Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #223 - Prikbord


OWN

309 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door Guardian1980!


GTAGames.nl afbeelding
Forumpoker

Afgelopen week was het weer zover, een forumpoker-toernooi kwam ten eind. Voor de afwisseling was het dit keer NandroDavids die won. Een korte reactie van de man die de toernooien opzet.

Kloep: "Tot zover gaat het prima. Over het algemeen reageren de leden lekker op tijd, wat het tempo er goed inhoud. Het vijfde toernooi kwam helaas niet op die manier aan het einde. NickOwnage had geen tijd meer, dus stopte ermee. De winnaar lijkt me daarmee dan ook bekend.

Tot zo ver vind ik het organiseren erg leuk, anders zou ik het natuurlijk niet doen. :puh: Ik denk dat ook de organisatie prima verloopt, maar mochten er tips zijn zou ik deze natuurlijk graag horen. :)"


GTAGames.nl afbeelding

Even een grapje tussendoor

Toen een man ontdekte dat zijn vrouw spoorloos was verdwenen, ging hij naar het politiebureau om haar als vermist op te geven. De dienstdoende agent vroeg hem of hij haar uiterlijk kon beschrijven. "Op één voorwaarde..." zei de man, "Dat jullie haar die beschrijving achteraf niet laten lezen."

De overspannen winkelbediende neemt ontslag en wordt politieagent. "Hoe bevalt je nieuwe baan?" vraagt een vriend. "Het wordt slecht betaald en de werktijden zijn vreselijk, maar het is heerlijk dat de klant altijd ongelijk heeft."

Alle trouwe volgelingen kwamen bijeen in het huis van jonkvrouw Marian, waar Robin Hood op sterven lag. Hij fluisterde Kleine Jan in het oor: "Haal mijn pijl en boog voor me. Ik zal voor de allerlaatste keer een pijl afschieten, en op de plek waar die neerkomt zal mij graf komen." En zo gebeurde het dat Robin Hood te ruste werd gelegd boven op de bezemkast.

Uit: Reader's Digest Nederland.


"Neen, dit is geen slotje, gewoon een maatregel om te voorkomen dat er nog gepost wordt in dit topic

;) " ~ Jowx

Soms is een slotje helemaal geen slotje...


GTAGames.nl afbeelding

Ram

Het jaar komt wat moeizaam op gang en het lijkt wel of je in dit decennium je draai nog niet gevonden hebt. Je hebt de neiging om de dingen ver weg te zoeken, maar misschien bevinden ze zich wel binnen handbereik. Probeer de situatie eens vanuit een ander oogpunt te bekijken. Het zou je wel eens nieuwe inzichten kunnen opleveren. Ook de langzaam ontluikende natuur kan antwoorden brengen. Trek je wandelschoenen aan en neem even afstand van de dingen. Oplossingen kunnen zomaar komen aanwaaien. In de liefde zul je sommige dingen door de vingers moeten zien. Bijt op je tong voordat je in discussie gaat maar probeer je partner met een grap of grol op de hoogte te brengen van wat jij zou willen. Hij of zij zou het signaal wel eens zomaar kunnen oppikken. Ook single rammen komen heel ver met humor en diplomatie.


Dat was het weer voor deze week. Volgende keer ander meningen en gedachtes.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...