Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    94,510

De Mokerslag #9001 - Out Of Date


Bierbuikje

846 views

mokerood_zps7b98bc23.png

Deze rubriek is geschreven door de hoofdredactie

GTA IV komt bijna uit!

Het is dan eindelijk zo ver, we hebben er lang op moeten wachten, maar over een maandje of 3 komt GTA IV dan eindelijk uit! We zagen natuurlijk al de website van gta iv die rockstar games juist opende om de gekte nog maar eens groter te maken. Wij van de redactie zien er al naar uit om zometeen met de console in de hand het te spelen! Enkele journalisten kregen al de kans om de game te spelen en zij waren razend enthousiast!

Dutchy3010 wordt Moderator!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Op 21 Oktober werd Dutchy3010 moderator! Bekend van allerlei en nog wat dingen die haar de promotie helemaal waard maken. In het plat gebombardeerde promotie topic waren er al vele leden die haar feliciteerden wat al aangeeft dat ze ronduit populair is. Wie weet schopt deze grote meid het nog wel eens tot global moderator of zelfs administrator. Wij van de Mokerslag hebben er alle vertrouwen in! Felicitaties kunnen naar haar adres.

photo-33831.png

Nieuwe Easter Egg gevonden in Vice City!

Afgelopen week is er een nieuwe Easter Egg gevonden in Vice City. In het noorden van DownTown in een flat gelegen bij de Ammunition zit in een flat een heuse Easter Egg verborgen. Leden van de gta community waren verheugd met dit nieuws, maar er was nog veel onduidelijkheid over hoe deze easter egg bereikt moest worden. Daarom heeft de Mokerslag hieronder een filmpje bijgevoegd met de tutorial hoe hier te komen!

2 Comments


Recommended Comments

Bedankt, jongens. Ik zal proberen mijn taak met eer en geweten te vervullen. Uiteraard moet ik nog een hoop leren. Als onervaren groentje weet ik er niets van. Mocht iemand tips hebben, dan hoor ik dat graag!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...