Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,911

MAF 009 - De Vijf

NandroDavids

655 views

edkxl.jpgk4tbm0.jpg2nbhjki.jpg

14mt1h.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Het is Pasen, dit is De Vijf, het kan dus niet anders: in deze editie zie je de vijf...leukste Easter Eggs uit GTA! Oh, en bewonder natuurlijk ook even de door @Kloep ontworpen cijfers voor deze rubriek, die we zoals beloofd deze week feestelijk in gebruik nemen.

344dp1g.jpg

1kz9y.jpg

Voor velen waarschijnlijk vooral bekend uit San Andreas, maar het zat toch echt ook al in GTA2: Wang Cars. Second Hand Specialists als ondertitel maakt de grap natuurlijk helemaal af.

Wang_Cars_sign.jpg

2nly6fl.jpg

Eén van de betere Easter Eggs uit GTA IV, en daarmee ook meteen één van de weinige positieve dingen uit die game: het GetaLife-gebouw. Het is een persiflage op het bestaande MetLife, en laat natuurlijk alle gamers weten dat ze 's een leven moeten zoeken.

398wl.jpg

xl9cnr.jpg

Seks- en geslachtsdeelgrappen zijn duidelijk favoriet bij Rockstar, want iedere GTA bevat weer heel wat Easter Eggs die daarmee te maken hebben. We zagen er al eentje op plek 5 in deze lijst, en nu dus ook op 3: The World's Biggest Cock. Te vinden in San Andreas, in het dorpje Las Payasadas.

15nrdc3.jpg

6fazcn.jpg

20unxgi.jpg2a8fb50.jpg33palud.jpg

Op de tweede plek een Easter Egg die in GTA III voor het eerst te zien was, maar daarna ook nog in diverse andere GTA's, waaronder GTA IV. Wegens succes geprolongeerd noemen we dat dan. Waar hebben we het dan over: Gruppe Sechs natuurlijk, de tekst op veel Securicars in GTA.

501lyc.jpg

ehc37s.jpg

De echte GTA-fans onder u zagen het vast al wel aankomen. Want op nummer 1, niets minder dan de enige echte Easter Egg uit Vice City!

2n9f680.jpg

Wat vind jij de leukste van deze Easter Eggs? En welke andere Easter Egg had volgens jou ook wel in dit lijstje gekund? Laat het weten in een reactie! edkxl.jpg1 Comment


Recommended Comments

"Eén van de betere Easter Eggs uit GTA IV, en daarmee ook meteen één van de weinige positieve dingen uit die game"

Dit verdient een quote: "Ik ga een klein beetje dood van binnen...terwijl jij al dood van binnen bent, blijkbaar."

:D

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...