Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,043

MAF 013 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1,674 views

 Share

90okk7.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Vorige week zei ik het al: tijd voor een moeilijke. En dat blijkt te zijn gelukt, want de juiste oplossing is nog niet gegeven. Daarom, een bonusletter:

1yolkn.jpg

2mfly6c.jpg

Uiteraard hebben we ook gewoon een nieuwe puzzel, die waarschijnlijk wel wat sneller op te lossen is. Wat voor puzzel? In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

rgz9zb.jpg

3464414.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per week per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Love fist

Correct. Ik ga je ook niet eens vragen hoe je 't hebt gevonden, want deze was eigenlijk te simpel. Maar wel gewoon 1 punt waard natuurlijk, dus bij dezen is de ranking weer up to date.

Test 6 (de bovenste in dit geval) blijft natuurlijk nog open...

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...