Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579786

Editie 326 - Up to Date


OWN

484 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

The battle is on!

In de Graphics fora wordt een hevige strijd gestreden. In de jongste Signature Of The Month staan 3L1077 en Gta Ripper tegenover elkaar. Onder het thema Freestyle hebben ze gekozen voor totaal verschillende stijlen: 3L1077 heeft artwork van GTA V gebruikt en daar kleine easter eggs in verstopt, terwijl Gta Ripper opnieuw laat zien fantastisch om te kunnen gaan met visuele effecten. (Meer daarover hoor je in Graphics 101!) Op het moment van schrijven is de stand gelijk. De deelnemers kunnen jouw stem dan ook goed gebruiken en wel in dit topic.

signature.png

De constant wisselende signature van VWO-er. Wat zie jij?

Forumsavegame: The Contest

GTA: San Andreas mag dan zo'n acht jaar oud zijn, vervelen doet het nooit. En aangezien iedereen in die acht jaar ruim de tijd heeft gehad om het spel tot in de puntjes onder de knie te krijgen, is het nu tijd voor een echte wedstrijd. De bedoeling is dat er in teams wordt gewerkt aan één dezelfde savegame, waarbij de spelers één voor één een (sub-) missie doen - net als in een normale forumsavegame dus. De winnaar wordt eenvoudig bepaald: het team dat de meeste punten heeft behaald na het voltooien van de verhaallijn, wint de wedstrijd. Voor de echte doorzetters is er ook nog een individueel klassement. Het is daarbij wel te hopen dat de teamleden elkaar wel het licht in de ogen gunnen om Wie is de Mol?-achtige praktijken te voorkomen. Nog niet ingeschreven? Doe het dan snel en ontpop jezelf tot de San Andreas Master.

De stand

Dit weekend werd er bij maar liefst twee contests een ronde afgesloten. Bij Sportkenners staat Guardian1980 na de Formule 1 Grand Prix van Bahrein nu alleen bovenaan met twee punten voorsprong op Kloep. Tevens maakten ballas4life en Larsiexd hun Sportkenners-debuut. Een redelijk succesvol debuut, want ze pakten beiden meteen vijf punten. De andere contest waarbij een ronde werd afgesloten is Raad de Artiest. In deze eerste ronde bleek Venice Queen van de Red Hot Chili Peppers het juiste antwoord, wat drie leden wisten. Zij gaan dan ook met twee punten aan de leiding, met NandroDavids (0 punten) als eerste en enige achtervolger. Wat zou hij ingezonden hebben?

1 reactie


Recommended Comments

Ik gokte op iets van Mumford and Sons, aangezien ik het daar wel wat op vond lijken. Nu het RHCP blijkt te zijn zat ik toch niet echt in de buurt :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...