Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580675

Editie 24 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

549 bezichtigingen

oc_own_uitdodoosch.jpg

Leden van The Oceans

Deze week is er een andere Uit Den Oude Doosch dan jullie gewent zijn. Normaal worden hier alleen onderwerpen van een zeer grijs verleden behandeld maar deze keer word het en mix tussen: Bejaarde dingen maar ook nog redelijk nieuwe dingen. We gaan het namelijk hebben over de leden van The Oceans.

Jowx:

Jowx registreerde zich op 4 juni 2005. Toen hij The Oceans binnentrad was hij Superlid, momenteel is hij Moderator van de Games fora.

Flame^:

Flame^ werd op 4 april 2005 lid van het forum. Toen hij The Oceans oprichtte was hij Moderator. Nu heeft hij deze taak nog steeds in handen.

Pietje II:

Pietje II behoorde sinds 5 juli tot het forum. Hij stapte als lid The Oceans binnen. In zijn Oceans-loopbaan is hij momenteel gegroeid naar Megalid.

Dutchy3010:

Dit “forummeisje” registreerde zich op 16 januari 2006. Als Superlid betrat ze de Oceans. Inmiddels is ze doorgegroeid naar Global Moderator.

SummerBase:

Sinds 12 juni 2005 is SummerBase een onderdeel van het forum. Net als vele ging hij The Oceans in als Superlid, maar als minder groeide hij door tot Moderator van de VCS fora.

Typhoon:

Typhoon bevestigde zijn registratie op 19 april 2005. Eenmaal de Oceans betreden als lid groeide hij uit tot Superlid. De volgende keer dat hij een Ocean werd was hij Superlid en groeide hij uit tot een Megalid.

SamShine:

Samshine is sinds 27 oktober actief op het forum. Toen hij de Oceans tot zich maakte was hij lid, maar na een promotie is hij momenteel Superlid.

Preddy:

Sinds 21 juli 2005 is Preddy lid van het forum. Net als SamShine begon hij als lid en is hij momenteel Superlid.

TheGuardian

17 november 2005 was de dag dat TheGuardian zich toevoegde tot de menigte op het forum. De eerste keer dat hij de Oceans joinde was hij lid en groeide hij uit tot SL. Daarna werd hij gepromoveerd en joinde hij na zijn avontuur op het schip zijn oude nest weer.

Ikkes:

Ikkes kwam op 10 juni 2005(de dag van de release van GTA:SA op de PC) op het forum. Toen hij de Oceans binnenging was hij Megalid. Dit is hij vandaag de dag nog steeds.

Yohan:

Yohan is het oudste lid van The Oceans en betrat het forum al op: 19 augustus 2004. Toen hij de Oceans joinde was hij Superlid. Deze titel draagt hij nu ook nog.

Jorair:

Op 13 april 2006 kwam Jorair terecht op ons forum. Toen hij een van The Oceans werd was hij lid. Tot op heden is hij deze titel niet kwijtgeraakt.

King Room:

Sinds 20 Februari 2006 behoord tot ons. Hij was net als Jorair lid toen hij The Oceans binnenkwam en ook behield hij, net als Jorair, deze rang.

Maarte41:

Al op 2 februari 2005 werd Maarte41 lid van het forum. Maar net als een aantal Oceans leden was hij lid toen hij in de Oceans kwam en is hij dat nu nog steeds.

Froodooo:

8 juli 2006 registreerde Froodooo zich op het forum. Toen hij een echte Ocean werd was hij Megalid en deze rang behoort nu ook nog tot hem.

WhiteGold:

Als Stefantjuh registreerde hij zich op 16 februari 2006 op het forum. Hij was lid toen hij de Oceans binnen ging en dat is hij nog steeds.

Piet-Herr:

14 oktober 2005 registreerde Pier-Herr zich op het forum. Net als WhiteGold, King Room etc. etc. was hij lid toen hij een Ocean werd en hij heeft deze rang ook behouden.

BackSmash:

Op 22 juni 2005 was het de dag van de registratie van BackSmash. Hij ging The Oceans in als lid en momenteel draagt hij deze rang nog steeds bij zich.

MrKookie:

Sinds 27 november 2004 is MrKookie lid van het forum en behoord daarmee tot de ‘bejaarde leden’. Hij ging als Megalid The Oceans binnen en net als Ikkes en Froodooo heeft hij deze rang behouden.

Rekam:

17 oktober 2005 voegde Rekam zich toe aan de menigte GTA-fans. Net als vele andere was hij lid toen hij bij The Oceans kwam en is hij dit nogsteeds.

Jon-asses:

19 juni registreerde Jonn-asses zich op ons forum. Hij betrat de Oceans als lid maar is inmiddels gepromoveerd naar Superlid.

JGuntherS:

JGuntherS is sinds 27 september 2005 lid van het forum. Hij kwam als Moderator The Oceans binnen en dat is hij momenteel nog steeds.

Silverwing:

8 januari 2005 registreerde Silverwing zich als Dragonmaster op het forum. Silverwing is als moderator de Oceans binnengedrongen en is momenteel Megalid.

In totaal zijn er dus 16 promoties door Oceans leden gemaakt en 1 degradatie. Al deze gegevens maken het volgende mooie overzicht: (1e plaatje: Oceans leden ten tijden van joinen, 2e plaatje: Actuele rangen)

blog-3948-1169321428_thumb.jpg blog-3948-1169321403_thumb.jpg

Zo kun je maar weer zien dat je in The Oceans veel dingen leert en dat je leuk kan meedraaien op het forum. In deze uitspraak kan wel enige bevooroordeling inzitten ^_^ .

-Fouten voorbehouden-

10 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...