Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,608

Sans Scrupules Mission #1 - Bump Off the Fly Boys!


Faenty.

1,343 views

 Share

mlrog.jpg

Oktober, 1935...

"Mijn naam is Felicia Grace. Ik woon in Memphis, Tennessee..., een grauwe grijze rotstad net als al die anderen... want of je nou in New York City, L.A. of Memphis leeft... in feite zijn het allemaal veredelde apekooien... waar het leven één groot gevecht is om wie er het beste van afkomt. Mijn vader is katoenhandelaar, mijn moeder spuit haar longen vol met nicotine... maar in feite komt het in deze stad neer op twee keuzes: óf je bent een crimineel, óf je bent een cop. Als je geluk hebt ben je dat laatste en als je pech hebt is misdaad nog de enige optie."

"Pfff... en daarom wil jij bij het politiekorps? Is dat je verhaal?"

"Zucht... er is nog een reden. Een persoonlijke reden. Maar die ga ik jou niet aan je neus hangen."

"Relax... je bent een vrouw met pit... dat mag ik wel... in dit vak moet je van je af durven bijten. Maarmet alleen een grote mond kom je nog nergens in deze stad. Geen gangster laat zich door een beetje gezanik intimideren. Je moet gedachten kunnen lezen, mensen kunnen doorzien. Regel één: niemand is te vertrouwen in deze stad. Je zal criminelen moeten verhoren die getraind zijn in het glashard voorliegen van mensen en reken maar dat ze daar hun sneaky trucjes voor hebben..

Kom hier, ik heb een test voor je. In deze test staan een aantal gezichtsuitdrukkingen afgebeeld. Dit zijn allemaal gezichtsuitdrukkingen die gangsters kunnen opzetten in de verhoorkamer. Je zal merken dat deze uiteen kunnen lopen van een glimlach tot aan tranen. Van boosheid tot blijheid. En allemaal vertellen ze een verhaal. Allemaal verbergen ze iets wat met de moordzaak te maken heeft.

Want hoe hardvochtig iemand ook is, tijdens een verhoor staan hun gedachtes maar op één ding en dat is de moordzaak. In deze test laat jij zien of jij dit goed begrepen hebt."

Missie:

- Bij elke vraag staat een gezichtsuitdrukking. Kies steeds het antwoord dat aangeeft wat een persoon met deze uitdrukking waarschijnlijk zou kunnen denken of zeggen tijdens verhoor.

Tip: let op de antwoorden die het meeste bij de moordzaak passen en als dit er meerdere zijn: welke het meest waarschijnlijk zou zijn. Probeer niet grappig te doen en het leukste antwoord te kiezen, want dan ben je ongeschikt voor dit beroep.

- Schrijf de letters van alle antwoorden het liefst apart op en stuur deze in een PB naar @SpacyColours.

- Let op! Er zijn 46 vragen, die over 3 blogitems staan verdeeld! Dit vanwege het maximumaantal emoticons van 20 dat per post is toegestaan. Let erop dat je geen enkele vraag overslaat!

Part 3

- De eerste die het maximum aantal punten behaalt, wint de Gouden Prijs. Wanneer deze niet behaald wordt, zal de prijs gaan naar degene met de meest correcte antwoorden.

Prijsgeld:

- Je wint 10 Singles (geld) per goed beantwoorde vraag.

- De eerste die alles goed heeft(of de meeste als dat niet wordt gehaald) krijg zijn gewonnen Singles verdubbelt.

- Iedereen die daarna ALLES goed heeft krijgt 50% extra singles.

Let op: je kan maar één keer je antwoorden opsturen! Eenmaal opgestuurd kunnen ze niet meer veranderd worden en je score dus ook niet! Je kunt deze missie maar één keer doen.

Veel succes!

Behaalde Plaques In Deze Missie:

Mission #1: Bump Off the Fly Boys!

2rzvq8o.jpgG8uXeII.jpg2liwxi0.jpg5yug3n.jpg

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Even een vraagje: Je moet dus het antwoord kiezen dat het meest bij de emoticon hoort en niet het beste bij de waarheid?

Link to comment

Je moet het antwoord kiezen wat die emoticoin zou kunnen voelen en reageren opeen vraag van een detective. Dus wat beeldt de emoticoin uit.

Link to comment

Kijk de tip begrijp ik niet. Je moet het antwoord kiezen die het meest met de moordzaak te maken heeft, maar ook welke de emoticon zou uitbeelden. En sommige kloppen echt niet, want die ene van sinterklaas dat ie lekker gedroomd heeft ik zou die kiezen want die heeft het meest ermee te maken maar de andere zegt weer van die moord. Maar dan is het 50/50 dus dat begrijp ik ff niet.. :puh:

Link to comment

Je hoeft niet per sé te winnen, bij iedere correcte vraag krijg je sowieso al wat prijzengeld, sommige moet j maar op het beste hopen :3

Link to comment

Het zit zo:

*Smilie*

A: Ik droom over Sinterklaas.

B: Ik droom over Pannenkoeken.

C: Ik droom over een lijk.

*Smilie*

A: Ik lach want ik zie een zeekoe.

B: Ik lach want ik zie een clown.

C: Ik lach want ik ben onschuldig.

*Smilie*

A: Er ligt een dino in de supermarkt.

B: Er ligt een pak Thaise vla in mijn keukenla.

C: Er ligt een lijk in mijn kelder.

Bij alle drie de voorbeelden is het antwoord C. Hoe weet ik dat? Omdat dat steeds het enige antwoord is dat met de moord of met onschuld te maken heeft. Daar hoef ik niet eens voor te weten welke smilie het is. :puh:

Ik geef toe, deze test is alles behalve realistisch. Het is meer voor de fun bedoeld, niet om een kloppende afspiegeling van de werkelijkheid te tonen. We zullen de antwoorden analyseren die we binnenkrijgen, mocht blijken dat de opdracht toch te onduidelijk is, dan verzinnen we wat anders. Maar denk eraan, in feite komt het in deze opdracht neer op het antwoord dat het meest te maken heeft met iemand die het over zijn of haar misdaad of onschuld heeft. ;)

Link to comment

Bedankt Spacy! Duidelijke uitleg! :)

Ik zal er morgen aan beginnen want ik ga over een paar minuten lekker slapen. ^v^

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...