Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580273

5 jaar OWN - Sport


OWN

226 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5518.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980!

Vrijdag 22 juli

Wederom lukt het de Nederlanders niet om de Touretappe naar Alpe d’Huez te winnen. Nadat onderweg ook de Col du Galibier is bedwongen, lijkt Alberto Contador op de flanken van de “Nederlandse” berg voor de overwinning te gaan.

Alleen blijkt hij dan al teveel te hebben gegeven, want op het eind wordt hij nog voorbij gereden door Pierre Rolland , die voor het eerste Franse dagsucces zorgt.

Zaterdag 23 juli

Wegens omkoping wordt Mohammed Bin Hammam door de FIFA voor het leven geschorst. De ethische commissie van de voetbalbond oordeelde dat hij steekpenningen zou hebben gegeven aan diverse ambtenaren in ruil voor steun tijdens de laatste presidentsverkiezingen. Hij nam het op tegen Sepp Blatter, die inmiddels is herkozen.

Tijdens de laatste serieuze krachtmeting neemt Cadel Evans de leiding in de Tour de France over van Andy Schleck. Middels een uitstekende tijdrit zet hij een achterstand van 57 seconden om in een voorsprong van 1 minuut en 34 seconden.

Zondag 24 juli

Aan de hand van Luis Suarez wint Uruguay de finale van de Copa America van Paraguay met 3-0. Het is de 15e keer dat Uruguay de beste is van Zuid Amerika.

Cadel Evans wint als eerste Australiër de Tour de France. De laatste etappe biedt geen verrassingen en Cavendish wint “gewoon” de sprint op de Champs Élysées.

De Nederlandse vrouwen winnen goud op de 4x100 meter vrije slag op de WK in China. Na goud op de vorige WK en Olypische Spelen, nu dus opnieuw de beste.

Maandag 25 juli

Johan Cruijff wordt lid van de Raad van Commissarissen bij Ajax. Het feit dat hij niet aanwezig is bij de stemming zorgt er wel voor dat hij niet unaniem wordt verkozen, in tegenstelling tot de andere kandidaten. Zijn nieuwe, officiële functie heeft wel als gevolg dat hij in zijn column voor de Telegraaf niet meer over Ajax mag schrijven.

Dinsdag 26 juli

FC Twente wint de “thuiswedstrijd” in de derde voorronde van de Champions League. In het Gelredome in Arnhem wordt FC Vaslui met 2-0 verslagen door twee goals van Marc Janko. De ploeg uit Enschede moest uitwijken naar een ander stadion omdat de eigen Grolsche Veste onlangs was ingestort.

Woensdag 27 juli

Exact één jaar voor de opening van de Olympische Zomerspelen van 2012 worden in Londen de Olympische plakken gepresenteerd. Het zijn de grootste die ooit gemaakt zijn.

Donderdag 28 juli

Twee Nederlandse clubs spelen hun eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. ADO Den Haag gaat met 3-0 onderuit in de uitwedstrijd bij Omonia Nicosia uit Cyprus en zal in de return vol aan de bak moeten.

AZ wint de thuiswedstrijd tegen FK Jablonec uit Tsjechië met 2-0. Ondanks de vele kansen die AZ krijgt, blijft de schade beperkt voor de bezoekers.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...