Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,649

MAF 012 - Multitainment

NandroDavids

389 views

gallery_7284_229_33390.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Mijn eerste keer dat ik mag schrijven voor MAF en uiteraard gaat het dan over tv-series. Als eerste review ga ik het hebben over de serie Dexter. Maar eerst gaan we het even kort hebben over mijzelf. Een poosje geleden vroeg NandroDavids aan mij of ik geïnteresseerd was in het schrijven van artikelen voor MAF, artikelen die dan over series moeten gaan. Voor tv-series ben je bij mij aan het goede adres, dus ik doe dat dan ook met veel plezier!

gallery_7284_229_430.jpg

Dexter Morgan

Mensen die mij langer dan vandaag kennen weten dat ik gek ben op de tv-serie Dexter! Ik heb het dan niet over Dexter's Laboratory, want dat was een tekenfilmserie. Nee, ik heb het over een seriemoordenaar die voor de politie werkt in Miami. Degenen die dit nog nooit hebben gezien zullen vast denken: "Huh? Wat vaag?!" Dat kun je inderdaad wel stellen! Omdat Dexter Morgan een bloedspattenanalist is, heeft hij toegang tot vrijwel alle computerdata die de politie van Miami in huis heeft. Zo kan hij zeer georganiseerd te werk gaan.

In zijn dagelijkse leven is hij een emotieloze forensisch onderzoeker, hij onderzoekt moordzaken. Zodra hij zicht krijgt op een eventuele dader gaat hij de jacht beginnen naar diegene. Nee, geen forensische jacht, maar eerder een moordjacht. Hij noemt dat zelf ook wel The Dark Passenger. Dexter wil geen onschuldige slachtoffers vermoorden. Hij jaagt alleen op mensen die anderen hebben vermoord. Alleen mensen die het verdienen dus, volgens Dexter. Buiten zijn politie- en moordwerk is Dexter een vriendelijke man die altijd en iedereen wil helpen, al heeft hij veel problemen met het zijn van een normaal mens. Normaal leven is voor hem in feite acteerwerk.

Trailer seizoen 1

Voor zijn moordwerk heeft hij een bepaalde code die hem veilig houdt. Die code is hem aangeleerd door zijn pleegvader, Harry Morgan. Harry is degene die ervoor zorgt dat Dexter in goede handen blijft. De code houdt drie dingen in:

1. Dexters slachtoffers moeten moordenaars zijn en de lust hebben om het weer te gaan doen.

2. Dexter moet er 100% zeker van zijn en bewijs hebben dat degene die hij wil vermoorden ook daadwerkelijk iemand heeft vermoord.

3. Never get caught. Hij mag nooit gepakt worden door de politie of door wie dan ook.

Inmiddels zijn we alweer beland bij het achtste seizoen van Dexter! Seizoen 8 zal 30 juni 2013 beginnen en bevat mogelijk 12 afleveringen. Of de serie nog een negende zal krijgen is maar de vraag. Er zit namelijk een einde aan te komen, helaas.

Dat was mijn verhaal over Dexter, een serie die ik absoluut iedereen zou aanraden!1 Comment


Recommended Comments

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...