Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

Editie 270 - Up to Date


OWN

281 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Kloep!

PrioXCoMBo krijgt een extra laagje

En er is weer een promotie. PrioXCoMBo is vanaf nu een Superlid. Zijn cape is al op de post gedaan, deze zal spoedig bij hem aankomen.

Waar wij normaal gesproken achter de gepromoveerde moeten aanlopen, stond deze na 3 minuten voor onze deur om zijn reactie achter te laten: "Een reactie, ja ik ben natuurlijk hartstikke blij! Ik was even weg en toen ik terugkwam zag ik ineens dat ik 13 berichten had. Ik dacht eerst dat dit allemaal over de GTA Verhalen Contest ging. Maar toen zag ik ineens dat er allemaal felicitaties op mijn profiel stonden. Ik wist eerst instantie niet waar het overging tot dat ik het bericht van GTA-Sheep las met de melding dat ik superlid was. Ja, en dan zit je wel met een big smile achter je computer, haha. Ik had het eigenlijk helemaal niet zien aankomen. Maar ik ben er hartstikke blij mee! En hopelijk kan ik nog vele leuke dingen bijdragen aan dit leuke en gezellige forum! :D"

Wesley_GTA wordt groen!

Bovenstaand is niet de enige promotie. Ook Wesley_GTA heeft een promotie gekregen. Deze meneer stond niet direct bij ons voor een reactie. We moesten goed zoeken, hij zat ergens tussen de bosjes. Tjah, schutkleur he...

"Allereerst bedankt! Mijn promotie komt redelijk aan als een schok. Ik had dit niet echt verwacht om eerlijk te zijn. Maargoed, ik vind het uiteraard wel heel erg leuk! Ook behoorlijk wennen zelfs, gezien ik 4,5 jaar superlid ben geweest.. Oftewel, 4.5 jaar vetgedrukte naam! Nu is mijn naam vetgedrukt + groen! Staat me wel goed neem ik aan? :-D"

Beter dan goed!

Naamswijzigingen

Geen naamswijzigingen dit keer.

Speech Graphics-technologie in GTA V?

Deze week werd dit topic op het forum geplaatst door Joriz. Hierin krijgen we het nieuws te horen dat het mogelijk is dat Rockstar gebruik gaat maken van Speech Graphics. Dit is een technologie waarmee spraak automatisch omgezet wordt naar digitale mondbewegingen. Dit kan direct worden gebruikt in bijvoorbeeld computerspellen, maar ook in animatiefilms.

DaBeast stopt als Moderator

Helaas heeft DaBeast aangekondigd een stap terug te doen als Moderator. Jarenlang heeft dit Megalid zich ingezet voor het forum, maar aan alles komt een einde.

"Jullie kennen me vast wel door een van mijn bijnamen; Beesj, DaBier, sjap en soms ook wel ouwe.Er is een tijd van komen, en eentje van gaan. Vandaag is het mijn beurt om te gaan. Door samenval van persoonlijke redenen heb ik de laatste tijd niet meer veel tijd gevonden om het forum op een goede manier te modereren. Ik heb het moddingforum in alle tijden met een groot hart gemodereerd, ik vond het een leuke groep om mee rond te hangen (virtueel dan :puh: ). Ik heb veel geleerd van mede-leden (en oud moderators), en hoop dat jullie ook een beetje van mij hebben opgestoken in de loop der jaren :bier: . Ik wil graag herinnert worden als de lolbroek van GTAForum, niet als een strenge moderator (want dat was ik denk ik niet? :puh: ) Ik kom nog wel eens langs, dus tot de tussentijd;

:cya: ", aldus DaBeast zelf.

Het topic kun je hier vinden.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...