Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580661

Editie 24 - Grappenhap


Dutchy3010

358 bezichtigingen

oc_own_grappenhap.jpg



Welkom bij de nieuwste editie van 'De Grappenhap'. Ik heb weer eens leuke moppen voor jullie uitgezocht, geniet ervan!

Moppentrommel!

Een buikspreker met een pop op zijn schoot zit op het toneel alleen maar grappen te maken over domme blondje. op een gegeven moment staat er in de zaal een dom blondje op en zegt, is het nou eindelijk een afgelopen met die flauwe kul, waarop de buikspreker zegt, nou nou mevrouwtje, het is maar gein en het is tevens mijn werk, waarop het blondje zegt, ik heb het niet tegen u maar tegen dat lastige ventje wat op uw schoot zit!

------------------

Ene Hollander tegen de andere : 'Mij kan het niets schelen als de prijs van de benzine omhoog gaat. Ik tank altijd maar voor vijfentwintig gulden !'

------------------

Ik zit van de week in een taxi en tik de bestuurder op zijn schouder omdat ik wat wil vragen. De man schrikt zich een driedubbel ongeluk. Hij zegt sorry hoor dit is mijn eerste dag op de taxi, ik heb altijd in een lijkwagen gereden.

------------------

Jan en Lies checken of alles het doet van de auto. Zegt Jan: "Doen de koplampen het?" Zegt Lies: "Ja" Jan: "De remlichten?" Lies: "Ja" Jan: "En de richtingsaanwijzer?" Lies:" Ja... nee... ja... nee... ja......"

------------------

Er komt een homo bij de dokter en zegt: "Dokter er zit een groen dingetje in mijn reet." De dokter weet dat het een homo is en denkt bij zichzelf: "dat zal wel weer zo'n versiertruc van hem zijn", waarop de dokter zegt dat er niks aan de hand is. De volgende dag komt hij weer bij de dokter en zegt weer: "Dokter er zit een groen dingetje in mijn reet.". De dokter zegt nogmaals dat ik niks aan de hand is. De volgende dag staat weer die homo voor de deur. Hij verteld weer aan de dokter: "Dokter er zit een groen dingetje in mijn reet.", ja . . . . . en nu begint de dokter te twijfelen.

Hij besluit toch maar de homo eens te gaan onderzoeken. Dus in de onderzoekskamer aangekomen doet die homo zijn broek naar beneden, en ja hoor, er zit inderdaad een groen dingetje in die homo zijn reet. De dokter kijkt er goed naar en begint eraan te trekken, en te trekken, en te trekken totdat er uiteindelijk een roos uit de homo zijn reet komt. Zegt die homo: "Voor jou . . .. . .

------------------

Een dom blondje ligt op de operatie tafel en wordt geopereerd. Ineens haalt de chirurg een lepel uit haar buik, en nog een, en zo haalt hij er 21 uit. Dan vraagt de chirurg aan het domblondje als ze bij is gekomen:" Waarom zaten er 21 theelepels in jouw buik?" Nou U zei zelf:" Je krijgt een kuur van 21 dagen, en je moet 1 thee- lepel per dag nemen.

------------------

Een man is op reis door de jungle, als hij bij een rivier komt vraagt hij aan een inboorling: "Ik wil graag wat zwemmen, maar er zitten hier toch geen krokodillen?" De inboorling stelt hem gerust: "Nee, er zwemmen echt geen krokodillen." De man duikt in het water, komt boven, en vraagt toch nog: "Waarom zijn hier eigenlijk geen krokodillen?" "Die waren er wel," zegt de inboorling, "maar ze zijn laatst allemaal opgegeten door de piranha's.

------------------

Een man vraagt aan de ober: "Is zwart een kleur?" De ober zegt: "Ja zeker, mijnheer." Dan vraagt de man: "En wit, is dat ook een kleur?" De ober meent: "Ik dacht het wel." Waarop de man tegen zijn vrouw zegt: "Schat, we hebben dus toch een kleurentelevisie!"

------------------

Na een hevige storm komen twee boeren elkaar tegen. De ene vraagt: "Is het dak van jouw boerderij ook zo zwaar beschadigd door de harde wind?" Antwoordt de andere: "Dat weet ik niet, want ik heb het nog niet teruggevonden."

------------------

Een vrouw heeft een hondje dat Zoiets heet. Ze houdt heel veel van het hondje. Als het beestje op een dag wegloopt, zit de vrouw net in bad. Ze rent helemaal naakt de straat op en vraagt wanhopig aan de postbode: "Heeft u Zoiets vandaag gezien?" Antwoordt de postbode: "Om eerlijk te zijn, heb ik zoiets nog nooit gezien!"

------------------

Raadsels!

Waarom gaat een dom blondje altijd in de hoek staan als het koud is?

Want daar is het 90 graden!

Het is wit en staat in de hoek wat is het?

Een gestrafde koelkast!

Het is groen en hangt aan de muur?

Kermit de Sticker!

Wat is het toppunt van snelheid?

Zo snel rond het huis lopen dat je jezelf langs achter kan tikken.

Waarom kun je een muis niet melken?

Omdat je er geen emmer onder kunt zetten!

Waarom neemt een domblondje altijd een ladder mee naar de winkel?

Voor al die hoge prijzen!

Funny Pics!

seamoursheep260ji.jpg

1986pm.jpg

115iq.jpg

2162cm.jpg

1713ba.jpg

Video's!

Grappige dieren!

Rullez bedankt voor de video!

Heb je zelf nog iets grappigs? Stuur me een PM :)



0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...