Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 237 - Prikbord


OWN

351 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!


Commercial Touch - Coca Cola Challenge

De inschrijfdatum voor de Coca Cola Challenge is in zicht. Je kan je creaties tot en met 7 juli inleveren bij –Matthijs- of .Levi.. Info over Commercial Touch vind je hier en een sneak preview van wat er tot op heden is ingeleverd vind je hier.

3021b29.png

Dus ben jij lekker creatief met graphics en heb je wel zin om aan een leuke, nieuwe contest mee te doen, of ben jij een beginneling en wil je het gewoon eens proberen, doe dan mee aan deze Coca Cola Challenge!


"Vakantie OMGWTFBBQUEAH " ~ Cabyon

Vakantie, je kan er blij van worden, of… blij.


Even een grapje tussendoor

GTAGames.nl afbeelding
Een barman is in zijn lege kroeg tegen sluitingstijd aan het schoonmaken als er plotseling een gorilla binnenstapt. Het dier gaat aan de bar zitten, bestelt een pilsje en legt 50 euro neer. Met tegenzin tapt de kroegbaas een biertjes, geeft het aan de gorilla en pakt het geld. Bij de kassa denkt hij: "Ach, apen zijn vast domme beesten," dus hij pakt 5 euro en geeft dit terug als wisselgeld. De gorilla neemt het zwijgend aan en stopt het weg. Zegt de barman: "Er komen hier eigenlijk nooit gorilla’s." Het dier neemt een slok, zet zijn glas neer en zegt: "Nee, vind je het gek als een biertje hier 45 euro kost!"

"Smaakt de soep niet?" vraagt de adjudant aan een rekruut die met lange tanden zit te eten. "Jawel adjudant, maar…" "Maar wat, soldaat?" "Er zit nogal veel zand doorheen." "Mag ik u er op wijzen dat u niet zo moet klagen. U bent hier om het vaderland te dienen, denk daaraan." "Om het te dienen ja, maar niet om het op te eten, adjudant!"

Readers Digest Nederland


"toetsenbord schoonmaken .. Wist je dat er op een toetsenbord meer bacteriën zitten dan op een WC-bril?" ~ Big Boss

Sommige dingen wil je eigenlijk helemaal niet weten.


Blog van de week: GTA IV Photocontest

We hebben een tijdje zonder gedaan, maar ineens was ie er weer: De GTA IV Photocontest. Maar dit keer is het helemaal anders; je moet raden waar de screenshots gemaakt zijn. Ik vroeg Visser23 naar het hoe en waarom van deze contest.

2i7ojf6.png

Visser23: Allereerst hebben we natuurlijk gekeken naar het verleden van de photocontests. Bij GTA: San Andreas waren ze redelijk goed georganiseerd, maar bij GTA: IV was er veel minder animo voor. Elke keer maar het zelfde wedstrijdje verveelt natuurlijk ook een keer. Tijd voor vernieuwing dus! De eerste prijsvraag wilden we toch over GTA doen, aangezien we natuurlijk op een forum zitten voor GTA. Daarom leek het ons toch leuk om een photocontest te maken, maar het in een ander jasje te steken. Bij deze is dat dus gedaan. Ik dank BoerBanaan voor het maken van de foto's en daarnaast wil ik graag even van de gelegenheid gebruik maken.. Blogs -> Game Paradise -> Doe mee!


De volgende keer is uw vertrouwde redacteur BoerTijger er weer.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...