Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,793

MAF 007 - Welkom!


NandroDavids

594 views

gallery_7284_229_3997.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Dames en heren, welkom bij de nieuwe editie van MAF!

Met meer dan 1000 views en een redelijk aantal reacties was ik als hoofdredacteur zeer tevreden over de herstart van MAF. Daarom was de keus ook snel gemaakt om het project voort te zetten, om meer MAF te brengen, om nog betere MAF te publiceren, om nog meer lezers te trekken.

Dat zou ik, de enige echte NandroDavids, natuurlijk wel in mijn eentje kunnen. Máár, om het zekere voor het onzekere te nemen heb ik toch wat leden aan de redactie toegevoegd. Zo neemt Kloep vanaf heden alle graphics voor zijn rekening, wat mij de gelegenheid geeft me volledig te richten op het bedenken en schrijven van artikelen. Daarnaast gaat SpacyColours op onregelmatige basis een bijdrage leveren in de vorm van de rubriek Fotogenie. Beiden heet ik bij dezen van harte welkom bij het MAF-team!

Deze week heeft iedere rubriek dan ook zijn eigen banner en de biertjes tussendoor zijn verdwenen. Niet omdat ze niet lekker waren, maar ze waren er enkel voor de opvulling en dat is nu niet nodig: we presenteren u 10 volwaardige rubrieken.

Veel leesplezier!

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...