Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 28 - Forum


Dutchy3010

508 bezichtigingen

blog-5021-1171742790.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

En weer een week die afgelopen is. Het is een aardige week geweest, het is erg wisselvallig geweest. Ik ben zelf afgezet als Co-Leader dat was opzich wel minder, maar ik begrijp Jowx en Dutchy3010 wel. Omdat ik daar liever geen artikel aan wilde wijden heb ik het maar op deze manier gedaan. Dan nog een promotie en nog de reactie van onze Piet-Herr, want die moeten we natuurlijk ook niet missen. Daarnaast heeft de Forum deze week een nieuwe opmaak die tevens ook gebruikt wordt in Pietje II's Labiele Entertainment, het onderste item in de OWN dus. Laten we maar snel beginnen, want ik heb er weer zin in. :)

Promoties!

Colonel Cortez nu Megalid!

Vorig jaar werd onze Colonel Cortez een superlid vanwege goede prestaties en dit jaar is hij Megalid geworden door nog betere prestaties. Colonel Cortez helpt vaak in topics waar hij veel vanaf weet, om te beginnen 'Vice City' en ga zo nog maar even door. Colonel Cortez is dan misschien niet zo snel, maar hij helpt altijd wel met veel informatie waar de topic starter ook daadwerkelijk iets aan heeft. En met dat alles samen kunnen we Colonel Cortez uitroepen tot Megalid. Ik vroeg hem wat hij daar van vind en dit was zijn reactie: 'Het was een avond zoals alle avonden op het forum. Ik was rustig bezig om te kijken wat er gebeurde op het forum. Opeens zag ik de PB van PatrickW in mijn postvak. Daarna zag ik de titel van de PB en ik kon mijn ogen niet geloven. In een flits veranderde mijn stemming. Ik was hartstikke blij en ik stond te popelen om het Megaleden Forum te bekijken.' Ik wens je heel veel succes/plezier bij je nieuwe rang!

Piet-Herr's reactie!

Vorige week was het al te lezen in de OWN, maar toen was het eigenlijk net gebeurt voordat de OWN online ging. Nu heb ik Piet-Herr's reactie, en dat was deze. Geheel op zijn eigen stijl: 'Natuurlijk bedankt voor de felicitatie, ik ben helemaal 'flabbergasted', zoals de Engelsen daar een mooi woord voor hebben. Ik kom net terug van een weekendje Bonn en Keulen, ik zet m'n PC even aan en ineens heb ik acht nieuwe berichten in m'n postvak. Titels als 'gefeliciteerd' en 'superlid' zeiden genoeg, Piet-Herr is gepromoveerd. Ik ben erg blij en ik zit, terwijl ik dit schrijf, nog een beetje te trillen, want ik had dit echt niet verwacht. Iedereen die voor me heeft gestemd bedankt, -Matthijs- bedankt dat je me hebt voorgesteld en natuurlijk ga ik goed m'n best doen als Superlid. Bedankt iedereen!'. Nogmaals, veel plezier met je nieuwe rang!

Projecten!

San Andreas Race Career

De contest die door 'Froodooo' geleid wordt begint al enige vaart te maken. De eerste ronde is van start gegaan en deze zal eindigen op 17 Februari. Ik zal voor de mensen die niet weten hoe het in elkaar zit ook nog even uitleggen wat het precies is. Nou het is dus een race toernooi waarin men zijn/haar race talenten kan tonen. Het wordt opgedeeld in een aantal poules en per poule vallen er per ronde een aantal mensen af en het is dus de bedoeling om winaar van je poule te worden. De races worden gehouden in San Andreas en in verschillende plaatsen. Als je een tijd hebt behaald moet je daar een screen van maken en die moet je aan Froodooo, de leider geven. Er doen 20 mensen mee en er is al één iemand afgevallen en dat betekent dus dat de kans voor de huidige deelnemers vergroot wordt. Een project in Froodooo handen komt altijd goed terecht. Bekijk zijn topic 'hier', om op de hoogte te blijven van deze contest.

GTA San Andreas V1

Het zevende savegame topic alweer voor mij en dit maal samen met twee goede maten Typhoon en -Matthijs- en ik moet zeggen dat dit één van de grootste projecten van mijn kant geweest is. Je zou zeggen, het ziet er normaal uit en dat doe je in een paar middagen. Maar als je goed kijkt zit er een heel systeem achter om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten werken. Even tot de orde, je kunt in dit topic dus savegames downloaden voor San Andreas Versie 1. Om nog eens een missie overnieuw te doen zonder dat je daarvoor alles opnieuw hoeft te doen. Kortom ik vond het als één van de drie makers een erg leuk project met een mooi uitgewerkt einde. Je kunt het topic 'hier' vinden en veel plezier er mee, mocht je het nodig hebben!

GTA Nieuws!

GTA VCS PS2 - 9 Maart!

Veel Grand Theft Auto fans vonden zich benadeeld omdat het spel niet uitgebracht werd op de PS2 en nu kan dat volledig van de tafel geschoven worden, want het spel komt ook uit op de PS2. Het is welliswaar een totale kopie van het spel, maar dat doet niet weg dat het een heel leuk spel is en dat het ook voor de PS2 gebruikers erg leuk zal zijn. Het zal ongeveer €30 gaan kosten en het spel zal rond 9 Maart in de winkels liggen. Ook kwamen er geruchten dat er extra dingen in de PS2 versie zouden zitten, maar deze zijn direct van de kaart geschrapt door Rockstar Games na een gesprek met Eurogamer. Kortom mocht er nog meer nieuws over GTA's komen dan kun je het lezen op GTAGames.nl, The Latest news from Vice City Stories of hier. Wat wil je nog meer? :)

"Dat was het nieuws alweer, nu over naar de volgende rubriek..."

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...