Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,753

MAF 010 - Fotogenie

NandroDavids

558 views

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter het persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @NilsHolgersson.

gallery_7284_229_64378.png

Wat zien we?

Een gans en een goed gemutste knaap, die innig met elkaar bezig lijken te zijn.

Waarom past het plaatje bij NilsHolgersson?

Wie NilsHolgersson een beetje kent, weet dat hij een echte kindervriend is. Hij idoliseert gelijkgestemden als Karl Noten, verzamelt foto's van Tom Klijbroek en richt Gangs voor pedofielen op. Regelmatig heeft hij drijfjachten van Denen, vliegtuigen uit Vlaanderen en autoritaire Admins op zich af gekregen, maar naar eigen zeggen heeft hij nog nooit een kind op ongepaste wijze aangeraakt.

NilsHolgersson staat bekend om zijn gewaagde opmerkingen. Sommige mensen raken daarvan geïrriteerd, anderen voelen zich er ongemakkelijk bij en weer anderen moeten er erg om lachen. Met één uitspraak kan NilsHolgersson zowel fans als vijanden wekken. En hoewel hij niet meer zo'n outlaw is als in die tijd dat hij nog een Lil' Romeo-avatar droeg, weet hij nog steeds pijnlijke opmerkingen rond te strooien, wat niemand anders zou durven doen.

Eigenlijk geldt dit ook voor zijn huidige avatar. Zie je jezelf of iemand anders dan NilsHolgersson zo'n avatar al dragen? Een avatar die aangeeft dat niemand je serieus moet nemen, je opmerkingen men ongemakkelijk kan laten voelen en je je niets aantrekt van wat men over je rondbazuint? Stiekem is NilsHolgersson nog steeds de grootste troll van het hele forum en zijn avatar is een constante reminder dat je zijn posts met een korreltje zout moet nemen.

Oh en als je denkt dat Nils in zijn avatar een Wilde Gans omhelst, heb je het mis. Hij ís de gans.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...