Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,463

MAF 007 - V®aaggesprek


NandroDavids

718 views

 Share

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Vorige week verwezen we in de rubriek De Vijf naar het V®aaggesprek dat MAF in het verleden had met NilsHolgersson. Vanaf deze editie gaan we weer leden interviewen. Niet op een MSN-achtige wijze, maar met heldere vragen en ruimte voor uitgebreide antwoorden. In deze eerste editie sinds de herstart hebben we niemand minder dan Pwned., de oprichter van Sans Scrupules!

---

Drie weken geleden heb je de gang Sans Scrupules opgericht. Met direct 7 leden en een goed lopend topic als gevolg. Inmiddels is het topic al een stuk minder actief, en heb je nog steeds het aantal van 7 leden. Is dat je tegengevallen?

Nee, zeker niet. Ik had verwacht maar vijf leden te hebben op dit moment, met een beetje geluk zes dus de stroom aan applicaties was zeer overweldigend , we hebben er zelfs een paar afgewezen. Het is vanzelfsprekend dat het topic in het begin heel actief is en daarna wat minder wordt dus ik had er niet meer van verwacht. Er is altijd plek voor meer activiteit maar dat moet je niet gaan forceren en zolang iedereen het nog gezellig en leuk vindt met een pagina per dag dan ben ik daar blij mee.

Heeft Sans Scrupules eigenlijk een concept?

Ja, het idee is om buiten het Gang Talk (exclusief openingspost), dus op de blog, een soort verhaal met contestjes in Film Noire-stijl te maken. Binnen het Gang Talk staat gewoon gezelligheid centraal maar eromheen hebben we zeker een concept. Dit is nu nog niet zo te zien maar we hebben een boel ideeën die we snel gaan hopen uit te werken.

Wat is je doel met Sans Scrupules?

We hadden niet een echt doel voor ogen buiten gewoon leuke dingen te plannen en een gezellige plek voor de forumleden bieden. We hebben er wel even over gedacht alles dicht te gooien, maar we hebben besloten dat we juist dat extra beetje gezelligheid op het forum willen brengen, en voor de geïnteresseerde leden ook nog wat kleine contests te organiseren.

Kun je, exclusief voor MAF, al een tipje van de sluier oplichten over die kleine contests?

We gaan dus door op het verhaaltje van de afgelopen contest: meneer de politieagent gaat nog even meer van jouw detective-skills bekijken. Hoe goed kun jij links leggen? Hoe slim ben jij nu eigenlijk? En soms lopen simpele zaken uit tot de grootste complotten.

Maar het zijn nog maar ideeën dus er is een (kleine) kans dat dit dus misschien nergens op gaat slaan. Maar als alles goed loopt hebben we volgende week gewoon een nieuwe mini-contest klaar liggen.

gallery_7284_229_216292.jpg

Sans Scrupules lijkt met een spannende volgende missie te komen.

Jullie eerste mini-contest had slechts 3 deelnemers. Waar lag dat aan? En wat gaan jullie daar in de toekomst aan doen om toch meer leden warm te maken voor de te winnen singles?

Buiten het toevoegen van meer prijzen gaan we proberen wat meer korte, leuke contests te starten in plaats van zo'n lange contest waar niet veel mensen zin in hebben. En de eerste mini-contest is nog niet afgelopen, iedereen kan voor altijd mee blijven doen. We zij nog een beetje in dubio over de prijzen die je kunt kopen met singles, maar dat komt wel. Het heeft geen (echte) haast, binnen een maand hoop ik nog een paar dingen toe te kunnen voegen.

Je zegt niet echt een doel voor ogen te hebben met Sans Scrupules. Maar het worden van de grootste Gang, of het uitbreiden binnen The City, of het winnen van verkiezingen, trekt je dat ook niet?

Het uitbreiden van ons gebied in The City is leuk, en Corporation worden ook, maar dat is niet ons doel, nee. We gaan wel ons best doen, maar de Gang leuk voor onszelf maken en die mini-contests organiseren is toch waar we het meest mee bezig gaan zijn. Alle andere Gang-gerelateerde dingen zijn dan voor ons leuke bijzaken. We zijn wel altijd op zoek naar leuke nieuwe leden. Ik weet wel dat ik en SpacyColours allebei The City leuk vinden, en als we nu eens ons safehouse gaan krijgen dan gaat BeaT DowN het van ons krijgen...

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Enigszins aan de late kant maar wat betreft BeaT DowN en gaat het van ons krijgen:

Probeer ons maar te pakken! Muahaha :3

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...