Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579784

Editie 5 - De Snuffelaar


Dutchy3010

705 bezichtigingen

blog-33831-1159370932.jpg

RC Haai

Wisten jullie dat er sinds kort ook een RC (Remote Control) Haai op de markt is. Wij van Oceans Weekly News hebben dat geweten. Wij kregen dit pakket binnen en onze eerste reactie was, onvoorstelbaar zo'n enorm grote doos hadden we nog nooit gezien. Alleen het vreemde was we konden hem gewoon op tillen, er zat een lading aan piepschuim in de doos. Na het openen kwamen we een heel klein pakket tegen daarin zat een plastic doos met bouwmateriaal. Helaas kwamen we erachter dat de staart er niet bij zat we konden hem zelf dus niet testen helaas, maar mocht jij ook een haai willen met of zonder staart dan raden wij je dit pakket met veel zelfvertrouwen aan! Klik ook'hier' voor een voorbeeld inclusief van slecht plastic gemaakte Afstandsbediening. Vrees voor je leven want dit product in je badkuip is echt te gék.

Oprol Piano

Jij bent toch ook een muziekliefhebber, maar het is niet altijd even handig om je instrumenten mee te nemen. Nu heeft het bedrijf 'Krom' daar wat op bedacht namelijk een Oprol Piano, ben je klaar met dit ding dan rol je hem op en stop je hem in het meegeleverde zonder elastiek genaaide oprol tasje. Wij konden het eigenlijk niet zo goed geloven, maar toch kan het. Ik kan me nog herinneren dat er een paar weken geleden ook een oprol Toetsenbord in de Snuffelaar heeft gestaan. Nou dat kan dus ook met de piano, we probeerde het natuurlijk eerst uit. Onze reactie was direct perfect, maar voor de zekerheid namen we hem mee naar het testlab waar we hem stevig aan de tand hadden gevoelt. Eerst moest hij de wind test ondergaan, helaas scheurde de zijkant eraf, koop dit dus niet als je er ruig mee gaat doen. Daarna gingen we hem testen op water, hij bleek spatwaterdicht te wezen en dat vond ik heel vreemd. Verder een aardig ding voor mensen onderweg, maar niet voor thuis gebruik! Klik dan nog maar eens 'hier'!



Silence Plus (Film)

Heb jij het helemaal gehad met die irritante broertje of irritante vaders/moeders? Daar heeft Oceans Weekly News iets op gevonden, wij hebben een video gevonden die ook op Jensen geweest is namelijk de Silence Plus een apparaat dat met antigeluidsgolven het andere geluid dooft. Is jou irritante zusje/broertje of zus of broer weer eens flink aan het zeuren snoer ze de mond met de silence plus. Kijk 'hier' voor het filmpje en je zal dit prachtige en boeiende artikel nooit meer vergeten let wel op er komen wat dingen in die niet zo goed zijn voor heel kleine kinderen, maar goed het is en blijft een handig artikel! :klap:

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...