Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579795

Editie 277 - Test Jezelf


OWN

5114 bezichtigingen

gallery_108553_47_3722.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Welkom bij een nieuwe Test Jezelf! In deze rubriek krijg je elke week een testje, een puzzeltje of iets anders waarmee je jezelf kunt testen of je wel zoveel verstand van iets hebt als je zelf denkt.

Japanse Beeldzoeker

Ik heb dit keer een wat lastigere puzzel beschikbaar. Ik heb hem gisteravond geprobeerd, maar maakte ergens een foutje. Heb jij wel het benodigde Japanse talent om hier een bekend dier tevoorschijn te toveren?

med_gallery_13783_45_5621.png

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Raadsel

Vorige week zag je het volgende raadsel voorbij komen:

Megadreams heeft een zware werkdag achter de rug en besluit om naar de kantine van het GTAforum Hoofdkantoor te gaan. Hij wordt vriendelijk begroet door Jowx en GTA-Sheep, die al vroeg op de avond aan hun vijfgangenmenu zijn begonnen. Megadreams groet beleefd terug en loopt richting de bar. Zoals gewoonlijk staat Kloep ook vandaag achter de bar glazen te wassen en hij kijkt vol verwachting op nu het erop lijkt dat hij een klant heeft. "Wat mag het zijn?" vraagt Kloep. Megadreams vraagt om een glas water, zodat hij daarna weer goed door kan werken. Kloep is echter iets heel anders van plan en duikt onder de bar. Als hij weer opspringt, richt hij een pistool op Megadreams. Jowx en GTA-Sheep geven een schreeuw en trekken hun eigen pistolen terwijl ze achter een pilaar duiken. Megadreams lacht, bedankt Kloep en groet de admins opnieuw op de weg naar z'n kantoor.

Waarom richtte Kloep plotseling een pistool op Megadreams?

Er kwamen een aantal fantastische antwoorden binnen, die ik jullie zeker niet wil onthouden!

Het is zodat Megadreams goed schrikt van de gebeurtenis en daardoor een stoot adrenaline door zijn lichaam krijgt waardoor hij nog beter wakkerder wordt?

Of Kloep heeft gewoon een hekel aan MegaDreams en ziet hem liever dood, maar hij heeft weinig verstand van wapens. MegaDreams heeft veel verstand van wapens en ziet meteen dat het pistool niet goed werkt, waardoor hij niet in levensgevaar is.

Megadreams vraagt om een glas met water, Kloep duikt onder de bar en pakt zijn water-pistool die zwart gespoten is ( om andere verdachte mensen bang te maken die in de kantine komen )

Megadreams heeft om een glas water gevraagd maar Kloep heeft het water in z'n water-pistool gedaan, Jowx en GTA-Sheep zien daar de grap niet in en trekken hun pistool ter verdediging en om Megadreams te verdediging. Megadreams lacht naar Kloep om de grap en bedankt Jowx en GTA-Sheep omdat ze hem verdedigt hebben.

( ik heb een beetje m'n fantasie gebruikt dus daarom is het een beetje raar :bonk:)

Kloep eist bier van hem!

Natuurlijk had geen van allen het goede antwoord te pakken. Megadreams had namelijk de hik en Kloep besloot hem te laten schrikken in plaats van hem een glas water te geven. De betreffende admins spelen een mooie rol in wat een fantastische actieserie had kunnen zijn.

4 reacties


Recommended Comments

Ik ben blij dat je deze week wel OWN hebt gelezen! :)

Iemand al gelukt om de Japanse beeldzoeker op te lossen? Ik heb hem vandaag opnieuw geprobeerd en zit op dit moment vast.

Link to comment

Ik vind het maar ingewikkeld hoor :puh:

Als ik het allemaal al zo zie met die cijfertjes begint het voor mij al moeilijk, en ik snap de puzzel ook niet bloos.gif

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...