Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579982

Editie 5 - Lid van de Week


Dutchy3010

637 bezichtigingen

blog-33831-1159371007.jpg

Ook deze week is er weer iemand uitgekozen die een week de felbegeerde titel: ‘Lid van de Week’ mag dragen. Deze week is dat VforV geworden. Hij verricht erg veel werk voor WikiGTA. En presteert ook heel goed op het forum. Genoeg reden dus om hem te vragen voor deze week!

Gefeliciteerd met de titel lid van de week!

Hartelijk bedankt, ik had nooit gedacht dat ik eens in OWN zou staan - laat staan als 'Lid Van De Week'. Het is precies mijn geluksweek want enkele dagen geleden werd ik ook al 'Made Man' bij onze gang 'The Yakuza'.

Wat is "Made Man" precies?

Zoals je wellicht al gemerkt hebt, hebben de meeste gangs hun eigen 'ranking'. 'Made Man' is een term die gebruikt wordt bij de maffia. Voor maffiosi is het een hele eer als ze tot 'Made Man' benoemd worden want dat betekend dat de maffia hen respecteert en dat ze het dus 'gemaakt' hebben. Bij The Yakuza is 'Made Man' de derde hoogste rank. Daarboven staat nog 'Underboss' en 'Boss'.

Het is wel je week van promoties...

Ja, zeg dat wel. Toen ik 'Made Man' werd bij The Yakuza dacht ik : "Het zou wel grappig zijn als ik naast 'Made Man' ook nog eens Megalid wordt". En zo geschiedde . Ik ben echt héél blij dat ik gepromoveerd ben tot Megalid. Ik had het nooit gedacht. Ik wil ook enkele personen bedanken:

- Allereerst Matiscus, hij heeft me voorgedragen in het Megaleden Forum.

- Daarnaast iedereen die vertrouwen in mij heeft en voor stemde.

- Ook degenen die tegen stemden, ik heb de punten bekeken die ik zou moeten verbeteren en zal dat zoveel mogelijk proberen te doen.

- En natuurlijk iedereen die me feliciteerde. Ik heb nog nooit zoveel PM's in één keer gehad.

Wat was je eerste gedachte toen je zag dat je een groen kleurtje had?

Ik had het niet eens zelf gezien. Ik meldde me eerst aan op Xfire, voor ik op GTAForum kwam en meteen sprong daar een chatvenster van Freek (SummerBase) open. Hij was echt enthousiast. Ik kon het niet geloven en ik kreeg echt zo'n big smile op mijn gezicht. Het voelde enorm goed, ik voelde precies een 'geluksstoot' door mijn lichaam stromen . Ik meldde me dus aan op het forum en het was inderdaad waar. Het doet redelijk raar, als ik mijn naam daar nu zie staan in het groen. Nu nog steeds zelf.

Wat is denk je zelf de voornaamste reden dat je Megalid bent geworden?

Mijn werk op WikiGTA. Dat speelde blijkbaar enorm in het voordeel.

Wat doe je allemaal op Wikigta?

Ik houd me vooral bezig met het GTA Liberty City Stories gedeelte. Daar heb ik ongeveer 3/4 van de Hoofdmissies beschreven. Ik heb ook screenshots gemaakt van alle Hidden Packages, met een beschrijving waar nodig. Ook sommige personages en gangs (LCS) heb ik beschreven. Naast GTA Liberty City Stories ben ik de missies van GTA1 en GTA2 (uitgebreider) aan het beschrijven.

Heel wat dus. Steek je veel tijd in WikiGTA?

Ja, dat kan je wel zeggen. Momenteel houd ik wel een soort rustpauze. Dat was nodig want ik heb meer dan 200 screenshots genomen voor de Hidden Packages van GTA Liberty City Stories en ze gewatermerkt met het WikiGTA-logo. Het deel van Portland was al gemerkt door Matiscus maar ik heb ze allemaal ge-upload. Daarbij kwamen nog eens de screenshots voor de GTA Liberty City Stories Hoofdmissies die er eindelijk opstaan, met een paar uitzonderingen waarvan ik de screenshots verloren ben. Soms kan ik een hele dag / avond bezig zijn met WikiGTA. Ik vind het niet erg want ik doe het héél graag. Als je het eindresultaat dan eindelijk mag bekijken ben je natuurlijk trots. Naast het werken aan de Nederlandse WikiGTA werk ik ook mee aan de Engelse versie. Ik heb samen met Matiscus alle auto's van GTA Liberty City Stories erop gezet en verder vertaal ik er teksten van het Nederlands naar het Engels. Momenteel houd ik me wel meer bezig met de Nederlandse WikiGTA.

Hoeveel tijd besteed je aan GTAForum?

Héél veel. Zeker nu ik mijn eigen computer heb in mijn kamer. Meestal ben ik de hele dag online. Als de schoolperiode ( :kots: ) weer begint zal ik natuurlijk wat minder aanwezig zijn, omdat ik een nogal drukke richting heb. Maar niets houdt me tegen om eens te komen piepen. Ik ben eigenlijk een beetje verslaafd :clown:.

Stel je moet kiezen tussen GTAForum of WikiGTA, wat had je dan gekozen

Hmmm, moeilijke vraag. Als ik echt moet kiezen ga ik voor WikiGTA. Maar het zou eigenlijk niet echt mogelijk zijn aangezien we alles over WikiGTA overleggen en voorstellen in het WikiGTA-leden forum. En zonder forum was WikiGTA er waarschijnlijk niet geweest.

Wat is je favoriete GTA?

Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Waarom? Het was mijn eerste 3D GTA. Voordien had ik altijd GTA2 gespeeld en heel af en toe GTA1 of GTA London 1969. Je kan zeggen dat ik door deze GTA pas echt verslaafd geworden ben. Er zit een goede verhaallijn in verwerkt. Toen de eerste berichten verschenen dat Rockstar een GTA 'exclusief voor de PSP' ging maken wist ik al dat ik hem zou hebben. Dus heb ik speciaal een PSP gekocht voor GTA Liberty City Stories. Ik MOEST en ZOU hem hebben. Nadat ik deze utgespeeld had wou ik meer. Maar ik had geen PlayStation 2 / Xbox of een goede PC. Ik wou eerst een Xbox kopen maar mijn moeder was daar tegen. Ik heb me dus een splinternieuwe PC aangeschaft. Niet alleen voor GTA, ook omdat onze oude veel te sloom is. Toen hem ik me meteen GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas aangeschaft blij.gif.

Zit je dus ook het meest in de LCS-fora?

Ja, dat kan je zien in mijn profiel. Daar staat nog steeds dat ik er meest actief ben. Momenteel is dat wel verminderd omdat het er ofwel rustig is of omdat er onnuttige topics zijn van 'Wat vind jij dit' en 'Waar luister jij naar dat'. Daar kan ik geen hulp bieden. Ik haat echt zo'n topics die het forum dan verzieken... Af en toe komt er nog een vraag over een missie voorbij en dan probeer ik wel te helpen. Als niemand (ASPHALT :puh:) me voor is. Ik hou ook het 'Savegame Aanvraag Topic' wat in de gaten nu.

Welke fora kom je het minst?

De 'GTA Modding Fora' en de 'Zin en Onzin Fora'.

Wie van de crew waardeer jij het meest?

Lantyz. Hij is een erg vriendelijk persoon die zich goed inzet voor WikiGTA. Ook op het forum is zijn werk zeer goed, met daarbij natuurlijk de nodige eekhoorn-humor .

Wanneer heb je je geregistreerd?

Dat moet 10 November 2005 zijn.

Was je al gelijk actief?

Ik vloog er meteen in :puh:.

Wanneer waren je promotiedata?

Op 23 Februari 2006 werd ik Superlid, op 5 April 2006 kreeg ik een uitnodiging van Lantyz in verband met WikiGTA, op 22 Augustus 2006 kreeg ik een PM van PatrickW in de bus om te melden dat ik Megalid geworden ben. Ik weet het, WikiGTA is niet echt een promotie maar ik ben er enorm blij mee. Het is denk ik zelfs beter dan Megalid worden.

Wie zijn jouw beste maatjes op het forum?

Mijn beste maten hier zijn toch wel Svenie en Freek (SummerBase). Er zijn er nog wel waar ik het goed mee kan hebben maar met deze twee kom ik supergoed mee overeen.

Hoe ben je aan je forumnaam gekomen?

Dat is redelijk grappig (vind ik). Toen ik mijn PSP gekocht had heb ik me geregistreerd op yourpsp.com om online te kunnen gamen. Mijn eigen naam of een naam in het algemeen kon ik niet gebruiken. Ik moest dus een nickname verzinnen. Ik heb er een tijdje over nagedacht (5 minuutjes ofzo ). De naam moest origineel klinken. Ik dacht eerst aan 'Victory' maar dat vond ik nogal stom. Dus ik maakte er VforV van. V for Victory. Vandaar deze, eigenlijk vreemde naam. Sindsdien gebruik ik deze naam overal. Ik registreerde me op arena51.be (gamessite) met deze naam, nadien op GTAGames.nl en dus ook op GTAForum.nl. Op WikiGTA wordt het automatisch je forumnaam. Ook op GTAForums.com zal je deze naam niet meer kunnen gebruiken blij.gif.

Hoe heet je dan wel in het echte leven?

Ian. Dit spreek je uit op zijn Engels (Iejen) en niet als Ijan of Jan. (Dat haat ik als mensen dit doen.) Ik ben genoemd naar 'Ian Curtis'. De zanger van de Engelse muziekgroep 'Joydivision'.

En dan de afsluitende forumvraag: Wie zou jij wel eens als lid van de week zien en wie in een interview?

Als lid van de week zou ik Lantyz wel eens willen zien. Hij is mijn favoriete admin die zijn taak zeer goed uitvoert. Ruurd31 zou ik wel eens geïnterviewd willen zien.

Persoonlijke vragen

Speel je, naast GTA, ook andere games?

Ja, dit zijn onder andere Half-Life, Age of Empires II en III en soms eens Worms 2.

Wat is je grootste wens?

Mijn grootste wens? Een vriendin die me graag ziet zoals ik ben zou welkom zijn. Natuurlijk wens ik iedereen een gezond leven zonder ziekte en leed toe. En een wereld zonder oorlogen.

Dat is een behoorlijk ideaal beeld...

Een gezinnetje stichten en een goeie job vinden.

Wat is je favo:

- Muziek: Hip Hop (Eminem, D12, Mob Deep) en groepen zoals Massive Attack, Radiohead en Sigur Rós. En Linkin Park, Snoop Dogg en Ice Cube.

- eten: Gebruneerde aardappeltjes met worst en appelmoes

- Vakantieland: Ik ben nog nooit naar het buitenland op reis geweest maar zou graag eens Egypte, Griekenland en Italië (Rome) bezichtigen. Ook zou ik ooit eens naar de USA willen gaan.

- Boek: Actieboeken en thrillers (spionage)

- Schoolvak: Geschiedenis

Wat doe je voor school?

Ik zit in het KSI Sint-Lucas, een kunstschool in Gent. Ik heb er twee jaar 'Beeldende en Architecturale Kunsten' (BAK) gevolgd. Ik blonk het sterkst uit in Architectuur dus doe ik sinds vorig jaar de richting 'Architecturale Binnenhuiskunst' (ABK). Dit is een richting die overigens zeer veel van mijn vrije tijd in beslag neemt . Ik zat vorig jaar in het 5de middelbaar en in het 6de middelbaar moet je de richting die je deed in het 5de verder doen. Dit schooljaar ga ik dus naar het 6de jaar Architecturale Binnenhuiskunst, tevens mijn laatste jaar in de middelbare school.

Wat zijn je hobby's?

Ik heb niet echt zo'n traditionele hobby's zoals naar een sportclub gaan ofzo maar als ik toch iets moet zeggen:

- GTAForum

- WikiGTA

- Gamen

- Naar muziek luisteren en muziek op mijn mp3 zetten

(Ik lijk wel een nerd bij die eerste 3 :cab:.)

Sport je dan niet?

Nee. Tenzij fietsen naar de bushalte ook meetelt :clown:. Ik zit met de kwelling van een korte adem. Als ik moet lopen of ik fiets snel dan kom ik wat adem te kort en lijkt mijn keel nauwer te zijn waardoor ik moet 'piepen'. Het lijkt een beetje op astma maar zo erg is het gelukkig niet.

Kijk je wel sport op tv?

Nee, ik ben totaal niet geïnteresseerd in sport en dergelijke. Als mijn ouders naar het wielrennen kijken of mijn vader naar de voetbal kijkt, kijk ik nooit mee. Behalve als 'SV Zulte-Waregem' (Zulte is mijn gemeente) speelt.

Ben je creatief of totaal niet?

Eigenlijk niet. Ik heb het heel moeilijk als ik iets origineels moet bedenken. Op school moeten we bij een opdracht (bijvoorbeeld het ontwerpen van een lamp, geïnspireerd op het werk van een binnenhuisarchitect die je zelf uitkiest) meestal creatief uit de hoek komen. Die lamp was mijn eigen ontwerp maar bij sommige opdrachten kijk ik soms eens naar de ideetjes van mijn klasgenoten, ik meng dat wat samen en werk het beter uit :engel:. Geniepig hé :puh:

Hoe ziet jouw normale doordeweekse dag eruit?

Tijdens het schooljaar:

- Opstaan om 6 uur.

- Ontbijten en wassen.

- Om 5 voor 7 vertrekken naar Gent, waar ik aankom om 8 uur.

- School tot 16:35

- Naar huis, daar aankomen om 6 uur.

- Avondeten (warm)

- GTAForum en / of WikiGTA

- TV kijken.

- Gaan slapen om 10 uur.

Tijdens de vakantie:

- Opstaan om 10 of 11 uur.

- Ontbijten.

- GTAForum (en / of WikiGTA) en Gamen.

- Middageten.

- GTAForum (en / of WikiGTA) en Gamen.

- Avondeten.

- Film kijken en als er niets op TV is terug GTAForum en Games (meestal tot 2 à 3 uur 's nachts :clown: )

En dan de welbekende laatste vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Ik vind Ocean Weakly News een geweldig iets en origineel. Een zeer creatief krantje die verschillende forumactiviteiten maar ook 'buitenforumse activiteiten' wat beter in het daglicht stelt. Er wordt aan gewerkt door een goede, hechte groep enthousiaste mensen. Sorry dat ik het zeg maar OWN 'ownt' toch wel 'Homies Club Journal'. Dit interview vind ik natuurlijk ook zeer leuk om te geven. Ik ben echt blij dat ik 'het lid van de week' ben :) . Ook interviews van andere leden zijn natuurlijk leuk om te lezen want zo kom je heel wat meer te weten over die personen:clown:.

bedankt voor dit interview!

Zeer graag gedaan, Dutchy :0.

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Dutchy3010

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...