Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,500

Sans Scrupules Mission #1 Part 1 - Bump Off the Fly Boys!


Faenty.

567 views

 Share

Vraag 1: :(

A: **Shit, ik bedenk me ineens dat m'n fiets niet op slot staat.**

B: "Mijn tante was altijd een heel aardig mens... vorige week won ze nog de loterij en vertelde ze me dat ik alles van haar zou erven, mocht ze ineens sterven... ik snap niet waarom ze die dag erna ineens met een mes in haar keel teruggevonden werd."

C: "He jammer, het had nog 2-2 kunnen worden... oh sorry, zei je wat?"

Vraag 2: :zz:

A: **Ahhh wat een fijne droom... overal zie ik chocoladeletters en schoenen vliegen! Komt vast omdat het gister Sinterklaasavond was.**

B: **Ahhh wat een vreselijke droom!!! Overal zie ik vetgemeste varkens en jolige olifanten... ik had gister ook nooit die Erica Terpstra-TV-marathon moeten kijken.**

C: **Ahhh wat een confronterende droom... sinds ik haar gisteren vermoord heb, blijft het lijk en die bange uitdrukking door mijn hoofd spoken...**

Vraag 3: :muur:

A: **Aargh, stom van me! Ik had dat lijk ook niet met plakband tegen m'n raam moeten plakken en al helemaal geen bordjes eromheen moeten zetten met daarop mijn naam, adres en contactgegevens.**

B: "Kijk eens wat ik kan! **AU** *AU!!** Oef... laat maar."

C: "Met alle respect, maar zou je niet meer met dat stuk muur tegen mijn voorhoofd willen rammen? Alvast hartelijk bedankt."

Vraag 4: :clown:

A: "Tss, nou ja zeg. Jij bent anders ook niet bepaald míjn type hoor, knaap."

B: "Ja, ik moet hierna meteen door naar een sollicitatie elders dus ik dacht 'ik verleed me alvast.'"

C: "Ik wil niet herkend worden nee, maar dat wil toch niet meteen zeggen dat ik verdacht ben?"

Vraag 5: :)

A: "Ik seg altèht mâh sow: neej heb jeh, kankah ken je krèhge."

B: "Ik glimlach omdat ik onschuldig ben en niets te verbergen heb, is dat dan niet genoeg soms?"

C: "Mijn vriendje Adriaan zegt altijd "Wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen!" Was dat trouwens niet zijn broer, diegene die vóór mij verhoord werd?"

Vraag 6: :engel:

A: "Ik ben onschuldig! Vanmorgen morsde ik per ongeluk drie complete pakken ketchup op m'n arm, hand en pistool, kan gebeuren toch?

B: "Ja, ik denk iedereen heeft het er over, dus heb ik ook maar Halo gekocht. Hij valt alleen steeds uit... kutspel."

C: "Ik ga trouwen, en ik denk ik verlicht alvast het tipje van mijn sluier

Vraag 7: :?

A: "Waarom verschijnt er ineens een vraagteken naast mijn hoofd? Oeh, een vraag dat de oorzaak is van de vraag --> Mindfuck!

B: "Que? Me no hable hollandais."

C: "Waarom zou ik het lijk in de koelkast verstoppen? Ik moet toch nog eten?"

Vraag 8: 8)

A: "Neeh man, heb die moord nie gepleegd dude. Ben weze surven met wat van me maten, weet je wel. Was echt helemaal te gek."

B: "Ik ben blind! Roep God! Oh wacht, als ik dat brilvormig-uitgesneden stuk zwart karton van mijn hoofd haal zie ik weer een stuk beter."

C: "Soow, deze virtual reality-tennisgame is zóóóóóóó veel interessanter dan wat jij ondertussen tegen me aan staat te lullen!"

Vraag 9: :t

A: "Gooi nou eens man, ik sta hier helemaal vrij..."

B: "Tik 'm aan, ouwe!"

C: "Tot hier en niet verder. Dat mes hebben jullie van mij geconfisceerd bij een vorige arrestatie, oftewel ik heb geen mes dat aan de beschrijving van het moordwapen voldoet in mijn bezit op dit moment. En ja, dat lijk lag al dertig jaar in de kast, maar wat zou dat?"

Vraag 10: :*D

A: "Direct wittere tanden met de nieuwe Prodent WHITE NOW! 66% van de tandartsen die wij hebben ondervraagd claimt (onder lichte dwang) dat zij het de patiënten ook aan zouden raden!"

B: "Ik ben zo artistiek - ik heb zelfs een kunstgebit!"

C: "Haha, die autobestuurder raakte vast verblind door mijn prachtig schijnende tanden waardoor hij al die mensen van de stoep ramde! Wat, hoe bedoel je dat ik die autobestuurder zelf was...?"

Vraag 11: :ch:

A: "Ik ben boos. Ik kan m'n eigen voorhoofd niet zien."

B: "Pfff die klootzak had ook gewoon de bus moeten nemen als hij niet door mij van zijn fiets gereden had willen worden."

C: I AM LORD OF DESTRUCTION YOU WILL FOLLOW ME TO THE DARK FLOW HAHAHAA!!!...... en? Was het een beetje overtuigend? Eerlijk zeggen hoor, moet nog oefenen voor die show aanstaande vrijdag en ik wil geen figuur slaan, zoals vorige keer. En nee daar bedoel ik niet mee dat ik letterlijk één of ander figuur sloeg, wat er op zou duiden dat dit het juiste antwoord is wat het niet is, wat ik tevens niet hoor te zeggen.

Vraag 12 - :sigaar:

A: "I did not have sex with that woman. Additionally, I did not murder her. Really, why would I murder her without having sex with her beforehand? That would have been a waste, now would it?"

B: "I hates spinach."

C: "My name is Ed. Cigar... Ed."

Vraag 13 - :klap:

A: "Je vroeg toch of ik soms klappen wilde? Nou, ik wil je best af en toe een applausje geven hoor... bravo! Bis!"

B: "Of ik nog tips heb voor uw onderzoek? Helaas heb ik geen geld bij me, dus bij dezen mijn alternatieve blijk van waardering."

C: "(*sarcastisch*) Knap hoor! Je hebt al twee uur van mijn kostbare tijd verspild. Tjongejonge, wordt echt wat met jou... een beetje met compleet onschuldige mensen als ik chatten terwijl je ook achter de echte dief aan kan gaan... bravo voor deze vernedering van niveau... mag ik nu weg? Ik moet nog een lichaam begr...ijpen! Begrijpen, ik snap niets van lichamen en ik heb een biologie-toets morgen! *ahum* hihihi!"

Vraag 14 - :erm:

A: ".......... wat? Er komt geen Beyond Good & Evil 2?....?..?"

B: ".......... wat? Er komt geen OWN deze week!!!!!!!?....?..?"

C: ".......... wat? Mijn vingerafdrukken? Ik heb nooit vingers gehad, ik ben met pom-pons geboren!"

Vraag 15 - :vp:

A: "Vind het vrij asociaal dat u me tussen twee haarborstels plaatst terwijl ik al lang kaal ben, maar goed."

B: "Uw assumptie moet ik fout rekenen. Ik ben onschuldig en ik ben diep teleurgesteld dat u dit niet gelooft... jammer. Dan zal ik u ook maar moeten verm...aken! Dat doe ik graag, mensen vermaken! Veel liever dan vermoorden of zo, hihihi! *ahum*"

C: *duwt gele douchegordijnen opzij* "Met alle respect, maar zouden jullie de interrogatie elders willen doen plaatsvinden? Ik sta hier te douchen en dan lijkt een beetje privacy voor ons allemaal wel wat prettiger."

Vraag 16 - :cab:

A: "Het leven is hard als je geen uienblaadjes eet. Nyahahah. PAARD"

B: "Goed, wegens mijn oogafwijking zie ik er wat sinister uit, maar dat wil nog niet zeggen dat ik meteen een moordenaar ben.

C: "-- T40490 -- moet -- worden -- geherprogrammeerd -- fout -- in -- systeem -- error -- error -- error --"

Vraag 17: :cry:

A: *snif* *snik* "Sorry dat ik je onderbreek, maar je zou me ontzettend helpen als je die bak uien even ergens anders neerzet."

B: *snif* *snik* "IK WAS MEZELF NIET!!! EEN WAAS VAN WOEDE VERBLINDDE MIJ, WAARDOOR IK NIET WIST WAT IK DEED, HET SPIJT ME!!"

C: *snif* *snik* "IK WAS MEZELF NIET!!! Daarom heb ik wasknijpers voor je meegenomen."

Vraag 18: :{

A: "Wil je mijn vingerafdrukken? Hoezo... ik heb dat wapen helemaal niet vastgehouden gisteravond! Welk wapen vraag je...? Die revolver natuu... oeps...."

B: "Wil je mijn vingeradrukken...? Hoe was je van plan een printer op mij aan te sluiten dan?"

C: "Wooooooooooow..... die deuuuurknop wordt steeeeeeeeds groterrrrrrr en komt steeds dichterbijjjj wwwwwwwoooowwww..."

Vraag 19: :bier:

A: "Ik heb een monster meegenomen!!! Eh... waarom schrikt u nou zo? U wilde toch mijn urine testen?"

B: "Kepput niejjj gedahnnn, wazzzjjj....................dddronkkuh, oohw oahw oahwk eennn sszzzll...........llhhoohhhhkkjee? Hoe ken... k. .... nahw gggooeddd sszzchiettennnnnalzzzzzz ik ddddroooonnkkuhhh wazzz *hik* ehhhhh pizzzztoolllll"

C: "Nee het is echt perziksap. Proef maar."

Vraag 20: :puh:

A: "Hoe bedoel je, 'je hebt het bloed nog op je gezicht zitten?' Volgens mij heb jij een bril nodig, want ik heb dat bloed zeker weten kundig weggeveegd alvorens ik... oeps..."

B: "Zit er iets op m'n kin? *ssllp* Zo, is het weg?"

C: "Ahh, mag ik ook een donut? Ben dol op die dingen!"

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...