Jump to content
 • Sign Up

Guard's Blog

 • entries
  32
 • comments
  243
 • views
  40,899

Bloggen, omdat het kan.

Sign in to follow this  
Guardian1980

818 views

med_gallery_112354_66_698.jpg

Je kent het gevoel wel; je wordt gepromoveerd tot megalid. Een onverwachte PB van een administrator, felicitaties op je profiel en op het forum openbaren zich nieuwe opties. Zo loop je er ineens als een kikker bij, is je brievenbus een stuk groter dan de dag ervoor en kun je je eigen topics op slot gooien. Trouwens, nu ik er zo over nadenk, de meesten van jullie zullen dat gevoel wel niet kennen..., maar dat terzijde.

Een andere optie die er bij komt is het starten van een eigen blog. Nou vind ik blogs hartstikke leuk, maar vooral die van anderen. Vanaf het moment dat ik een actief lid werd (eind 2009) las ik de OWN; Een geweldig project waarvan ik het nog steeds verbazingwekkend vind dat het de redactie toch elke week weer lukt iets neer te zetten, en dat al enkele jaren lang.

Verder bekeek ik nog wel eens de blogs van andere leden, met name die van Fiegel5 heb ik met veel interesse gelezen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar zijn komende stuk. Ook Crewlife las ik altijd, gewoon omdat het wel leuk was om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Maar toen kreeg ik ineens de optie om een blog te starten. Ik heb er een tijdje mee gewacht, omdat ik me afvroeg of het wel iets voor mij was. Want ja, een blog is leuk, maar wat wil je er mee? Dat is redelijk essentieel, anders is de blog bij geboorte al ten dode opgeschreven. Maar ja, een eigen stukje op het forum waar ik mijn wel en wee aan de andere leden kwijt zou kunnen is natuurlijk wel heel leuk. Dus besloot ik deze blog te starten. Zonder een duidelijk plan, gewoon gaan met die banaan en we zien wel waar het strandt. En dat gebeurt dan natuurlijk ook, de boel strandt. In het begin is het leuk en heb je constant wel iets wat je op het www kwijt wil, maar na verloop van tijd wordt ook dat minder. Ik zag het ook bij andere blogs die werden gestart; men wil wel, maar het wordt minder.

Maar ineens is het daar, de wil om er toch mee verder te gaan. Want stiekem is het toch wel leuk hoor, een eigen stukje op dit mooie forum. Dus ik ga er weer voor, jullie gaan meer van mij horen.

~Guardian1980

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Het gevoel klinkt herkenbaar, het is leuk om andermans blog te lezen, maar zelf eentje starten? Ja misschien, maar niet nu.

Anyway, ik kijk wel uit naar een vervolg ;)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...