Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580283

5 jaar OWN - Forum


OWN

290 bezichtigingen

gallery_108553_47_2707.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

TomHagen breidt voorsprong uit na Tour

Guardian1980 ruikt het zilver na goed resultaat

De maand juli betekende bij Sportkenners dat het grootste sportevenement van dit jaar plaatsvond, en daarbij waren de meeste punten te verdienen. De zelfbenoemde kenners moesten de top tien van het algemeen klassement alsmede de top vijf van het punten-, berg- en ploegenklassement voorspellen. @TomHagen en @GTA-Sheep wisten de uitslag van de Tour het beste te voorspellen en behaalden elk 45 punten, gevolgd door @Guardian1980 met 44. Guardian liet meteen weten het zilver te ruiken, want hij staat nu nog slechts drie punten achter nummer 2 @Thundercover. Hij werd eerder in de maand gepasseerd door TomHagen na de voorspellingen van Wimbledon, waarbij enkel de top vier een voorspelling in zond! GTA-Sheep sluit de top 4 en lijkt de laatste te zijn die mee kan te doen voor de eindoverwinning, al is dertig punten op koploper TomHagen wel een behoorlijk groot gat.

Vijf winnaars bij L.A. Noire actie

Loting moet uitkomst bieden na veel goede inzendingen

gallery_1_5_10827.jpg

@Royboow, @hielkeh, @Die Hard, @tim14071992 en @Jeremix kun je binnenkort bewonderen in een Wockstar Games t-shirt, want zij zijn de winnaars van de hoofdprijzen van de L.A. Noire actie die vorige maand werd georganiseerd. Volgens @Joriz was maar liefst 38% van de inzendingen goed, waardoor loting uitkomst moest bieden. Een goed teken, want dat betekent dat er genoeg L.A. Noire fans en kenners op het forum zitten. @Sentasi, @LXZ-76, @mel_165, @Platypus en werden ook niet teleurgesteld met troostprijzen, al zit daar natuurlijk niet het beroemde Wockstar Games t-shirt in.

* * *

Op de valreep werd er speciaal voor OWN gisteren een naamswijziging doorgevoerd: GraSanAnHollands heet nu @.Nicole. Dank u, @GTA-Sheep!

* * *

Covesight organiseert triatlon

Iedereen haalde de finish in Los Santos

en leider @Die Hard organiseerden op 10 juli een triatlon voor de leden van Covesight. De route, die begon met een duik vanaf een Covesight en verder door Los Santos liep, was vantevoren duidelijk aangegeven en bood voldoende perspectief voor een spannende race. En het werd spannend en succesvol, ondanks wat onduidelijkheden voor de deelnemers. @Basssss trok zich nergens wat van aan en won (gewoon), gevolgd door en @GTA_K. Mocht je één van deze drie heren tegenkomen op het forum, dan is er een grote kans dat ze hun gewonnen award dragen. Voor de vele foto's moet je in het desbetreffende topic >> hier << zijn.

Fiegel5 komt met nieuw verhaal

Schrijver blaast projecten nieuw leven in

GTAGames.nl afbeelding
@Fiegel5 heeft in zijn verhalenblog een nieuw verhaal aangekondigd: Coming out. Het verhaal zal gaan over een 15-jarige jongen die op de weg naar zijn eerste echte vriendje veel tegenslagen moet overwinnen. Het huidige verhaal (Mama heeft kanker) zal voor onbepaalde tijd even stil worden gelegd. Fiegel heeft daarnaast ook zijn gamesstellingen hervat met de nieuwe stelling Met kijk op de nieuwe Saints Row, mag van mij GTA V nog wel even wachten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...