Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120686

Paniek in het zwembad! - Deel 3


TheGuardian

531 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

GTAForum_Verhalen_PaniekihZwembad.png

Hoofdstuk 3: The Oceans Opmars!

“1 2 in de maat anders wordt de juffrouw kwaad” Iedereen in het zwembad was even stil. Wat kwam daar voor kabaal uit de ingang? “GEEEEEF ACHT!” riep Jowx. Hij stond in de ingang van het zwembad, maar blijkbaar stond er nog een hele horde achter hem. Iedereen was benieuwd en wachtte in spanning af wat er ging gebeuren. “Marcheer, marcheer, marcheer” brulde Jowx die strengkijkend naar voren liep. Een hele kudde volgde hem. Jowx liep voorop, en had een hele rij achter zich; Jorair, Pietje II, Typhoon, Summerbase, Dutchy3010, White Gold, Flame^, Ikkes, Preddy, Froodooo, Piet-herr, Yohan en Samshine

“Krijg nou wat!” riep Linja die net een lekker fruitmixje voor haar zelf stond te maken. “Waarom zijn jullie in vredesnaam allemaal in het blauw?” “GEEF ACHT!” schreeuwde Jowx weer uit volle borst. Iedereen stond netjes op een rij, doodstil…

TheGuardian kreeg het in eens een beetje benauwd. Hij had tenslotte geen blauwe zwembroek aan, maar een groene terwijl hij wel bij het corp The Oceans zit waar de kleur oceansblue is. Het zweet brak hem uit.

Jowx sprak weer verder; “Wij gaan Linja en alle andere mensen hier in het zwembad vertellen wie wij zijn! Ik tel tot drie, en jullie weten het wat je dan moet doen: 1… 2…. en 3!” En toen kwam het, iedereen begon uit volle borst te zingen: “WIJ ZIJN THE OCEANS EN WE HOUDEN VAN DE KLEUR BLAUW. WE HOUDEN VAN GTAFORUM WANT VOOR ONS BETEKENT HET VEEL!” Summerbase klonk het hardst. Hij was zo trots dat hij kon zingen, en dat wilde hij iedereen laten horen.

Iedereen was er stil van. TheGuardian die stond zachtjes op, en sloop naar een kleedkamer. “Als ik nu stiekem mijn blauwe zwembroek aantrek, en gewoon aansluit in de rij, is er vast niets aan de hand.” Zo gezegd zo gedaan, en ze hadden niets door. TheGuardian baalde wel verschrikkelijk. Hij zag die lekkere ijsjes zo voor zijn neus wegsmelten, en -Matthijs- en ASPHALT zaten erg gemene gebaren naar hem te maken dat het ijsje zo verrukkelijk was!

The oceans besloten om lekker te gaan zwemmen, behalve Summerbase en Dutchy3010. Ze gingen samen aan een tafeltje zitten, en gingen verder met het duet wat ze aan het schrijven waren. Ze zouden over 3 maanden optreden in het theater! “Ja hallo,” zei Dutchy3010, “ik kan die hoge toon echt niet halen, en ik probeer het ook niet. Wil je dat ik geen stem meer over houd?” “Tja.. iemand moet die noot zingen. Ik kan het wel, maar dat betekent dat ik dan de vrouw moet spelen.” “Ik vind dat wel een heel goed idee” antwoordde Dutchy3010 daarop. “Ik zing het mannen couplet, en jij het vrouwencouplet! Niemand die dat verschil zal herkennen joh!” Summerbase aarzelde, maar hij stemde er maar mee in. Het moest immers wel een beetje ergens op lijken toch?

4 reacties


Recommended Comments

Het is dat Jowx zo'n krotenkoker is, anders zou ik hem nooit volgen hoor! :sst: (Probeer ik hier weer mijn daden goed te praten. :7)

Ben benieuwd wat dat liedje wordt, maar SummerBase houd je in met je rijm-neigingen! :D

Link to comment

Leuk verhaaltje weer. Ik marcheer uiteraard achter Jowx aan. :puh:

Al schrijf je mijn naam wel als Froodooo (met de extra 'o' dus.

Maargoed, ik kijk alweer uit naar deel 4! :klap:

Link to comment

Haha, geweldig gedaan TheGuardian! Al heb je (ook) bij mijn naam een spelfout gemaakt... Ik heet SamShine, maar dat schijnt niet iedereen door te hebben... Veel succes met je volgende delen, ik kijk ernaar uit!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...