Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120686

Paniek in het zwembad! - Deel 1


TheGuardian

678 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

GTAForum_Verhalen_PaniekihZwembad.png

Hoofdstuk 1: De Charming Duikplank

“Spetter spieter spater, lekker in het water ga maar vast naar huis. Ik kom een druppel later.” zong Jowx uit volle borst die op zijn luchtbedje in het zwembad lag te dobberen. “Wat hebben we het toch weer getroffen met het weer! Heerlijk die zon!” Hij ging verder met zingen, tot hij plotseling iets hoorde.

“VAN ONDEREN!” Jowx schoot omhoog en keek naar boven. PLONS! In no-time was Jowx helemaal doorweekt. “Kan je niet uitkijken Lantyz? Ik was net opgedroogd!” zei Jowx. “Wat een uitvinding die duikplank.” antwoordde Lantyz. “Kijk de volgende keer even waar je springt!” zei Jowx.

Lantyz klom uit het zwembad en ging in de rij staan om nog een keer een frisse duik te nemen. Voor hem stond Dutchy3010 die aan het twijfelen was of ze wel zou gaan. “He Dutchy3010”, zei Lantyz. “Ik heb geen uren de tijd hoor, ga je de duikplank nog op offe…?” “Ik durf niet zo goed” zei Dutchy3010 met een bang stemmetje. “Is toch geen probleem.” zei Lantyz stoer, “Dan springen we gewoon samen"

“Ja dat vind ik wel wat” antwoorde Dutchy3010. Ze gingen de lift in en vlogen samen omhoog naar de top. Boven aangekomen stond Dutchy3010 al te bibberen. “Klim maar op mijn rug,” zei Lantyz, “en doe je ogen dicht.”

Daar stonden ze dan, op het puntje van de duikplank. “Zijn we al beneden?” vroeg Dutchy3010 met haar ogen dicht geknepen. Ze kneep Lantyz zijn armen bijna blauw van angst. “Nee nog niet, dat voel je vanzelf wel, als we nou maar in het water belanden, en niet ernaast!” zei Lantyz gemeen. Dutchy3010 gaf hem een draai om zijn oren. “Wil je daarmee stoppen?”

“Klaar?” vroeg Lantyz. “Eigenlijk niet, maar ik doe het maar gewoon” zei Dutchy3010 “Tel maar af.” antwoordde Lantyz. En Dutchy3010 begon met tellen: “10…. 9…. 8…. Bij 7 besloot Lantyz te springen, omdat hij anders dacht dat Dutchy3010 terug zou krabbelen. “7…..” riep Dutchy3010 Lantyz gebruikte het randje van het topje van de duikplank om zich af te zetten. “Wat doe je nou!” schreeuwde Dutchy3010 hoog in de lucht. “Niet kijken,” zei Lantyz. “we zijn zo beneden!”

Summerbase die een hortensia stond te snoeien in het zwembad hoorde een hoop gegil van boven af op zich af komen. Jowx was al een stukje verder gaan drijven met zijn luchtbed. Hij had Lantyz en Dutchy3010 samen naar boven zien gaan, en had zich bedacht dat dat nooit betrouwbaar kon zijn, die twee samen.

Een grote plons en vele spetters overvielen het zwembad. Summerbase moest aardig hard lachen. “Die was leuk! Ga je ook een keer met mij mee Dutchy3010?” “Het was één keer en nooit meer.” antwoordde Dutchy3010 met volle overtuiging. “Flauw hoor.” zei Summerbase en hij liep naar een rozenstruikje om daar een bosje rozen te gaan snoeien.

8 reacties


Recommended Comments

Netjes, ik moest echt even lachen om het feit dat SB de hortensia's aan het snoeien was, dat vond ik echt droog, geweldig! :D

Ga zo door met je verhaaltjes, zien er zeer goed uit!

Link to comment

Geweldig verhaal Kapitein Bromsnor! Het verhaal is leuk, alleen het leest nogal vervelend als je twee keer 'entert' midden in een gebeurtenis... Probeer het dus iets beter in te delen, voor de rest: KUTGW!!

~ TG: Zeikneus :engel::puh: ~

Link to comment

Bedankt voor de reacties, de leuke reacties geven me steeds meer intresse voor de volgende delen te schrijven. Ben momenteel bezig met deel 2, moet nog paar personen erin miksen en ben klaar..

Hoop het mischien morgenavond al af te hebben..

En nogmaals bedankt voor diegene die het hebben gelezen en de moeite doen om te reageren :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...