Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285093

MAF 013 - In The Topicture


NandroDavids

381 bezichtigingen

4lk6co.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Ja, het is weer zo ver hoor, tijd voor In The Topicture! Deze week staat het topic Gangterritorium van @Larsiexd centraal. In dit topic vraagt hij aan de rest van het forum of ze verwachten dat in GTA V ook weer gangterritoria zullen zitten, zoals in San Andreas:

Zou gangteritorium veroveren mogelijk zijn? ;D

hoop het wel in gta sa heb ik me daar veel mee vermaakt :)

De eerste reaguurder was het met hem eens, die had er ook wel weer zin in. Bassieboy35 wil het zelfs altijd kunnen blijven doen en niet dat het op een gegeven moment verdwijnt. Nou, gaat dat niet wat ver jongen?

Lijkt mij een leuke optie, alleen was het in GTA SA zo dat het na een tijd verdween. Als het hele tijd in het spel blijft lijkt het me wel een leuke uitdaging, met eventueel een clubhuis die je kan upgraden of iets dergelijks.

En natuurlijk, zoals eigenlijk overal, kwamen daarna de negatieve reacties. En van wie anders dan van de azijnpissers van het forum? Zei ik azijnpissers? Ik bedoelde natuurlijk klapstukken:

Alsjeblieft niet zeg. Zou het echt vreselijk vinden... :P Verplicht al die gang wars doen. En dan moest je, wanneer je ze niet allemaal in je bezit had, ook nog haasten om een gang war af te slaan wanneer je wat anders aan het doen was. Mega vervelend.

Ik heb er echt geen trek in om op momenten dat je bezig bent met iets anders naar je territorium te moeten om het te verdedigen of zo. In San Andreas was dat al vervelend, in Vice City Stories ook, laat dat alsjeblieft niet nóg 's terugkeren.

En, wat vind jij? Moet deze optie terugkeren? Of in een wat aangepaste versie. Laat het weten middels een reactie in het topic: Gangterritorium. Ga je gang!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...