Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #208 - Prikbord


OWN

449 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Deze keer duiken we de Overige-sectie in. We kijken naar de laatste nieuwtjes omtrent Noord-Korea, en eens naar een paar download pakketjes uit de Graphics sectie!


Noord-Korea



Je zal het vast wel gehoord hebben, Noord-Korea heeft de afgelopen week granaten op Zuid-Korea afgevuurd. Er zijn vele speculaties over de reden en wat er nu zou kunnen gebeuren. Maar wat vind GTAForum er nou van? In dit topic kun je je mening kwijt over dit onderwerp!


Downloads!



Tussen nu en een een lange tijd geleden zijn er in de Graphics sectie erg veel downloads gemaakt. Tijd voor gratis promotie! Ik heb Flitskikker gevraagd om zijn mening over elk pakket te geven.

Profielpack - Silverbyte heeft dit pakket gemaakt omdat het tegenwoordig een hype is om 'je profiel te pimpen'. In dit pakket zitten bannertjes om je About-Me op je profiel mooi te maken. Je hebt grote banners en kleine banners. Leuk om dus af te wisselen. In het pakket zitten 4 standaardbanners en een PSD zodat je je eigen banners kunt maken. - " Handig voor mensen die snel en gemakkelijk wat headertjes voor hun profiel willen hebben. De PSD zit erbij, dus voor diegene die wel Photoshop heeft, is het makkelijk aanpasbaar."

Space - Dit pakket van Cabyon is een pakket met meerdere stocks. Het gaat hier om 29 stocks van de ruimte op een resolutie van 1600×1200. Altijd makkelijk als je een NASA signature wilt maken of een ander soort grafisch hoogstandje. - "9 erg mooie plaatjes met planeten, sterren en mooie kleuren. Mooi voor sigs maar ook als bureaubladachtergrond dankzij de groottes van de plaatjes. Een aanrader als je van dit soort afbeelding houdt!"

GTA Renders - Altijd al een GTA signature willen maken? Dan moet je toch dit pakket eens proberen. In dit pakket zitten ruim 40 renders. De IV-generatie zit er niet in, duidelijk omdat het topic uit 2006 komt. - " Kwaliteit valt hier en daar wat tegen, maar ze zijn voldoende genoeg als je even snel wat GTA renders wilt hebben voor een kleine graphic."

Flitskikkers Logo Pack - In dit pakket zitten alle logo's van alle GTA's en van sommige zelfs meerdere versies! Maarja, als je dus een werkje met GTA wilt en je wilt het logo er toch in verwerken dan zal je toch dit pakketje moeten downloaden. - "Hé, mijn eigen pack! Handig voor diegene die de GTA logo's wilt gebruiken in diens project."


"Ik wordt bedrogen... er ligt nog steeds geen sneeuw!" - MATHIJS


GTAGames.nl afbeelding
Horoscoop!

Met vele anderen heeft ook de Waterman dwangmatige, ingebakken handelingen, die in stand worden gehouden. Je bent er zo aan gewend, dat je niet meer zonder kunt. Vanaf dat moment is het min of meer een dwangneurose. Soms weet je niet eens waarom je iets doet en verklaar je jouw handelingen door te zeggen, dat je het altijd zo doet. Daarmee verklaar je iets, zoals je ouders vroeger deden. Je verafschuwde dat soort verklaringen altijd en het zou jou nooit overkomen. Tenminste, dat was vroeger jouw mening. Dat laatste is imiddels achterhaald. Helaas zal ook jij moeten toegeven dat je geen plausibele verklaring voor dit soort automatische handelingen hebt en het domweg doet, omdat je het altijd al zo deed. Deze conclusie zul je komende week meer dan eens trekken, als je weer in een situatie bent gekomen, waaruit je graag direct zou willen ontsnappen. Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.


Heb jij nog iets leuks, een tip of gewoon iets anders wat je wilt vermelden? Stuur dan een PM naar

Zamg0d1 en wie weet staat het de volgende keer in Het Prikbord!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...