Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,914

MAF 009 - Eitje

NandroDavids

644 views

344dp1g.jpg

2cgzon9.jpg

2nbhjki.jpgDeze rubriek is geschreven door @NandroDavids 33palud.jpg

Met Pasen vertelt de EO de laatste jaren nog wel het paasverhaal middels The Passion en ook uitvoeringen van de Matthäus Passion zijn nog altijd populair. Maar verder staat Pasen toch steeds meer in het teken van de commercie. Het is simpelweg een vakantiedag om naar de meubelboulevard, het tuincentrum of familie te gaan. Máár, het paasverhaal is dan misschien wat weggezakt, er is gelukkig een andere traditie die we met z'n allen toch graag in ere houden: die van de paaseitjes.

2a8fb50.jpg

Puur, melk, wit, met vulling, ingepakt in een kleurig folietje, we eten er kilo's van met Pasen en de weken en zelfs maanden ervoor. Maar het leukste is toch om ze te zoeken! Het was jullie vast al opgevallen dat er in deze paaseditie van MAF heel wat eitjes zitten 'verstopt'. Degene die als eerste in een reactie op dit item het juiste antwoord op de vraag onderaan deze rubriek geeft, die wint! Makkie, toch? En wat win je dan? De eer. Alleen de eer? Ja, eigenlijk wel ja. Maar wel in de vorm van de titel Winnaar Van De Week in de volgende MAF.

51vs03.jpg

Hoeveel ei tel jij in deze editie van MAF?

97p36w.jpg

2ns976b.jpg5 Comments


Recommended Comments

Ik tle er 110, maar ik weet niet of die ei uit vice city meetelt want dan zou het 111 zijn. Maar mijn definitieve antwoord is 110.

Share this comment


Link to comment

121. Heb echt ELK ei wat in deze MAF stond geteld, dus niet alleen de gekleurde. Nandro, moet je echt elk eitje tellen in deze MAF of alleen die jij erin gezet hebt?

Share this comment


Link to comment

De vraag lijkt me duidelijk, daar ga ik verder geen toelichting op geven. Ik bekijk voor publicatie komende zondag gewoon wat hier de antwoorden zijn, en als het goede antwoord daar bij zit, dan is die persoon Winnaar Van De Week :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...