Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,269

MAF 011 - In The Topicture


NandroDavids

379 views

 Share

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Terug van een weekje weggeweest: In The Topicture! Niet dat er vorige week geen noemenswaardige topics waren, maar we hadden gewoonweg al genoeg rubrieken. Bovendien: een beetje variatie qua rubrieken en niet wekelijks dezelfde tien, dat heeft toch ook wel wat.

Deze week: het topic Wanderlust van @S-te-Fan. Ja, u leest het goed: S-te-Fan. Die voegt blijkbaar ook nog wel 's wat toe aan het forum. In dit topic vraagt hij aan de rest van het forum of er nog meer leden zijn die, net als hij, wat van de wereld willen zien:

Wanderlust, bevinden zich op dit forum lotgenoten die net als ik dezelfde neiging hebben om na de studie de benen te pakken en de wereld te ontdekken?

Deel je gedachtes! Als het om reizen gaat ben ik geïnteresseerd!

Mooi aan dit topic is natuurlijk vooral de titel. Wanderlust. Een uit het Duits afkomstig woord, in een topic over reizen. Het internationale spat er wat dat betreft meteen af. En 'vreemde' talen en namen van landen en gebieden ver van ons bed, dan hebben sommige leden toch wel wat moeite met de correcte spelling:

Ik ken veel mensen die zoiets na hun studie hebben gedaan en de meeste gingen in hun eentje bijv een rondreis door Zuid Oost Azie doen.

Om nog maar niet te spreken van Zuid-oost Azië en Latijns-Amerika.

Want het is natuurlijk gewoon Zuidoost-Azië. Zo leer je nog eens wat, in onze reis op het forum, om het maar even toepasselijk te verwoorden. "Nandro, wees alsjeblieft onze gids in het land der spelling en grammatica!" Tuurlijk, geen probleem. Phoenyxar zoekt overigens ook nog een gids:

Nou, ik ken deze drang best wel. Ik heb echt zin om in de komende jaren een groot deel van de wereld te zien en te verkennen. Ben in feite nog nooit buiten Europa geweest dus dat motiveert zeker ook wel om wat verder te gaan. Maar als je zo'n drang hebt om nagenoeg alles te bezoeken is het wel moeilijk om een keuze te maken wat eerste te doen. First world problems.

Tja, Phoenyxar, ik heb hier wel een setje dartpijlen en wil wel even een wereldkaart op m'n dartbord hangen, dan kies ik je eerstvolgende bestemming buiten Europa. Ik kan aardig gooien overigens, dus ik ga dan uiteraard m'n best doen voor Noord-Korea.

Hebben jullie nog adviezen voor Phoenyxar? Of heb je wat anders te melden op het gebied van reizen? Maak dan even een tussenlanding in het topic en laat het daar weten: Wanderlust.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...