Jump to content

Guard's Blog

 • entries
  32
 • comments
  243
 • views
  42,308

Goede voornemens.


Guardian1980

551 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

med_gallery_112354_66_698.jpg

En dan is het jaar 2011 voorbij, en is 2012 alweer enkele dagen oud. Nou weet ik dat er een heleboel leden zijn die graag willen weten wat ik met oud en nieuw heb gedaan, dus ik zal een tipje van de sluier oplichten.

Dit jaar was het in de regio rustiger dan vorige jaren. Slechts enkele vechtpartijen en veelal dronken mensen die dingen doen of roepen waar ze de dag erna alweer vreselijke spijt hadden. Daarnaast had ik de mazzel dat het vanaf 5 uur eigenlijk alweer een stuk rustiger werd, waardoor ik mooi op tijd naar huis kon en om 8 uur mijn vrouw voor het eerst in 2012 een kus kon geven.

Het nieuwe jaar dan. Ik doe niet aan goede voornemens, want die komen toch nooit uit. Ik kan wel heel hard roepen dat ik meer wil gaan sporten, m'n studie wil afmaken, een gezonde balans wil vinden tussen GTAForum en andere zaken, maar het is allemaal wat makkelijker gezegd dan gedaan, helaas.

Meer sporten. Ik heb jarenlang teamsport gedaan; ik heb gekorfbald van m'n 12e tot m'n 26e. Gezellig, met een team samen voor een prestatie gaan en heel veel lol maken ernaast. In het begin deed ik er nog alles aan om zo hoog mogelijk te spelen, met meerdere keren trainen en veel wedstrijden spelen. Later ging het meer om de gezelligheid en was de derde helft onderhand het belangrijkst. Maar helaas was het toen nog maar moeilijk te combineren met mijn onregelmatige werk.

Ik ben helemaal geen fitness-type. Ik vind het helemaal niks om in m'n eentje in een zaal tussen anderen aan gewichten te gaan hangen. Dus houd ik het voorlopig maar bij het hardlopen, fietsen en skeeleren wat ik graag doe. Nu alleen maar hopen dat dat slechte weer snel voorbij is.

med_gallery_112354_66_4251.jpg

Studie afmaken. Naast mijn werk bij de politie doe ik momenteel een studie Middle Management. Het is een thuis-studie, die mij op zich goed af gaat, maar ik ben getrapt in de grootste val die een dergelijke studie met zich mee brengt: De motivatie lijkt weg te zijn. Omdat er niemand is, behalve ikzelf, die daar iets mee kan, is het een zware dobber.

Een gezonde balans tussen GTAForum en andere zaken. Soms heb ik het idee verslaafd te zijn aan dit forum. Op m'n vrije dagen staat de PC aan en ben ik ingelogd op het forum. En hoewel ik weet dat er overdag bijna niet wordt gepost, ververs ik toch elke keer als ik langs de PC loop. Mijn vrouw vindt het redelijk irritant, dus daar moet ik nog eens een gezonde balans in gaan vinden.

Ik heb dus geen goede voornemens. Maar ik ga het wel proberen.

~Guardian1980

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...