Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581597

Editie 24 - De Snuffelaar


Dutchy3010

480 bezichtigingen

oc_own_snuffelaar.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Elke week krijgen de lezers van het 'Oceans Weekly News' een standaard rubriek voorgeschoteld en daar moeten ze het mee doen. Al 24 weken is de rubriek onverandert gebleven en het leek mij eens tijd voor een renovatie. Ik blijf ook het persoon die de gadgets post, echter zullen dit er niet altijd drie zijn. Als het stoplicht op maandag morgen op rood staat, dan krijgen jullie er drie. En staat hij op oranje dan komen er vier, en als hij op groen staat krijgen jullie er natuurlijk vijf. Dat is heel variabel dus, ook kunnen jullie vanaf nu reageren op de items; want ik als eenzame jongen wil natuurlijk ook weten wat jullie er van vinden. Veel plezier bij het lezen van deze Snuffelaar en kijk uit met de aanschaf. :)

ArtikelHeader.png

"Artikel: Muziek Rugzak"

Toen Pietje II en ik over de Italiaanse straten liepen zag ik in een oogwenk een man met een rugzak voorbij fietsen. Je zult misschien denken 'Die lopen overal', maar dit was iets speciaals. Alleen ik noch Pietje II wisten niet wat het was. We liepen erop af en met de seconde kregen we iets meer te horen, het klonk als "..Ik heb een paling die lijkt op een vis! Dat is niet mis, hij spartelt in het rond en hij draait door de stront.." Dat leek mij en mijn charmante assistent wel wat. We gingen in het dichtstbijzijnde internet cafe snel even op het internet, en we zochten iets op over 'Een Muziek rugzak'. Pietje II zat heel de tijd te kijken naar zo'n ouwe heks die naast ons zat, hij voelde zich er wel bij thuis zei hij mij later nog. Twee weken later kreeg ik een pakket door de deur en de tijd was aangebroken we konden het apparaat gaan testen. Ik stook de stekker in het stop contact en meteen begon het apparaat te brullen "Als sterren aan de hemel staan... Dan sta ik weer even stil" De muziek was echt afgrijselijk zo'n verkropte stem had ik nog nooit gehoord, om het product direct te testen gooide ik de radio uit het raam. En nog bleef hij maar schreeuwen, mensen op straat dachten wat is dat voor geblaat. We haalde hem terug maar het ging een beetje stug, uit eindelijk hebben we hem terug gestuurt en het is dus niet handig om dit product aan te schaffen, want het is niet veilig. Klik op de "Bekijk Product" knop om te zien wat het inhoud. Ook kan je hier goed de bling, bling mee uit hangen, want niemand heeft het; behalve wij van het Oceans Weekly News testlab.

blog-5021-1169312275.pngd2.pngblog-5021-1169315845.pngd4.pngblog-5021-1169312074.pngd6.pngblog-5021-1169312150.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: Self Destructor"

Ben jij het leven ook zo zat? Wil je er nu een einde aan maken, maar weet je niet hoe? Dan hebben de drie musketiers en Robin Hood de oplossing voor je. Zij hebben een speciale uitvinding gedaan, ze gingen naar de supermarkt en vonden uit dat dit apparaat in de derde rij en in het vierde vak van de Appie Heijn te vinden was. Ze bedachten zich geen moment en ze liepen trippelent naar de kassa waar ze ruim '50' konijnen keutels moesten neer tellen voor deze Zelf Destructor. Deze vier heren brachten het pakket naar het Oceans Weekly News testlab en we vroegen: 'Gerard Snotlap' of hij het product wou testen. We beloofden hem een reep chocola en hij pakte de bus en kwam direct naar onze grote poort toe. We lieten hem binnen en hij ging naar de ondergrondse explosie bunker. De instructies stonden in de Teleklaag van Zaterdag en die gaven we hem dus braaf mee. Als eerste drukte hij alle schakelaars om, naar ON en daarop volgend draaide hij de sleutel om. Voordat hij op de Rode knop kon drukken belde zijn moeder met de melding dat hij moest eten. Meneer Snotlap drukte snel op de knop en het was de taak aan de ratten om zijn restjes op te eten. Test geslaagd als we het zo bekijken, wie mag volgen? Jij, klik dan op de "Bekijk Product" knop.

blog-5021-1169312275.pngd2.pngblog-5021-1169315845.pngd4.pngblog-5021-1169312074.pngd6.pngblog-5021-1169312150.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: Gun Roses"

Heb jij dat ook wel eens? Dat gevoel dat je op zoek bent naar wat anders. Niet de hele dag met je luie reet achter de computer zitten of vieze boekjes lezen? Dan hebben wij de oplossing; Ben jij een Casenova dan is de volgende tekst een levensles voor jouw. Ik zag toen ik van de week door de straat liep een cursus liefde; ik reageerde erop en ik kreeg een pakket thuis. Drie geweren met zeer explosieve rozen zaten gebonden met de tekst: 'Make love not war', ik ging dus naar de plaatselijke jeugd honk en ik sprak willekeurig iemand aan. Ik haalde mijn revolver uit mijn binnenzak en ik hield hem op haar onderste, je kent het; die puber gedachte. Haar vriend zat aan een tafel en dat had ik dus niet gezien, anders was ik wel naar een ander gestapt, maar goed hij kwam dus op me af en vroeg wie ik was: 'Ik zei- een visman'. Toen zei hij: 'O, dat is goed, kom maar verder. Op dat moment schoot ik per ongeluk en de roos kwam in haar, haar; ze merkte het en ze was direct helemaal om van me, ze ging met me mee. En wat er die avond gebeurde, dat zal niemand ooit weten. ^_^' Dus jongens koop dit product voor een spannende avond (18+). Wil je weten wat je thuis gestuurd krijgt? Klik dan op "Bekijk Product"!

blog-5021-1169312275.pngd2.pngblog-5021-1169315845.pngd4.pngblog-5021-1169312074.pngd6.pngblog-5021-1169312150.png

- Het stoplicht was deze week op maandag ochtend helaas Rood. :{ -

2 reacties


Recommended Comments

Wederom een geslaagde melige 'De Snuffelaar', SummerBase! _O_

Vooral de restyle vind ik zeer mooi, echt een mooie en leuke vooruitgang, die bannertjes met 'Reageer', 'Bekijk product' en 'SummerBase'. :)

Link to comment

Wederom een geslaagde melige 'De Snuffelaar', SummerBase! _O_

Vooral de restyle vind ik zeer mooi, echt een mooie en leuke vooruitgang, die bannertjes met 'Reageer', 'Bekijk product' en 'SummerBase'. :)

Hier kan ik niks aan toevoegen, KUTGW! _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...