Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,269

MAF 012 - In The Topicture


NandroDavids

364 views

 Share

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De W van Welkom bij... In The Topicture! Klinkt goed toch? Nou, wacht maar wat je straks gaat horen. Want we gaan het hebben over iets waar heel Nederland over sprak afgelopen week. Was het dan zo'n succesvol topic? Nee, dat niet zozeer, ondanks het feit dat de topicstarter briljant is, maar het topic ging over het Koningslied.

Deze week dus: het topic Het Koningslied van niemand minder dan @NandroDavids. In dit topic vraagt hij aan de rest van het forum wat ze van het Koningslied vinden en of ze mee zullen zingen op 30 april:

Wat vind je ervan? Ga je meezingen? Stem in de poll, en licht je antwoorden in een post verder toe. Ik ben ook zeer benieuwd naar de mening van de Belgen hierover.

Heel Nederland viel over John Ewbank, Marco Borsato en alle andere meewerkende artiesten heen vanwege de kwaliteit van het Koningslied. Taalfouten, slechte teksten, mislukte rap, niets klopte er. Kai-ShockWave verwoordde dat als volgt:

Die beat slaat nergens op. Kom we gaan weer hip doen en die nep rappers erin gooien, ga toch weg man. :7

Er waren natuurlijk ook andere geluiden te horen. Positieve reacties. Mooie woorden voor John en Marco, groot enthousiasme om op 30 april mee te zingen, leden die zeiden het lied achter elkaar door te luisteren om de tekst te leren, het gebeurde allemaal. Oh nee, toch niet. De kritiek ging verder:

Binnen één minuut wilde ik wegklikken, maar ik wilde het een kans geven, dus ben ik blijven luisteren. Met kromme tenen en rillingen heb ik het uitgeluisterd; wat een verschrikking zeg. De tekst vind ik niks, het stukje rap vind ik niks en het hele idee vind ik niks.

De topicstarter heeft aangegeven zelf nog met zijn mening te komen. Wellicht dat hij, aangezien hij het topic opende, wél enthousiast is. Wat vind jij van het lied? En ga je meezingen? Laat het weten in het topic: Het Koningslied.

Drie vingers in de lucht, kom op, kom op!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...