Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285338

MAF 013 - Week Uit, Week In


NandroDavids

542 bezichtigingen

2195ld3.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De week zit erop, we gaan de week uit, en de volgende week gaat beginnen, we gaan de volgende week in. Wat staat er deze week op het forum zoal op het programma?

Zaterdag 27 april

Vanavond om 23.59 is de deadline voor het tweede fragment van Raad de Artiest. Insturen doe je door een PM te sturen naar @Kloep.

Zondag 28 april

MAF heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Sans Scrupules vandaag met een nieuwe missie komt. Hou de SS-blog dus in de gaten!

ErIOaHO.jpg

Wie heeft bij het tweede fragment van Raad de Artiest punten gescoord? We zullen het vandaag weten, want @Kloep gaat de uitslag daarvan posten. Daarnaast verschijnt het derde fragment van deze muzikale contest.

In de avonduren is er weer een nieuwe editie van OWN. Zou er een speciale editie komen? Met het oog op 30 april heeft MAF in ieder geval de tip gegeven voor een speciale KrOWN-/KrOWNings-/KrOWNinginnedag-editie.

Tot 23.59 uur kun je je inschrijven voor [sA] Forumsavegame - The Contest. Onder leiding van @Dutchy3010 gaan verschillende teams de strijd aan in San Andreas. Welk team speelt als eerste de storyline uit? En wie pakt de meeste punten?

photo-33831.png?_r=1365769501

Dinsdag 30 april

De grote dag! Nee, niet vanwege de inhuldiging van Willem-Alexander, maar vanwege de nieuwe trailers van GTA V! Bespreek alles over de trailers in de GTA V-fora met alle andere GTA-fans.

Donderdag 2 mei

De deelnemers van Wie is de Mol? moeten uiterlijk vandaag de zevende Mol-test en een nieuw Mol-boekje inleveren. Wie voegen zich bij Die Hard in de finale?

@NandroDavids komt met een nieuwe ronde bij Sportkenners 2013. Het schijnt dat verschillende bekerfinales in het voetbal op het programma zullen staan.

102l2u1.jpg

Vrijdag 3 mei

De uitslag van de zevende Mol-test bij Wie is de Mol? verschijnt in het subforum. De finalisten zijn dan bekend en...zou de finale dan meteen van start gaan?

Zaterdag 4 mei

Zaterdagavond, MAF-avond! MAF 014 verschijnt deze avond, met weer al uw favoriete rubrieken. Tot dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...