Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579990

Editie 4 - Inleiding


Dutchy3010

600 bezichtigingen

blog-33831-1159201909.jpg



Deze week ging alles wat rustiger aan. Zo was de laatste rubriek "al" binnen om 23.00 uur deze avond. Snel een spellingscontrole en klaar. Maar wat voor 23.00 uur allemaal wel niet moest gebeuren… Er waren natuurlijk weer de nodige afwezigen. Allereerst was één van de hoofdredacteuren, Jowx, afwezig. Ikkes zou afwezig zijn, maar was toch net op tijd terug om nog een rubriek over te nemen die nog niet af was. TheGuardian en Ruurd31 zijn weg bij de Oceans. Tot slot was Mania-92 ook niet in staat zijn 'Uit Den Ouden Doosch' in te leveren. Deze rubriek is gecancelled. Heel het systeem met één redacteur per rubriek viel dus in het water. Daarom staat hier nog maar op een rijtje wie wat gedaan heeft:

Dutchy3010: Interviews, Lid van de Week en Ongezouten.

SummerBase: Forum en Snuffelaar.

PietjeII: Peil mee! en Weekly Column.

Ikkes: Actueel.

SamShine: Game On.

Verder hadden we ook 2 schrijvers die niet bij de Oceans zaten. TheGuardian was zo vriendelijk om zijn rubriek Grappenhap nog voor één keer te doen. Hij is uit de Oceans gegaan omdat hij een eigen gang wilde oprichten. Hierbij wensen wij je/jullie veel succes TheGuardian! NandroDavids was zo vriendelijk om de Sport op zich te nemen, net als vorige week. Beiden bedankt!

Net als vorige week heb ik veel gehad aan twee kameraden op het forum: Pietje II en SummerBase. Ik wil jullie nog even bedanken voor de hulp, en de rubriek die jullie hebben overgenomen!

Deze week is er dus wel de rubriek Ongezouten, in tegenstelling tot de voorafgaande delen van OWN (Oceans Weekly News). Er waren deze week twee inzendingen. Wij wensen jullie veel plezier met het lezen van dit krantje, hopelijk ontvangen we een reactie in ons Reactie topic

Dutchy3010, Pietje II en SummerBase



0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...