Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580285

5 jaar OWN - Nawoord


OWN

481 bezichtigingen

gallery_108553_47_2665.png

Na een feest vindt hoe dan ook altijd een afscheid plaats; een afscheid van de band, de organisatie en je medefeestgangers. In dit geval nemen we voor een week afscheid van jullie als lezers (geen paniek, volgende week zijn we er gewoon weer! :D). Daarnaast neem ik afscheid als hoofdredacteur van Oceans Weekly News, een mededeling waarvan ik het niet over m'n hart kon krijgen om het in de feestelijke inleiding te plaatsen. Na deze fantastische editie is het tijd om het stokje door te geven en wel aan mijn trouwe assistent Kloep, die vanaf de volgende editie samen met niemand minder dan Jacky-2007 de leiding over OWN zal hebben. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij succesvol leiding gaan geven aan OWN. Ik zal wel aanblijven als gewone redacteur, dus jullie zijn nog niet definitief van mij af. :puh:

Ondanks deze mededeling hoop ik dat jullie genoten hebben van deze speciale editie van Oceans Weekly News. We gaan ons best doen om er nog vijf jaar aan vast te plakken, in de hoop dat Rockstar een beetje meewerkt met GTA5 - zie ook Ongezouten mocht je dat nog niet gelezen hebben (schande!).

Alle lezers en redacteurs die het aandurfden met mij samen te werken: bedankt voor de leuke tijd! _O_ Kloep en Jacky: veel succes! :tu:

Thundercover

4 reacties


Recommended Comments

Een hele mooie editie mannen! Jammer dat je ermee ophoudt, Thuco! Veel succes nog verder als redacteur. Daarnaast veel succes voor Kloep en Jacky! :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...