Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79316

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - G&C


Phoenyxar

1278 bezichtigingen

G&C

Mijn blog bestaat ondertussen al een goede 3 maanden en ik denk dat ik met dit tiende item eens ga terugkeren naar het oorspronkelijke idee achter de blog. Wat actualiteit verwoorden. Actualiteit binnen het forum. Net zoals het eerste artikel.

Ondertussen moet het wel toch al iedereen zijn opgevallen. De laatste week moet de meest rumoerige en actiefste week in maanden, al dan niet jaren, geweest zijn binnen het gangs-gebeuren op het forum. Allemaal veroorzaakt door een willekeurige avatar-change van Pwned.? Eigelijk is het wel zo als je het even naar de oorsprong traceert.

Hoewel velen al maanden lopen te beweren dat G&C veel van zijn activiteit heeft verloren door de jaren en dat The City daar zogenaamd niets aan heeft veranderd, spreekt deze week van activiteit dat wel rechtstreeks tegen. Leden die van gangs swappen, gang wars die voor geweldige hysterie binnen de gangs zorgen, discussies omtrent gebieden op de map en conflicten tussen meerdere gangs doet vermoeden dat G&C weer actief is.

Maar velen lijken dat niet zo leuk te vinden. Het lijkt wel alsof vele leden liever een halfdode situatie prefereren boven eentje waar er tenminste iets gebeurt. Natuurlijk is het wel kut als er een lid van je vertrekt. Of als je een gang war zou verliezen. Of wanneer je in een diep conflict met een andere gang terecht geraakt. Of zelfs een intern conflict. Maar is G&C daar niet een beetje voor? Om alles mekaar wat moeilijk te maken. Strijden met je vrienden in naam van een fictieve gang om een fictief stukje kaart via een zeer ongeloofwaardige manier? Een beetje een simulator van het gangleven. In leven gehouden door een handvol leden van een willekeurig forum omtrent een freeroam-franchise. Ik hou er van. Het mag dan misschien allemaal lekker fictief zijn, maar het is toch een beetje live-action role-playing. Alleen dan vanachter je scherm en met woorden. Het klinkt wel wat lame, maar het is des te leuker als je er je meer in inleeft.

Het is perfect te begrijpen dat vele leden graag stabiliteit verkiezen boven de momentele rumoer en turbulentie. Maar die stabiliteit hebben we de afgelopen maanden (misschien zelfs wel jaren) gehad en even eerlijk, was die stabiliteit niet gewoon doodsaai?

8 reacties


Recommended Comments

Dat weekje rumoer is ook maar eventjes en dan gaan we weer jaren van stabiliteit tegemoet. :puh:

Behalve als er iemand zichzelf een avatar geeft van een flesje bier, wedden voor 5 euro dat iedereen dat ook doet en dat degene die dit als eerste deed een gang start?

Link to comment

Behalve als er iemand zichzelf een avatar geeft van een flesje bier, wedden voor 5 euro dat iedereen dat ook doet en dat degene die dit als eerste deed een gang start?

Dat probeer ik al jááren met de letter B. :3

Link to comment

Die avatar van jou, Bierbuikje, is zo badass dat ik jou ooit eens vroeg er ook één voor mij te maken met een S, maar helaas zag men toen het verschil niet meer tussen ons twee. Maar jouw avatar zit al zo ingenesteld, dat is gewoon een Bierbuikje-symbool, net als dat Phoenyxar zonder Wu Zi Mu geen Phoenyxar is, en NandroDavids na al die jaren niet meer voor te stellen is zonder Edgar naast zijn posts.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...