt gezien. Zo heb je een Flashbang, Die verblind tijdelijk alle tegenstanders, Je kan een Intiligente mijn neerleggen die afgaat zodra een persoon of voertuig te dichtbij komt., En het stroomstootwapen (Teaser)(Zie plaatje>) Deze geeft een elektrische schok af waardoor je slachtoffer na een aantal seconden pas zou sterven.

Wapens hoef je dit maal niet in een winkel te kopen. Je opent gewoon je GPS en besteld bij de Ammunation je wapens. die worden kort daarna afgelverd bij je huis.

GTA: CW kent ook weer een mooi aantal voertuigen. Er zijn er meer dan 60 verschillende voertuigen. Ze komen bijna allemaal uit GTA:IV, Hierdoor voelt ieder voertuig anders aan. Ook zijn er verschillende soorten boten, Waaronder een Jet-ski.

GTA: CW kent zo zijn verschillen tussen de versies. Zo zijn er een paar extra missies voor de PSP, met een volledig nieuw persoon. Er zijn 6 nieuwe radiostations met Echte muziek. Maar nogsteeds geen stemmen tijdens de missies en tussen de muziek nummers door.

GTA: CW is een spel dat op veel handhelds te spelen is. En het is ook een spel dat ik je aanraad. Het heeft mooie graphics en speelt lekker soepel. Voor de DS en Iphone/pod/pad heb je geen andere keus in GTA. Maar Op de PSP is dit zeker een aanrader. Er is gewoon veel te doen, en je hoeft je niet zo snel te vervelen. En ik heb zelfs nog wat geleerd over handelen. Goedkoop inkopen en duur verkopen. :puh:

Voor deze week geen Vraag van de week (Sorry).

Volgende week is het editie 200, We pakken dan ook groots uit. :puh:

Dus voor nu is het Toedeledokie. Ned_Flanders_simpsons.gif

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...