Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586320

Editie 24 - Forum


Dutchy3010

626 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het is al weer zo ver, de week is al weer bijna om. Men kan nog even genieten van het weekend en als dat nog niet genoeg is heb ik ook nog wat nieuws verzameld tijdens het surfen op het forum. Deze week zijn er natuurlijk veel minder onderwerpen om te behandelen, maar ik wil de mensen die vorige week mijn rubriek gelezen hebben, bedanken. Deze week zijn er twee promoties en helaas ook twee degradaties. Wat er verder gebeurt is deze week lees je in de Forum- Rubriek van deze week.

- -- -

SamShine is Superlid!

Het heeft even geduurd, maar de tijd voor SamShine is toch echt aangebroken. Voorgedragen en niemand was feitelijk tegen. Dat zorgde dus voor een promotie en dat heeft SamShine, de sfeermaker wel verdient. Ik vroeg hem wat hij daar van vond en dit kreeg ik terug: 'Ik opende eerst mijn MSN-inbox, daar stond dat ik 8 PM's had op GTAforum, dus ik zet Firefox aan en open mijn inbox, zie ik over 'gefeliciteerd' en dergelijke staan, ik dacht: ik ben toch niet jarig :?. Helemaal onder stond er een mailtje van PatrickW, die meer opheldering bracht. Daarna dacht ik gelijk: 'YES!!'. :D Aldus SamShine'. Wij van het Oceans Weekly News wensen SamShine enorm veel plezier toe bij zijn nieuwe rang. :bier:

MySQL Update.

Klinkt als zuivere koek niet waar? Nou nee, een MySQL database is feitelijk de opslag waar onze berichten in komen. Dit is een soort van kluis zodat de berichten veilig bewaard blijven en niet zo te downloaden zijn zonder een forum systeem. Dit systeem was op ons forum al enige tijd verouderd en die versie is vanaf nu geüpdate! Nu zullen er dus waarschijnlijk meer mogelijkheden vrij komen op het technische gebied van de GTAGames.nl server. Echter waren er wat problemen met het updaten en daarom lag het forum er de gehele woensdag middag uit. Joriz, onze webmaster heeft die nu opgelost. Binnenkort zullen nog wat updates volgen, maar als het lukt zullen er geen problemen optreden. Zo wel; dan komt het uiteraard in de eerstvolgende Forum- rubriek te staan.

Degradaties

Nu wat minder leuk nieuws dan normaal. Gangsta28 en Little Mister zijn gedegradeerd, de precieze reden blijft voor het lid zelf en de Megaleden en hoger. Er is hierbij natuurlijk niks ergs aan de hand. Echter wil ik namens alle leden van het Oceans Weekly News en het forum jullie bedanken voor de tijd als Superlid, want jullie hebben het al zo ver geschopt, maar helaas het kon niet anders lopen eigenlijk. Ik hoop dat jullie weer actief worden en als dat lukt dan staan jullie met een grote inspanning zo weer in het zwart. Althans dat is mijn vermoeden, het gaat jullie goed heren. :klap:

Jowx Moderator Game Fora

De GameGuru van het Forum kon het niet ontgaan, want ons mega konijn loopt vanaf 17 januari in het Blauw en natuurlijk zit daar een reden achter. Het konijn deed al een grote tijd zijn best en omdat Mazzeltje niet alleen de games fora aan kan (mede door zijn Global Moderator taak) gaat Jowx, het konijn hem daarbij assisteren. Als een charmante heer galoppeerde hij als een echte raving rabbid door zijn forums. Met een goed oog voor de boeg vroeg ik hem wat hij er nou eigenlijk van vond en ik kreeg dit terug: 'Als eerste dacht ik aan een vervelende OWN-redacteur de me een moeilijke vraag zou gaan stellen.. Oh.. Hoi SummerBase! Tja, eigenlijk was ik een beetje in de war, PatrickW en Lantyz hadden een nogal vaag gesprek dat eerst over The Oceans ging en later met een bruggetje naar het werkelijke punt ging. Er zijn opeens zoveel nieuwe dingen die ik nu door kan lezen, voorlopig ben ik dus nog wel eventjes zoet. Het is wel vaag om je naam in het blauw te zien, maar tegelijkertijd is het wel sluikreclame voor The Oceans. Al met al ben ik blij dat ik moderator geworden ben en ik zal mijn best doen om alles op orde te houden in het Games gedeelte, en nog bedankt.. :puh: Aldus onze nieuwe Moderator! Wij, Henk (SummerBase) en Annie (Dutchy3010) wensen jou namens de hele Corporation een weldaverend succes toe! _O_

10.000 bezoeken aan de OWN Blog

Sinds zo pas heeft de OWN- Blog oftewel deze krant meer als 10.000 bezoekers op haar blog gehad. We doen het nu al een redelijk lange tijd met deze blog, maar in vergelijking met het topic is dit velen malen meer bezocht dan ons oude topic. Ik wil namens deze krant iedereen bedanken die de blog telkens weer bezoekt en ook leest. :D Ook hopen wij in de toekomst dat jullie onze blog blijven bezoeken en ook blijven lezen.

The Royal Guardian neemt afscheid van hun Leider

TheGuardian, de leider van The Royal Guardian had er genoeg van. Hij heeft in een hele korte tijd de toen nog bestaande gang uit te laten groeien tot Corporation. Eerst met Ruurd die later het dek verliet, Matthijs werd de Co-leader en mocht de zeilen bij staan. Nu heeft TheGuardian zijn plaats ingeruild voor een plaats in The Oceans en -Matthijs- is nu de kapitein van het schip; Zijn assistent is nu ASPHALT die hem daar zeker goed bij zal helpen. Wij wensen de nieuwe boot leiders veel succes en welkom terug in The Oceans; TheGuardian. :)

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...